پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ۲۵ سال حبس در انتظار ارسال کنندگان فیلم و تصویر به شبکه‌های معاند فعالیت فرودگاه‌های کشور به حالت عادی بازگشت (پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴) تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا جمعه (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ویدیو | آتش سوزی مهیب ترکیه به اطراف شهر توریستی آنتالیا رسید زمان برگزاری آزمون‌های استخدامی آموزش‌وپرورش و سایر دستگاه‌ها مشخص شد آخرین زمان‌بندی ثبت‌نام دانش‌آموزان و آزمون‌های سمپاد و نمونه اعلام شد ویدئویی از انفجار ۲۵ خردادماه ۱۴۰۴ در اثر موشک اسرائیل به منطقه تجریش تهران پرواز‌های فوق‌العاده «هما» از مشهد به مقاصد بین‌المللی و داخلی درباره حادثه هواپیمای ایرانی که سال ۱۳۶۷ مسافرانش با حمله موشکی آمریکا شهید شدند | کودک‌کشی بر فراز آسمان وزیر آموزش و پرورش: کتاب‌های درسی در حال توزیع است
سرخط خبرها

باران در برخی نقاط کشور | افزایش دما در شرق (۵ مهرماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۲۷۲۶۱
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۶
باران در برخی نقاط کشور | افزایش دما در شرق (۵ مهرماه ۱۴۰۱)
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از روند افزایشی دما در سواحل شمالی، رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید و کاهش دما در برخی نقاط کشور و وزش باد شمالی و کاهش دما در نوار شرقی کشور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهارکرد: از امروز تا پنجشنبه (۵ تا ۷ مهرماه) در غالب مناطق کشور جوی آرام و پایدار استقرار می‌یابد. وزش باد در شرق و شمال شرق کشور کاهش می‌یابد به‌ویژه در سواحل شمالی روند افزایش نسبی دما حاکم می‌شود.

وی ادامه داد: پنجشنبه(۷ مهرماه) در ارتفاعات البرز مرکزی و ارتفاعات استان‌های هرمزگان، جنوب سیستان وبلوچستان و کرمان در ساعات بعدازظهر افزایش ابر و رگبار پراکنده گاهی رعد و برق و وزش باد شدید رخ می‌دهد و جمعه (۸ مهرماه) با گذر موج تراز میانی از شمال شرق کشور در شرق مازندران، گلستان، خراسان شمالی و در ارتفاعات البرز واقع در شرق تهران و سمنان ابرناکی و بارش باران گاهی رعد و برق و وزش باد و کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود و ساعات بعدازظهر در ارتفاعات شمال هرمزگان، و جنوب کرمان و سیستان وبلوچستان نیز افزایش ابر و رگبارورعدوبرق و وزش باد شدید انتظار می‌رود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا افزود: شنبه ( ۹ مهرماه) بارش و وزش باد در شرق مازندران، گلستان، خراسان شمالی و ارتفاعات البرز واقع در شرق تهران و سمنان ادامه خواهد داشت همچنین وزش باد شمالی همراه با کاهش نسبی دما در نوار شرقی کشور به‌ویژه در منطقه زابل افزایش می‌یابد و سبب خیزش گرد و خاک و کاهش دید افقی در این منطقه خواهد شد.

به گفته ضیاییان یکشنبه (۱۰ مهرماه) بارش در نوار شمالی کشور کاهش می‌یابد و ساعات بعدازظهر در ارتفاعات جنوب کرمان و شمال هرمزگان افزایش ابر و رگبار پراکنده دور از انتظار نیست.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۶ مهرماه) صاف همراه با غبار صبحگاهی و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۱۹ و حداکثر دمای ۳۳ درجه سانتیگراد و طی ‌پنجشنبه (۷ مهرماه) صاف همراه با غبار صبحگاهی و گاهی وزش باد با حداقل دمای  ۲۰ و حداکثر دمای ۳۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی امروز و فردا ( ۵و ۶ مهرماه) اهواز با دمای ۳۹ و۳۸ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با  دمای ۴ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->