غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل
سرخط خبرها

ماجرای «منابع در اختیار» وزارت نفت چیست؟

  • کد خبر: ۱۲۴۹۶۸
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۱
ماجرای «منابع در اختیار» وزارت نفت چیست؟
رئیس کمیسیون بودجه مجلس با بیان اینکه رابطه مالی دولت با وزارت نفت در قانون بودجه باید شفاف باشد، گفت: متاسفانه بخشی از درآمد‌ها و منابع وزارت نفت در تاریک خانه قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا حاجی‌بابائی درباره وضعیت شفافیت تمامی منابع حوزه نفت در کشور، گفت: متاسفانه رابطه مالی دولت با وزارت نفت در قانون بودجه یعنی هر آنچه -که در حوزه نفت درحال اتفاق افتادن است- مشخص نیست، هرچند مجلس در سال‌های اخیر تلاش بسیاری برای شفافیت داشته است؛ مثلا چقدر از درآمد کشور از نفت است؟، چقدر یارانه می‌پردازم؟ و وضعیت صادرات نفت و رابطه مالی وزارت نفت با پالایشگاه‌ها به چه صورت است؟، همچنین محل هزینه‌کرد ۱۴ و نیم درصد به عنوان سهم وزارت نفت از فروش نفت مشخص شود.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس ادامه داد: به‌عنوان مثال در قانون بودجه سال جاری مصوب شد که ۱۹ هزار میلیارد تومان از منابع داخلی دولت یعنی همان ۱۴ و نیم درصد وزارت نفت به تامین قیر اختصاص یابد، اما دولت گفت؛ نمی‌تواند این منابع را از محل ۱۴ و نیم درصد تامین کند و از ما خواست بنویسم "از منابع در اختیار تامین شود" بنابراین باید پرسید؛ این "منابع در اختیار" چیست؟ و کجاست؟ و چرا در بودجه نیامده؟ که پاسخ دادند؛ از طریق تهاتر میان وزارت نفت و پالایشگاه‌ها ۱۹ هزار میلیارد تومان را تامین خواهند کرد لذا باید گفت؛ بخشی از درآمد‌ها و منابع وزارت نفت در تاریک خانه قرار دارد.

وی با بیان اینکه مبلغ ۱۹ هزار میلیارد تومان مدنظر برای قیر در قانون بودجه امسال ذکر نشد چراکه وزارت نفت گفت؛ بدون ذکر منبع می‌توانند آن را از طریق "منابع در اختیار" تامین کنند، توضیح داد: آن‌ها می‌توانند چنین مبالغی را بدون درج در قانون بودجه جا به جا کنند!، بنابراین باید رابطه مالی دولت با نفت مشخص و شفاف شود، هرچند در پی تلاش ۲ ساله مجلس یازدهم موضوعی همچون یارانه‌ها تا حد زیادی شفاف شد و درآمد حاصل از بنزین و ۹ حامل انرژی مشخص شد و به خزانه رفت.

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه رابطه مالی نفت با پتروشیمی‌ها و پالایشگاه‌ها با دولت و حتی با خودش خیلی مشخص نیست، افزود: تا این رابطه‌ها مشخص نشود نمی‌توانیم کاری کنیم و نمی‌توان منابع را شفاف کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->