۱۲ قرن کم‌آبی در مشهد پیشنهاد اضافه‌شدن کارگروه «جمعیت و خانواده» به آیین‌نامه نشان مشهدالرضا(ع) ارائه خدمات فرامرزی اتوبوسرانی مشهد و تقویت ناوگان منتهی به حرم مطهر رضوی در ایام اربعین مشهد باید به سمت رایگان شدن پروانه ساختمانی حرکت کند | احیای بافت‌های فرسوده نیازمند کمک دولت است آماده‌سازی ۳۰ دستگاه اتوبوس برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی در کشور عراق تامین آب مورد نیاز برای آبیاری کمربند سبز جنوبی از بند گلستان اعزام ۴۵۰ نیروی خدمات شهری و اجرای برنامه‌های فرهنگی از مشهد به نجف + ویدئو بهره‌برداری موقت از ایستگاه دائمی استقبال از زائران در محور نیشابور-مشهد | ظرفیت همزمان میزبانی از دو هزار زائر پیاده در دهه پایانی صفر دو برابر شدن سهم منابع آلاینده داخلی | هشدار برای تنفس در مشهد شهردار مشهدمقدس خبر داد: نصب ۱۵۷ قطعه بتنی (سگمنت) تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده شمارش معکوس برای تکمیل پروژه بزرگ تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب| روایت شهرآرانیوز از آخرین وضعیت پیشرفت کلان‌پروژه‌های شهر مجید طهوریان عسکری: مدیریت شهری تحول بزرگ در بولوار شاهنامه ایجاد کرد کمبود ۷۰۰۰ جای‌پارک در سطح شهر مشهد چرا هیچ خبری از پرداخت معوقات حقوق فروردین بازنشستگان تأمین‌اجتماعی نیست؟ معاون فرهنگی شهردار مشهد: تجمع کادر درمانی مشهد، فریادی علیه سکوت جهانی درقبال نسل‌کشی مردم غزه است اعتراض جامعه پزشکی مشهد به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه + فیلم مشهد، یکی از سبزترین شهر‌های کشور از نگاه مردم و مسئولان ورود نماینده ویژه رئیس‌جمهور در توسعه دریامحور و مکران، به مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۴) بودجه عمرانی مشهد ۳۰درصد افزایش یافت | فرماندار مشهد: اعتبارات خوبی برای پروژه‌های تأمین آب شرب مشهد اختصاص یافته است آغاز فعالیت ناوگان اتوبوسرانی مشهد از ساعت ۶ صبح فردا (چهارشنبه یک مرداد ۱۴۰۴) آبفای تهران برای توزیع آب شرب در زمان قطعی، آب بسته‌بندی توزیع می‌کند (تکذیب شد)
سرخط خبرها

سه رام قطار از فردا ۲۶شهریور، در مسیر خرمشهر-مشهد برای بازگشت زائران اربعین اختصاص می یابد

  • کد خبر: ۱۲۵۸۶۴
  • ۲۵ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۴
سه رام قطار از فردا ۲۶شهریور، در مسیر خرمشهر-مشهد برای بازگشت زائران اربعین اختصاص می یابد
مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: با توجه به تقاضاهای فراوان در خصوص بازگشت زائران اربعین، علاوه بر قطارهای فوق‌العاده قبلی، از فردا شنبه، ۲۶شهریورماه سه رام قطار دیگر در مسیر خرمشهر-مشهد اختصاص داده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد از شنبه (۲۶ شهریور) سه رام قطار دیگر در مسیر خرمشهر-مشهد اختصاص داده می‌شود.

مطابق برنامه هرساله در ایام اربعین، یک قطار ریل باس میان خرمشهر تا شلمچه و بالعکس به صورت ۲۴ ساعته و رایگان راه‌اندازی می‌شود که امسال نیز به دلیل استقبال زائران از روز ۱۵ شهریورماه این قطار راه‌اندازی شد.

همچنین در حالی که هفته گذشته سفرهای رفت از ایران به مقصد عراق شدت گرفته بود، با نزدیک شدن به روز اربعین در تاریخ ۲۶ شهریورماه و با توصیه به زائران برای برگشت به ایران درصورت اتمام زیارت، اکنون تعداد سفرهای برگشت شدت گرفته است و سفرهای ریلی نیز بخشی از ظرفیت حمل‌ونقل زائران اربعین محسوب می‌شود.

چندی پیش شرکت راه‌آهن اعلام کرد باتوجه به آغاز موج بازگشت زائرین اربعین، شش رام قطار فوق العاده دیگر برای بازگشت زائران تخصیص داده شد و تعداد قطارهای فعال در مسیر خرمشهر-تهران به ١۶ رام (بیش از سه برابر ایام عادی) رسیده است. همچنین برای بازگشت زائرین زاهدانی و یزدی و دیگر شهرستان‌ها از جمله شهر مشهد مقدس نیز قطار فوق‌العاده در نظر گرفته شده است.

دراین راستا سید میعاد صالحی -مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران- امروز در توییتر نوشت: با توجه به تقاضاهای فراوان در خصوص بازگشت زائرین گرانقدر اربعین، علاوه بر قطارهای فوق‌العاده قبلی، از فردا شنبه سه رام قطار دیگر در مسیر خرمشهر-مشهد اختصاص داده می‌شود.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->