انتصاب جدید در آمریکا: مجری رادیو، معاون اف‌بی‌آی شد لغو تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه جزئیات سفر لاوروف به تهران اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) انفجار در کنسولگری روسیه در شهر مارسی فرانسه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز مراسم رسمی تدفین شهید سید هاشم صفی‌الدین (۶ اسفند ۱۴۰۳) «جنگنده یاک ۱۳۰» در رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش به پرواز درآمد تأکید رئیس‌جمهور تاجیکستان بر استفاده از هوش مصنوعی در نیروهای مسلح شانزدهمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه و بلاروس + جزئیات قالیباف: نبرد مقاومت با داعش و رژیم صهیونیستی، تثبیت امنیت لبنان را درپی داشت تحریم ۷۰ شهروند و ۷۹ نهاد روسی توسط استرالیا تعطیلی ۴۹ مدرسه در کره جنوبی درپی کاهش جمعیت اختلاف‌ها در رژیم صهیونیستی بالا گرفت | نتانیاهو از پسرش کتک خورد روز تاریخی تشییع سیدحسن نصرالله مخالفت ۶۰ درصد صهیونیست‌ها با ازسرگیری جنگ در غزه وخامت حال پاپ | واتیکان از جزئیات سلامتی رهبر کاتولیک‌های جهان خبر داد حمایت ترامپ از تصمیم نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) واکنش قاطع عراق به تهدیدات امنیتی گروه‌های تروریستی سوریه تهدید نتانیاهو درخصوص نقض آتش‌بس غزه: برای ازسرگیری جنگ در هر زمانی آماده‌ایم وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند پیروزی محافظه‌کاران آلمان در انتخابات سراسری | فردریش مرتس ۶۹ساله صدراعظم شد سرلشکر باقری: نگاه ما برای حل مشکلات باید به داخل کشور باشد مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

شاهدان دروغین دادگاه‌های گنبدکاووس دستگیر شدند

  • کد خبر: ۱۲۶۱۷۹
  • ۲۸ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۷
شاهدان دروغین دادگاه‌های گنبدکاووس دستگیر شدند
رئیس کل دادگستری استان گلستان گفت: با هوشیاری حفاظت و اطلاعات دادگستری استان؛ یک گروه گسترده سازمان یافته از شاهدان دروغین در گنبدکاووس شناسایی و متلاشی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، حیدر آسیابی اظهارداشت:  اعضای اصلی این گروه پنج نفر هستند که چهار نفر دستگیر شده‌اند و یک نفر تحت تعقیب است. این افراد یک گروه ۸۰ نفره را سازماندهی کرده بودند که با حضور در دادگاه‌ها و دادسرا‌های سراسر استان، در ازای دریافت پول به‌نفع یکی از طرفین دعوی، شهادت دروغ می‌دادند.

وی افزود: این باند سازمان یافته زمانی لو رفت که کارشناسان حفاظت و اطلاعات استان در رصد راهروی دادگستری و محوطه بیرونی دادگستری گنبدکاووس به رفت و آمد چند نفر که به عنوان شاهد در یکی از پرونده‌ها حاضر شده بودند، مشکوک شدند. بررسی‌های بیشتر، کارشناسان حفاظت استان را به این گروه سازماندهی شده رساند که بسته به نوع پرونده‌ها تا ۱۲۰ میلیون تومان پول می‌گرفتند و شهادت دروغ می‌دادند.

رئیس کل دادگستری گلستان گفت: یکی از سردسته‌های این گروه هم  با این ادعا که  در دادگستری نفوذ دارد، پول بیشتری از طرفین پرونده می‌گرفت. پرونده متهمان در شعبه سوم بازپرسی دادسرای گنبد در حال رسیدگی است.

آسیابی در ادامه از اقدامات ویژه حفاظت و اطلاعات دادگستری استان برای برخورد با کاچاق‌کن‌ها و شاهدان دروغ هم  در استان خبر داد و گفت: برای تسهیل در شناسایی این متخلفان، نیرو‌های ویژه حفاظت و اطلاعات در همه حوزه‌های قضایی استان مستقر می‌شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->