دبیریان: برگزاری نمایشگاه «مشهد اینوکس-فاینکس» گامی مؤثر در جهت تحقق شعار سال و توسعه اقتصاد شهری است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: تزریق نشاط و امید به شهروندان هدف اصلی ماست اجرای ۵۱۵ رای قلع در سال ۱۴۰۳ در مشهد جشنواره‌های شهری مشهد فرصتی برای نشاط مومنانه و تزریق حال خوب به شهروندان است حل معضل حاشیه نشینی در بخش مرکزی شهرستان مشهد با بازنگری در تقسیمات کشوری جشنواره گل‌های لاله مشهد میزبان شکوه بهاری طبیعت نگاهی به بازار سوغات زائر در مشهد و چالش هایش | سوغات مشهد همچنان ساخت چین! هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد: روند عملیات اجرای پروژه دوربرگردان غیرهم‌سطح شرقی حضرت ابوطالب ادامه دارد درباره قدیمی‌ترین کوچه خیابان عبادی مشهد | گذر «حوض لقمان» که بعدها به «کوی سعادت» رسید نایب رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت شهری مسئولیت دارد زمینه جمع‌آوری سرمایه خُرد مردم را فراهم کند طی سال ۱۴۰۳ چند نفر در مشهد فوت کردند؟ موحدی: کارگروه‌های مختلف در شورای شهر مشهد جهت حمایت از جبهه مقاومت تشکیل شده است | مسئله فلسطین باید بزرگ شود نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: امیدوارم همت مجموعه دولت و استان برای قطار سریع السیر مشهد-تهران نتیجه‌بخش باشد سید حسین احمدزاده، سرپرست معاونت مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آرایشِ نوروزیِ مشهدِ عزیز! باران بهاری در مشهد آلودگی هوا را شست (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) هدف گذاری برای تحقق کامل اهداف پروژه‌های عمرانی شهرداری مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ علوی مقدم: سال ۱۴۰۴ نویدبخش نشاط اجتماعی و توسعه ورزش در شهر امام رضا(ع) است تدوین بسته جامع سرمایه‌گذاری در دستور کار شهرداری مشهد قرار گرفت
سرخط خبرها

دبیرخانه کمیسیون ماده ۵ در شهرداری کلان‌شهر‌ها ایجاد می‌شود

  • کد خبر: ۱۲۴۹۵۵
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۸
دبیرخانه کمیسیون ماده ۵ در شهرداری کلان‌شهر‌ها ایجاد می‌شود
عضو شورای عالی استان‌ها به عنوان طراح طرح اصلاح تبصره ماده ۵ قانون تاسیس شورای عالی معماری و شهرسازی از تصویب آن خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، موسی الرضا حاجی بگلو در گفت‌و‌گویی پیرامون مصوبه امروز شورای عالی استان‌ها اظهار کرد: طرح دو فوریتی اصلاح تبصره ماده ۵ قانون تاسیس شورای عالی معماری و شهرسازی طی هفته‌های اخیر از طرف اینجانب در شورای عالی استان‌ها مطرح شده بود؛ ماده ۵ کمیسیونی با عنوان کمیسون ماده ۵ دارد که در خصوص طرح‌های تفصیلی شهر‌ها می‌باشد که در تبصره این ماده شهرداری تهران مستثنی شده بود و دبیرخانه کمیسیون ماده ۵ در شهرداری تهران تشکیل می‌شود.

نایب رئیس و سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: با اصلاح این تبصره به جز شهرداری تهران شهرداری‌های سایر کلانشهر‌ها همانند تهران، دبیرخانه کمیسیون ماده ۵ در شهرداری کلانشهر‌ها تشکیل خواهد شد که باعث کاهش بروکراسی اداری و تسریع در بررسی طرح‌های تفصیلی و سایر امور در این خصوص خواهد شد.

وی افزود: طرح دو فرویتی اصلاح تبصره در صحن علنی شورای عالی استان‌ها مطرح و پس از ارائه توضیحات به سایر اعضای شورا، با موافقت حداکثری به تصویب رسید.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس بیان کرد: شورای عالی استان‌ها پس از مجلس شورای اسلامی و دولت تنها نهادی است که می‌تواند به صورت مستقیم طرح به مجلس ارائه دهد، بدین جهت طرح دو فوریتی که امروز در شورای عالی استان‌ها به تصویب رسید طی روز‌های آتی به جهت سیر مراحل قانونی، به مجلس شورای اسلامی ارسال می‌گردد.

حاجی بگلو گفت: در این راستا دبیرخانه کمیسیون ماده ۵ در شهرداری‌های کلانشهر‌ها مستقر گردیده و شهردار به عنوان رئیس دبیرخانه منصوب می‌گردد؛ این اصلاح اتفاق بزرگ و خوبی است مشکلاتی که کلانشهر‌ها در ماده ۱۷ قانون درآمد‌های پایدار شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با آن مواجه بودند، با اصلاح تبصره رفع شده و نگرانی در این حوزه نخواهیم داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->