برگزاری جلسه کارگروه تنظیم بازار خراسان رضوی با محوریت بررسی وضعیت تأمین و توزیع کالا‌های اساسی توقف پرواز‌ها تا ساعت ۲ بامداد روز یکشنبه (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های مسافربری کشور: مردم نگران نباشند، تردد اتوبوس‌های بین‌شهری برقرار است برگزاری نمایشگاه الکامپ به تعویق افتاد بورس تل‌آویو و آمریکا ریخت (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) + جدول آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) | فرار گسترده از دارایی‌های ریسک‌پذیر قیمت نفت در بازار جهانی امروز (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | نفت ۷ درصد افزایش یافت دستورالعمل فوری رئیس کل گمرک ایران (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد لغو پرواز‌ها تا ساعت ۱۴ فردا (شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد جزئیات افزایش زمان پخت نانوایی‌ها در مشهد اعلام شد | کمبودی در تامین کالا‌های اساسی نداریم رئیس بانک مرکزی: شبکه بانکی کشور آماده خدمت‌رسانی به مردم است وضعیت حرکت قطارها پس از حمله رژیم صهیونیستی به ایران تصمیم‌گیری در خصوص نحوه فعالیت بازار سرمایه تا عصر فردا (شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) خدمات‌رسانی بنادر، پایانه‌های مسافری و ایستگاه‌های راه آهن هیچ آسیبی به تأسیسات اصلی صنعت برق کشور وارد نشده است توقف خریدو‌فروش در صرافی‌های رمزارزی و پلتفرم‌های طلا تمامی زیرساخت‌های ریلی در وضعیت کاملاً ایمن قرار دارند | برقراری قطارهای فوق‌العاده در مسیر مشهد و تبریز خرید طلا در پلتفرم‌های آنلاین تا صبح یکشنبه (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) غیرفعال شد وزارت جهاد کشاورزی: نگرانی درباره تامین کالای اساسی در کشور وجود ندارد هیچ مشکلی بابت سوخت‌رسانی در مشهد وجود ندارد | مردم بابت کمبود بنزین نگران نباشند (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) شرکت ملی پالایش: سوخت‌رسانی به پمپ بنزین‌ها بدون وقفه ادامه دارد مقابله با گرانفروشی و کاهش وزن چانه با فروش کیلویی نان کشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد قیمت خودرو‌های داخلی و خارجی در بازار امروز (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | آتش‌بازی ایران خودرو در بازار + جدول آغاز ترخیص ۳ هزار دستگاه خودروی خارجی معطل‌مانده در بندر شهید رجایی (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) قیمت دلار، طلا، سکه و نیم سکه بعد از تصویب قطعنامه علیه ایران (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) واریزی دولت همزمان با عید غدیر | زمان واریز یارانه خردادماه ۱۴۰۴ مشخص شد قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | افزایش دوباره قیمت طلا در بازار‌های جهانی
سرخط خبرها

وصول ۳۰۰ میلیارد تومان مالیات از خودرو‌های لوکس

  • کد خبر: ۱۲۷۵۶۷
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۳
وصول ۳۰۰ میلیارد تومان مالیات از خودرو‌های لوکس
رئیس سازمان امور مالیاتی کشور گفت: طی سال گذشته ۲.۲ میلیون مودی مالیاتی جدید در کشور شناسایی شده است و طی سال جاری نیز ۱.۵ میلیون مودی مالیاتی جدید در کشور اظهارنامه ارائه داده‌اند که نشان از رشد ۵۰ درصدی تعداد مودیان مالیاتی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، داوود منظور امروز ۷ مهرماه در حاشیه اجلاس سراسری مدیران مالیاتی کل کشور در مشهد در جمع خبرنگاران در خصوص درآمدهای مالیاتی وصول شده در کشور طی سال جاری اظهار کرد: طی ۶ ماهه ابتدای سال جاری بر اساس تکلیف در نظر گرفته در بودجه امسال ۲۳۱ هزار میلیارد تومان یعنی ۵۰.۸ درصد درآمدهای مالیاتی محقق شده است. این میزان در نیمه اول سال جاری و طی ده سال گذشته بی سابقه به شمار می‌رود.

رئیس سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه تا پایان سال جاری ۴۵۴ میلیارد تومان درآمد مالیاتی تکلیف شده در بودجه تحقق پیدا خواهد کرد افزود: در رابطه با شناسایی میزان فرار مالیاتی در کشور و اقدامات صورت گرفته در این خصوص در این خصوص از تمام روش‌های موجود استفاده شده و این مساله ثمر بوده است‌. طی سال گذشته ۲.۲ میلیون مودی مالیاتی جدید در کشور شناسایی شده است و طی سال جاری نیز ۱.۵ میلیون مودی مالیاتی جدید در کشور اظهارنامه ارائه داده‌اند که نشان از رشد ۵۰ درصدی تعداد مودیان مالیاتی دارد.

شناسایی بالغ بر ۴۰۰ هزار مودی مالیاتی جدید در کشور طی سال جاری

منظور ادامه داد: همچنین از ابتدای سال جاری از تمام ظرفیت‌ها برای شناسایی مودیان مالیاتی جدید استفاده شده است که از جمله این اقدامات کنترل گزارشات معاملات فصلی است‌. از ابتدای سال جاری بالغ بر ۴۰۰ هزار مودی مالیاتی جدید در کشور شناسایی شده است.پیش‌بینی می‌شود که تا پایان سال جاری  یک میلیون مودی مالیاتی جدید در کشور شناسایی شود.

وی درباره میزان مالیات مربوط به خانه‌های خالی، خانه‌های لوکس و خودروهای لوکس تصریح کرد: این موارد سه محور مالیاتی جدید بوده که در قوانین بودجه سه سال گذشته وضع و از سال گذشته این سه پایه مالیاتی آغاز و به نتایج خوبی در این  زمینه رسیده ایم.

رئیس سازمان امور مالیاتی کشور در خصوص میزان مالیات خودروهای لوکس بیان کرد:  مالیات حاصل از خودروهای لوکس قابل ملاحظه بوده و تاکنون بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان از خودروهای لوکس یا گران قیمت مالیات وصول شده است.

منظور درباره مالیات بر خانه‌های خالی و لوکس و میزان آن عنوان کرد: با توجه به اینکه اطلاعات دریافت شده از طریق سامانه اسکان و املاک مورد اعتراض مودیان و مردم بوده بالغ بر ۱۳۰ هزار از ۵۱۲ هزار پرونده برای رسیدگی دوباره ارجاع  و در هیات های حل اختلاف و در راه و شهرسازی مورد بازنگری قرار می‌گیرد. دریافت مالیات از مابقی پرونده‌ها به تدریج اجرا و ابلاغ ان صورت و ادارت مشخصی برای این مساله تعیین شده تا کار وصول را انجام دهند. طی سال جاری اطلاعات در خصوص خانه‌های لوکس، خانه‌های خالی و خودروهای لوکس تکمیل و به مودیان ابلاغ خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->