«علی قناویزچی» به عنوان مشاور شهردار مشهد در توسعه سرمایه‌گذاری و تأمین منابع مالی منصوب شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) هوای کلانشهر مشهد سالم شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) کمیته مشترک اقتصادی مشهد-صنعا-غزه تشکیل شد| تمرکز بر پروژه‌های بازسازی در طرح خواهرخواندگی نصب ۳۴ هزار مترمربع چمن مصنوعی توسط شهرداری مشهد در ٣٠ زمین ورزشی انجام بیش از ۳۱۵ میلیون سفر توسط ناوگان اتوبوسرانی مشهد در سال ۱۴۰۳ سرپرست روابط عمومی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس منصوب شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) مشهد و دردسر‌های یک روز واحد برای تعطیلی شهر فرودگاهی مشهد در انتظار تصمیم مسئولان ملی شهردار مشهد مقدس: تعامل و همراهی ایجادشده در استان برای خدمت صادقانه، جای شکر دارد + فیلم جزئیات اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در سال ۱۴۰۴ | تمدید اعتبار کالابرگ‌ها تا خرداد ماه فرماندار مشهد: سال ۱۴۰۴ نقطه عطفی در هم‌افزایی و انسجام مدیریتی شهر مشهد است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: فرصت خدمت به امام‌رضا(ع) را قدر بدانید، این فرصت نباید صرف حاشیه شود معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: رضایتمندی زائران و مجاوران از برنامه‌های استقبال از بهار، امسال افزایش چشمگیری یافته است ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) انجام بیش از ۷میلیون و ۲۴۱هزار سفر از طریق مترو مشهد در اسفند ۱۴۰۳ قلندرشریف: خدمات شهرداری مشهد الگوی شهر‌های کشور شده است چاله آسانسور در مشهد قربانی گرفت (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) ثبت ۲۵ فقره سرقت کامپیوتر خودرو در مشهد (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) تاریخچه‌ای از ساخت بیمارستان ۱۷ شهریور مشهد | اولین بیمارستان تامین اجتماعی در مشهد آخرین وضعیت پروژه میدان شهید فهمیده مشهد | گره ترافیکی بولوار توس باز می‌شود (۲۳ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۲۶‌هزار متر‌مربع آسفالت‌ریزی در معابر منطقه ثامن مشهد

  • کد خبر: ۱۲۵۷۲۶
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۷
۲۶‌هزار متر‌مربع آسفالت‌ریزی در معابر منطقه ثامن مشهد
سرپرست شهرداری منطقه ثامن از ۲۶‌هزار متر‌مربع آسفالت‌ریزی درمعابر این منطقه برای تسهیل تردد زائران و مجاوران خبر داد.

محمد کاملان | شهرآرانیوز؛ نهضت آسفالتی که از مدتی پیش در مشهد و در قالب پروژه‌های زودبازده آغاز شده حالا در کنار نهضت آسفالتی که سازمان بازآفرینی راه انداخته به منطقه ثامن رسیده است. با توجه به اینکه در سال‌های اخیر یکی از مطالبات اصلی مردم ساکن این بافت همین بحث آسفالت و به نوعی نوسازی و بهسازی معابر بوده، با اقداماتی که در دستورکار مدیریت شهری قرار گرفته است به‌زودی شاهد تحول در معابر این منطقه خواهیم بود.

براساس گفته‌های سرپرست شهرداری منطقه ثامن در مرحله اول چیزی نزدیک به ۲۶ هزار مترمربع از کوچه و خیابان‌های منطقه ثامن آسفالت شده است و پس از پایان مراسم عزاداری دهه آخر صفر و شهادت امام‌رضا (ع) مرحله دوم آسفالت معابر این منطقه شروع خواهد شد.

ساسان نورین‌مقدم در گفتگو با شهرآرا با بیان اینکه تأکید شورای شهر مشهد تحقق و اجرایی کردن پروژه‌های زودبازده و اعتمادساز در مناطق مختلف شهرداری است گفت: با توجه به اهمیتی که این موضوع داشت، نظرات و خواسته‌ها و مطالبات مردم ساکن در محلات هدف بازآفرینی منطقه ثامن جمع‌آوری شد تا شهرداری براساس نیاز شهروندان برای تعریف پروژه‌ها اقدام کند.

آسفالت خیابان‌ها، اصلی‌ترین مطالبه مردم است

وی یکی از اصلی‌ترین مطالبات مردم ساکن در این منطقه را نوسازی و بهسازی معابر اعلام کرد و ادامه داد: طبق نیازسنجی‌هایی که انجام شد، از اصلی‌ترین درخواست‌های مردم منطقه ثامن، آسفالت معابر بود و به‌همین‌دلیل این پروژه به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین پروژه‌های عمرانی در این بافت تعریف و آغاز شد.

۲۶ هزار مترمربع از معابر ثامن نونوار شد

وی در ادامه و با اشاره به جزئیات این پروژه عمرانی بیان کرد: تا امروز هزار‌و‌۷۳۴ تن آسفالت برای ۱۵‌هزار مترمربع مساحت در شارستان ته‌پل‌محله استفاده و ۳‌هزار‌و‌۴۵۰ مترمربع از معابر بولوار رضوان و ۷‌هزار‌و‌۷۰۰ مترمربع از خیابان‌های بولوار شهدای حج هم در این پروژه آسفالت شده است.
نورین‌مقدم ادامه داد: با انجام این اقدامات زیرساختی در منطقه ثامن، تردد ساکنان، مجاوران و زائران بارگاه منور رضوی تسهیل می‌شود و شرایط بهتری را برای حضور خیل عظیم زائران در روز‌های پایانی ماه صفر فراهم می‌آوریم.

تداوم عملیات آسفالت معابر پس از دهه آخر صفر

سرپرست شهرداری منطقه ثامن با اشاره به آغاز مرحله دوم آسفالت معابر این منطقه پس از مراسم دهه آخر صفر بیان کرد: با توجه به حضور زائران و جلوگیری از ایجاد هرگونه اختلال در تردد و عبور‌و‌مرور، ادامه عملیات روکش‌آسفالت معابر سطح منطقه، پس از ایام عزاداری دهه پایانی ماه صفر از سر گرفته خواهد شد و براساس برنامه‌ریزی‌هایی که انجام شده است، روکش آسفالت بولوار‌های رضوان و شارستان ادامه خواهد داشت و هم‌زمان عملیات تراش و روکش آسفالت خیابان‌های شهید اندرزگو، آیت‌ا... بهجت و آیت‌ا... خزعلی نیز انجام خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->