یادی از مرحوم حسن لاهوتی، مترجم و مولوی‌پژوه | همراز عیاران جهان قند است «پاتریک ویلسن» و «خاویر باردم» در فیلم تنگه وحشت سفر علمی جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های هند به مشهد مریم سعادت مهمان برنامه ۱۰۰۱ محسن کیایی می‌شود مروری بر سریال‌های نوستالژیک پرمخاطب تلویزیون فیلم جیمز باند جدید ساخته می‌شود؟ رکوردشکنی تماشاخانه مایان با اجرای دو نمایش در سال ۱۴۰۳ زمان پخش مسابقه مردان آهنین از شبکه‌های سیما اختلافات بر سر سریال «معاویه» بالا گرفت سعید آقاخانی با سریال ۴۷، به شبکه خانگی می‌آید سریال نیش با حضور پژمان جمشیدی و سام درخشانی در شبکه نمایش خانگی آرزوی ساخت فیلمی درباره فرهنگ و تاریخ مشهد دارم نقشی متفاوت از امین حیایی در فیلم کوکتل‌مولوتف + پوستر صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ گفت‌و‌گو باحسن آخوندپور، فیلم ساز مشهدی سینما و تلویزیون کشور | می‌خواهم اثری جهانی از شاهنامه بسازم کتاب شفای الهامات منتشر شد فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۱۶ و ۱۷ اسفند ۱۴۰۳) + خلاصه داستان
سرخط خبرها

فیلم جنجالی «عنکبوت مقدس» نماینده دانمارک در اسکار ۲۰۲۳ شد

  • کد خبر: ۱۲۷۳۹۸
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۲
فیلم جنجالی «عنکبوت مقدس» نماینده دانمارک در اسکار ۲۰۲۳ شد
دانمارک فیلم «عنکبوت مقدس» علی عباسی که در جشنواره کن سال گذشته جنجال زیادی به پا کرد، به عنوان نماینده این کشور برای رقابت در بخش فیلم‌های بین‌المللی اسکار معرفی کرد.
کاظم کلانتری
خبرنگار کاظم کلانتری

شهرآرانیوز - فیلم «عنکبوت مقدس» که برای نشان‌دادن چهره‌ای غیرواقعی و موهون از مشهد و داستان قاتل سریالی سعید حنایی در اولین نمایشش در جشنواره کن جنجال زیادی به پا کرد، حالا به عنوان نماینده دانمارک در بخش فیلم‌های غیرانگلیسی‌زبان اسکار ۲۰۲۳ رقابت می‌کند. زهرا امیرابراهیمی که در این فیلم نقش یک خبرنگار را بازی می‌کند در جشنواره کن جایزه بهترین بازیگر زن را دریافت کرده بود.  

طبق کزارش اسکرین دیلی «عنکبوت مقدس» را Profile Pictures دانمارک و کمپانی آلمانی One Two Film تولید کرده‌اند و کشور فرانسه و سوئد هم در تولید آن مشارکت داشته‌اند. پخش بین‌المللی فیلم را هم Wild Bunch برعهده دارد و قرار است اکران آن در سینما‌های دانمارک از ۱۳ اکتبر آغاز شود. کمیته انتخاب کشور دانمارک این فیلم را که به زبان فارسی ساخته شده و داستانش هم در ایران رخ می‌دهد از بین سه فیلم انتخاب کرده‌ است. کشور دانمارک تا به حال چهاربار برنده بهترین فیلم خارجی‌زبان اسکار شده است که آخرین‌بار آن با فیلم مشهور «یک دور دیگر» (Another Round) به دست آمد.

فیلم‌نامه «عنکبوت مقدس» را علی عباسی و افشین کامران بهرامی نوشته‌اند و مهدی بجستانی، نیما اکبرپور، آرش آشتیانی سارا فضیلت و زهرا امیرابراهیمی در آن بازی می‌کنند.

ایران هم چندروز پیش فیلم «جنگ جهانی سوم» هومن سیدی را به عنوان نماینده کشورمان به اسکار معرفی کرد و اگر فیلم سیدی و عباسی به جمع نامزدهای نهایی راه پیدا کنند رقابت یا انتخاب آن‌ها قابل توجه خواهد بود. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->