مرگ تلخ مادر بر اثر توپ بازی پسر نوجوان در خیابان ! ۲ دختر تکواندوکار مفقود شده تهرانی پیدا شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اصلاح قانون محکومیت‌های مالی در دستور کار مجلس | آخرین اخبار از قانون مهریه بیست‌وهشتمین فرزند جانباز کرمانی متولد شد شناسایی نوعی از کرونا در خفاش‌ها | خطر شیوع همه‌گیری جدید مرکز نوآوری و فناوری غذا‌های خاص در مشهد افتتاح شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گم شدن دو دختر تکواندوکار در تهران + جزئیات هشدار استفاده افراطی کودکان از «گوشی» و خطر افزایش ابتلا به چاقی و دیابت ۱۳ زائر ایرانی تاکنون در عربستان جان باختند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) مهلت معرفی دانشجویان مشمول سربازی برای تعیین تکلیف وضعیت خدمت تعیین شد اختلالی در ایستگاه خواب | «آپنه خواب» زمینه‌ساز مشکلات سلامتی فروش ویژه حدود هزار عنوان کتاب کانون پرورش فکری نوجوانان به مناسبت عید غدیر سازمان حفاظت محیط زیست همچنان به دنبال توله خرس‌ گمشده آیا ورزش در حالت ناشتای صبحگاهی، تأثیر بیشتری بر کاهش وزن دارد؟ تشدید بازرسی‌های وزارت بهداشت در فصل گرما همراه غذا آب بخوریم یا نه؟ مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد امروز به پایان می‌رسد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ۱۱ نفر از اعضای یک شرکت هرمی دستگیر شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) وضعیت خطرناک اشعه ماورای بنفش با گرم تر شدن هوا دوباره کرونا! | پیش بینی شیوع سویه جدید کرونا با بازگشت حجاج مراقبت‌های مرزی برای جلوگیری از ورود بیماران تنفسی تشدید می‌شود رشد خطرناک جلبک در تالاب دُرگه سنگی نقده توانگران، پرچمدار حذف پذیرایی در مراسم ترحیم شوند! قاتل الهه حسین‌نژاد قصاص می‌شود + توضیحات قوه قضائیه اهدای اعضای بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) پلاک‌های شهرستان در تهران حق مسافرکشی ندارند | باید نظارت بر تاکسیرانی دقیق‌تر شود حمایت اهالی منطقه بهمن از پلیس مشهد در برابر حمله متهمان | از سرقت خودرو در ساعت ۴ تا دستگیری در بهمن ۴ رئیس سازمان برنامه‌ریزی آموزش و پرورش: مشکلات برق و کمبود کاغذ برطرف شده‌اند؛ کتب درسی به‌موقع توزیع می‌شوند پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق تا روز چهارشنبه
سرخط خبرها

ترمیم روشنایی در محور تهران- مشهد آغاز شد

  • کد خبر: ۱۲۶۷۰
  • ۰۲ دی ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۷
ترمیم روشنایی در محور تهران- مشهد آغاز شد
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان سمنان با اشاره به گلایه‌هایی که از کمبود روشنایی در محور تهران- مشهد در حوزه استحفاظی استان سمنان وجود دارد، گفت: ترمیم روشنایی در این مسیر با انتخاب پیمانکار آغاز شده است و سه گروه درحال کار هستند.
به گزارش شهرآرانیوز، احسان منصورکیایی، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان سمنان، گفت: تأمین روشنایی راه‌های این استان یکی از مهم‌ترین مسائلی است که در این اداره کل پیگیری می‌شود.

وی با اشاره به گلایه‌هایی که از کمبود روشنایی در مسیر تهران- مشهد در حوزه استحفاظی استان سمنان وجود دارد، گفت: در انتخاب پیمانکار ترمیم روشنایی این مسیر تا حدودی مشکل وجود داشت که سبب ایجاد تأخیر در این امر شد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان سمنان ادامه داد: با انتخاب پیمانکار از سه هفته گذشته، فعالیت‌هایی در همین زمینه آغاز شده است و سه گروه از گرمسار مشخص شدند و در حال کار هستند.

منصورکیایی با اشاره به سرقت کابل‌های روشنایی، ترانس‌ها و فیوز‌ها در مسیر‌های ارتباطی استان سمنان از سوی برخی سودجویان اظهار کرد: هزینه‌های گزافی بابت سرقت‌ها متحمل می‌شویم و این امر باید چاره‌اندیشی شود.

وی گفت: به روشنایی محور‌های ارتباطی استان سمنان همواره توجه می‌شود؛ اما ۱۵۰ متر در محور گرمسار و ۱۷۰ متر در یک نقطه دیگر سرقت سیم و کابل روشنایی راه‌های ارتباطی صورت گرفته است و حتی ترانس‌ها و فیوز‌ها را نیز به سرقت می‌برند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان سمنان ادامه داد: جایگزینی و برگشت شرایط به روال اول بسیار سخت و دشوار است و به‌طور قطع، زمان می‌برد.

منصور کیایی بیان کرد: باید راهکار‌هایی در این زمینه اندیشیده شود و در حال تعامل با نیروی انتظامی و دادستانی‌های شهرستان‌ها هستیم تا گشت‌هایی در محور‌ها برقرار و به مسأله جلوگیری از سرقت سیم و کابل‌های روشنایی راه‌ها توجه بیشتری شود.

وی ادامه داد: تیم‌هایی درحال ترمیم روشنایی در راه‌ها هستند و در حال حاضر، فعالیت‌های مشخصی در راه‌ها درحال انجام است؛ اما عمده مشکل به سرقت سیم و کابل‌ها برمی‌گردد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان سمنان گفت: خرید مجدد تجهیزاتی که به سرقت رفته، پروسه مشخصی دارد که زمان می‌برد و به همین خاطر در برخی مقاطع شاهد کمبود روشنایی در راه‌ها هستیم.
 
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->