«میراث باد» اثر فیلم‌ساز مشهدی، بهترین فیلم انسان‌شناسی جشنواره ایتالیایی شد انتشار رایگان قطعات موسیقی «هشت سال و این روزها» بازدید جمعی از سفیران کشور‌ها از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما پرطرفدارترین بازیگران ایرانی در اینستاگرام ۲۰ بازیگر پرفروش سینمای جهان را بشناسید رویداد سینمایی مسکو، ۲ جایزه به فیلم «در آغوش درخت» داد ویدئو | ماجرای فیلم لو رفته عروسی زیبا بروفه از زبان خودش کارگردان «استخوان سوز» جلوی دوربین رفت رقابت یک ربات نقاش با هنرمندان امیر نادری رئیس جشنواره زردآلوی طلایی ارمنستان شد تئاتری به تهیه‌کنندگی پرویز پرستویی میلیاردی شد این کتاب طلسم فراموشی در دنیای ادبیات کودک را شکست سارا بهرامی با «یخ بستگی» دوباره روی صحنه می‌آید به بهانه همایش «شریعتی و امر ملی» | جای خالی امر ملی در تفکر دکتر علی شریعتی برپایی نمایشگاه ادوات تعزیه در برج آزادی اهدای جایزه قلم پینتر ۲۰۲۵ به نویسنده مسلمان سودانی
سرخط خبرها

فیلم جنجالی «عنکبوت مقدس» نماینده دانمارک در اسکار ۲۰۲۳ شد

  • کد خبر: ۱۲۷۳۹۸
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۲
فیلم جنجالی «عنکبوت مقدس» نماینده دانمارک در اسکار ۲۰۲۳ شد
دانمارک فیلم «عنکبوت مقدس» علی عباسی که در جشنواره کن سال گذشته جنجال زیادی به پا کرد، به عنوان نماینده این کشور برای رقابت در بخش فیلم‌های بین‌المللی اسکار معرفی کرد.

شهرآرانیوز - فیلم «عنکبوت مقدس» که برای نشان‌دادن چهره‌ای غیرواقعی و موهون از مشهد و داستان قاتل سریالی سعید حنایی در اولین نمایشش در جشنواره کن جنجال زیادی به پا کرد، حالا به عنوان نماینده دانمارک در بخش فیلم‌های غیرانگلیسی‌زبان اسکار ۲۰۲۳ رقابت می‌کند. زهرا امیرابراهیمی که در این فیلم نقش یک خبرنگار را بازی می‌کند در جشنواره کن جایزه بهترین بازیگر زن را دریافت کرده بود.  

طبق کزارش اسکرین دیلی «عنکبوت مقدس» را Profile Pictures دانمارک و کمپانی آلمانی One Two Film تولید کرده‌اند و کشور فرانسه و سوئد هم در تولید آن مشارکت داشته‌اند. پخش بین‌المللی فیلم را هم Wild Bunch برعهده دارد و قرار است اکران آن در سینما‌های دانمارک از ۱۳ اکتبر آغاز شود. کمیته انتخاب کشور دانمارک این فیلم را که به زبان فارسی ساخته شده و داستانش هم در ایران رخ می‌دهد از بین سه فیلم انتخاب کرده‌ است. کشور دانمارک تا به حال چهاربار برنده بهترین فیلم خارجی‌زبان اسکار شده است که آخرین‌بار آن با فیلم مشهور «یک دور دیگر» (Another Round) به دست آمد.

فیلم‌نامه «عنکبوت مقدس» را علی عباسی و افشین کامران بهرامی نوشته‌اند و مهدی بجستانی، نیما اکبرپور، آرش آشتیانی سارا فضیلت و زهرا امیرابراهیمی در آن بازی می‌کنند.

ایران هم چندروز پیش فیلم «جنگ جهانی سوم» هومن سیدی را به عنوان نماینده کشورمان به اسکار معرفی کرد و اگر فیلم سیدی و عباسی به جمع نامزدهای نهایی راه پیدا کنند رقابت یا انتخاب آن‌ها قابل توجه خواهد بود. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->