۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

باطل شدن ۴ پرواز نجف و بغداد، نماینده ویژه وزارت راه را به فرودگاه مشهد کشاند

  • کد خبر: ۱۲۵۳۱۳
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۵
باطل شدن ۴ پرواز نجف و بغداد، نماینده ویژه وزارت راه را به فرودگاه مشهد کشاند
صبح امروز مخاطبان شهرآرانیوز با ارسال تصاویر و برقراری تماس‌هایی، از باطل شدن ۴ پرواز در فرودگاه بین‌المللی مشهد به مقصدهای نجف و بغداد خبردادند.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

بی باک | شهرآرانیوز، تصویری از تابلو اعلام پرواز‌های فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد توسط مخاطبان به دست ما رسید که طبق آن چهار پرواز از مبدا مشهد به مقصد بغداد و نجف باطل اعلام شده است.
این چهار پرواز مربوط به هواپیمایی فلای بغداد با شماره ۵۶۴ به مقصد بغداد، هواپیمایی عراقی با شماره ۱۱۲۴ به مقصد نجف، هواپیمایی عراقی با شماره ۱۲۲۴ به مقصد نجف و هواپیمایی زاگرس به شماره ۳۰۱۱ به مقصد نجف می‌باشد.
نماینده هواپیمایی فلای بغداد در فرودگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد مشهد در گفتگو با شهرآرانیوز، در خصوص لغو پرواز‌های این شرکت هواپیمایی نیز اظهار بی اطلاعی کرد و گفت: چیزی به ما اعلام نشده است.

حضور نماینده ویژه وزارت راه در فرودگاه مشهد

جعفری مدیر روابط عمومی فرودگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد مشهد نیز در گفتگو با شهرآرانیوز از حضور نماینده ویژه وزارت راه در فرودگاه مشهد خبرداد و گفت: هم اکنون نماینده وزیر و نماینده هواپیمایی فلای بغداد در فرودگاه مشهد پیگیر دلیل لغو پرواز و در صورت نیاز جایگزینی پروازی دیگر هستند.
وی در خصوص ابطال سایر پرواز‌ها به مقصد عراق نیز گفت: متاسفانه هواپیمایی عراقی فروش بلیط به نرخ مصوب ایران را قبول ندارد و فروش بلیط انجام نمی‌دهد.
مدیرروابط عمومی فرودگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد مشهد نیز درباره ابطال پرواز هواپیما‌های داخلی نیز گفت: تاکنون هیچ پرواز ایرلاین‌های داخلی به مقصد نجف و بغداد باطل نشده است و فقط هواپیمایی معراج به دلیل نقص فنی باطل شد که ۲۶۲ مسافر این پرواز با هواپیمای جایگزین اعزام شدند.
جعفری ادامه داد: پروازی هم که در تابلو باطل اعلام شده است، مربوط به برنامه روتین ماهانه است که در تابلو ثبت می‌شود. پیش از آغاز اعزام زائران به مراسم اربعین برخی پرواز‌ها به صورت چارتری به شرکت‌ها واگذار شده بود که توسط وزارت راه ابطال و به ستاد اربعین واگذار شده است.
به گزارش شهرآرانیوز، این در حالی است که چند روز قبل نیز چند پرواز دیگر از فرودگاه مشهد به مقصد نجف باطل شده بودند که باعث سرگردانی مسافران شده بودند. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->