شرایط فروش سه محصول کرمان موتور اعلام شد+ جدول (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) بررسی قیمت خودرو‌های کارکرده داخلی در مشهد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) | سمند دوگانه‌سوز چند؟ بررسی قیمت امروز خودرو‌های کارکرده خارجی در مشهد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) | هیوندای توسان ۲.۷ میلیارد تومان قیمت امروز گوشت، مرغ و ماهی در مشهد چقدر است؟ (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) پلمب بیش از ۱۰۰۰ واحد صنفی در هفته اول ماه رمضان ۱۴۰۳ در کشور سخنگوی صنعت آب کشور: مشکل آب تهران با تأمین ۵۰ همت، طی سال ۱۴۰۴ حل می‌شود قدرت‌نمایی عرضه‌کنندگان در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) حداقل حقوق و دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۴ سه‌شنبه (۲۱ اسفند) نهایی می‌شود از ابتدای سال آبی، حجم پرشدگی سد‌های کشور تنها ۴۳ درصد است (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) صدور بیش از ۸۳ هزار مجوز کسب‌وکار برای استان خراسان رضوی طی ۱۱ ماه رشد ۳.۵ میلیونی قیمت سکه در مشهد | طلا وارد کانال ۶.۸ میلیون تومان شد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) سخنگوی سازمان املاک کشور: مستندات ملکی خود را هرچه زودتر در سامانه ثبت بارگذاری کنید جدول قیمت بلیت اتوبوس برای مقاصد خارجی در نوروز ۱۴۰۴ اعلام شد افزایش دوباره قیمت‌ها در بازار ارز و طلا (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) | دلار ۹۲ هزار تومانی شد خالی فروشی در پلتفرم‌های فروش طلای آنلاین | یک کیلو طلا بخر؛ ۱۰ گرم بفروش نرخ انواع شیرینی در آستانه نوروز ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد استاندار خراسان رضوی: نقش بخش خصوصی در بهبود وضعیت درمان حیاتی است دولت بسته حمایت از صنایع بورسی را ابلاغ کرد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) جاماندگان از سود سهام عدالت تا فردا (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) مهلت دارند نرخ خرما در مشهد، از ابتدای ماه رمضان تغییری کرده است؟ (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) رکورد تحویل سوخت مایع به نیروگاه‌های خراسان رضوی شکسته شد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: خبر حذف کلیه معافیت‌های حقوق کارکنان و کارمندان تکذیب شد شرط واگذاری زمین نهضت ملی به مردم اعلام شد شرط کاهش نرخ ارز آزاد چیست؟ ۱۳۰۰ تن گوشت گوساله گرم تنظیم‌بازار در مشهد و خراسان رضوی توزیع شد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) لنت ترمز خودرو ۴۵ درصد گران شد + جدول (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) آغاز عملیات اجرایی راه‌آهن برقی تهران- مشهد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه، ۱۹ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

تصمیم جدید کمیته امنیت شغلی| قرارداد‌های موقت کارگران بعد از ۴ سال دائمی می‌شود

  • کد خبر: ۱۲۷۷۴۰
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۱
تصمیم جدید کمیته امنیت شغلی| قرارداد‌های موقت کارگران بعد از ۴ سال دائمی می‌شود
دبیر کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران کشور گفت: در راستای پیشنهادات در کمیته امنیت شغلی مقرر شد کارگرانی که در کارگاه‌های دائمی هستند بعد از ۴ سال کار قراردادشان دائمی باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، هادی ابوی دبیر کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران کشور با اشاره به دیدار مقام معظم رهبری و تأکید بر امنیت شغلی بیان کرد: ایشان در دیدار با کارگران به بحث امنیت شغلی تاکید کردند و از سوی دیگر این مسئله دغدغه‌ی جامعه کارگری هم می‌باشد. در این راستا وزارت کار یک سلسله نشست‌هایی را به منظور بررسی این موضوع تشکیل داده است، یکی از مواردی که در این نشست‌ها بررسی می‌شود، بحث قرارداد‌های کاری است. به خصوص قرارداد‌هایی که در کار‌هایی با ماهیت دائم به صورت موقت منعقد می‌شود.

 ابوی با اشاره به  تبصره ۲ ماده ۷ قانون‌کار گفت: پیشنهادی که در کمیته مطرح شد این بود که برای کار‌هایی که جنبه دائم دارد، ولی قرارداد موقت بسته می‌شود، سقف تعیین شود که در این زمینه طرح‌های مختلف که در کشور‌های دیگر وجود دارد را در جلسه مورد بررسی قرار دادیم و در نهایت جمع بندی به سقف چهارسال رسید. یعنی اینکه در یک کارگاه نهایتا کارفرما تا چهارسال می‌تواند با کارگر قرارداد موقت انعقاد کند و بعد از گذشت چهارسال کارگر قراردادش دائمی می‌شود.

نماینده کارگران بیان کرد:کارگری که قرارداد کارش سه ماهه است به چه شکلی می‌تواند اجاره خانه‌اش را یکساله ببندد؟ کارگری که بیست سال است در یک کار با ماهیت مستمر مشغول به کار است تاکی باید گرفتار قرارداد موقت سه ماهه و شش ماهه باشد؟ به همین علت کمیته امنیت شغلی به این نتیجه رسید که سقف سال تعریف کند و اگر کسی در کارگاهی چهار سال کار کرد و با او قرارداد موقت بسته شد، بعد از گذشت ۴ سال قراردادش دائمی شود.

ابوی در عین حال به ماده ۲۷ قانون‌کار اشاره وگفت: این ماده در خصوص قصور کارگر در کار یا نقص و عدم رعایت آیین‌نامه انضباطی کار است و برای اخراج کارگر نظر شورای اسلامی کار یا انجمن صنفی و تشکل مربوطه را نیاز داشت که در جلسه پیشنهاد شد این موضوع در قالب کمیته‌های انضباطی دنبال شود. در کمیته انضباطی نماینده تشکل کارگری و کارفرمایی حضور دارند و آیین‌نامه انضباطی کار با نظارت وزارت‌کار به تصویب می‌رسد.

وی تاکید کرد: این موارد، پیشنهادات اصلاحی در کمیته امنیت شغلی بود که کار کارشناسی روی آن انجام گرفته بود، ولی گروه کارفرمایی در شورای عالی کار مهلتی یک ماه خواسته بودند تا شاید مواد دیگری از قانون‌کار که نیاز به اصلاح داشته باشد نیز همراه با این موارد تصمیم‌گیری شود. به نظر می‌رسد در جلسه پیش روی شورای عالی کار این پیشنهادات تعیین تکلیف شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->