جدول لیگ برتر ایران در پایان هفته نهم (۹ آبان ۱۴۰۴) | صدر کماکان آبی ماند رابطه شکراب پیروانی با اوسمار رفیق درویش در سکوت به دنبال مدیرعاملی پرسپولیس آمار ضعیف اسکوچیچ مقابل پرسپولیس جریان مافیایی برای دور کردن سیدجلال از پرسپولیس رقم عجیب قرارداد گل‌محمدی با فولاد پشت پرده جدایی امیری از پرسپولیس نتیجه بازی استقلال و آلومینیوم اراک در لیگ برتر(۹ آبان ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| بی رقیب در صدر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و آلومینیوم اراک(۹ آبان ۱۴۰۴) ترکیب استقلال برابر آلومینیوم مشخص شد (۹ آبان ۱۴۰۴) | ساپینتو دست به ترکیب برنده نزد آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! پخش زنده بازی استقلال و آلومینیوم اراک (۹ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سفر پرحاشیه امیدوحدت به همدان

  • کد خبر: ۱۲۵۴۰۶
  • ۲۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۶
سفر پرحاشیه امیدوحدت به همدان
تیم فوتبال امید وحدت مشهد بدون سرمربی و با اتوبوس راهی همدان شده تا در هفته چهارم لیگ یک به میدان برود.

به گزارش شهرآرانیوز، تیم فوتبال امید وحدت مشهد در شرایطی عصر امروز، از ساعت ۱۸:۴۵ در همدان به مصاف شهرداری این شهر می‌رود که با اتوبوس دوشنبه شب مشهد را به مقصد محل برگزاری مسابقه ترک کرده است.

این تیم که با بحران‌های مختلفی از جمله پنجره بسته روبه‌رو است، در این بازی هم باید برای فرار از انحلال با تلفیقی از بازیکنان جوان و امید خود به میدان برود. در هفته نخست رقابت‌ها این تیم مقابل چوکا در تالش به علت عدم صدور کارت بازی بازیکنان جدیدش به میدان نرفت و در صورت غیبت در یک بازی دیگر، امتیاز امید وحدت به ۲ رده پایین‌تر سقوط می‌کند؛ اتفاقی که قطعا منجر به انحلال تیم مشهدی خواهد شد.

سیروس سنگچولی، سرمربی تازه‌وارد امید وحدت، اما در این سفر غایب بزرگ تیم است.

فرامرز حسینی، سرپرست تیم امید وحدت مشهد، در گفتگو با ایسنا ضمن تایید این خبر اظهار کرد: به جز من فقط چاووشی و فرجی به عنوان مربی و جعفری به عنوان تدارکات تیم، ۱۴ بازیکن جوان تیم امید وحدت را در این سفر زمینی همراهی می‌کنند.

نکته عجیب اینکه اتوبوس تیم امید وحدت ساعت ۲۲:۴۵ دوشنبه شب هنوز در نزدیکی مشهد قرار داشت و مشخص نیست اگر این اتوبوس خراب یا با سانحه‌ای روبه‌رو شود، مدیران تیم مشهدی چگونه می‌خواهند بازیکنان خود را در ساعت مقرر به محل برگزاری مسابقه در همدان برسانند. مشهد با همدان نزدیک به ۱۲۵۰ کیلومتر فاصله دارد.

گویا دلیل اصلی این تاخیر عجیب در ترمینال عدم پرداخت پول کافی به راننده اتوبوس بوده است. معطلی سه ساعته تیم امید وحدت در ترمینال در نهایت با ورود هیات فوتبال و قرض پول از یکی از مربیان مشهدی ختم به خیر شده و راننده اتوبوس با دریافت ۱۰ میلیون الباقی پول خود سفر پرحاشیه خود به همدان را آغاز کرده است.

با هماهنگی‌های صورت گرفته قرار بود هشت بازیکن به عنوان سهمیه آزاد به لیست تیم امید وحدت اضافه شوند، اما با توجه به نامه جدید میروسلاو، بازیکن اسبق اوکراینی شهرخودرو، به فیفا و درخواست او برای بسته شدن دوباره پنجره نماینده مشهد، فعلا این موضوع متوقف شده است.

بعد از جدایی محسن بنگر، بازیکنانی مثل حامد فلاح‌زاده و فرزاد حاتمی که با وی به مشهد آمده بودند و در تمرینات امید وحدت حضور داشتند، از این تیم جدا شدند.
منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->