واژگونی یک وانت در جاده گناباد به قاین ۲ کشته بر جای گذاشت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) جاده چالوس یک‌طرفه شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) ابتلا به این بیماری‌ها می‌تواند خطر افسردگی را دو برابر کند پرهیز از ایجاد شوک دمایی در اولین لحظات گرمازدگی هشدار نارنجی هواشناسی برای سه استان کشور صادر شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) تکرار حماسه مدافعان سلامت در جنگ ۱۲ روزه | لزوم بازنگری در سرمایه انسانی حوزه بهداشت استخدام ۲۰۰ عضو هیئت علمی قراردادی در دانشگاه فرهنگیان تصویب شد اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در شمال و شمال‌غرب کشور پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بوفه مدارس باید به سمت پایگاه‌های تغذیه سالم حرکت کند | ۵۰۰ هزار دانش آموز خراسانی مشمول تغذیه رایگان می‌شوند

  • کد خبر: ۱۲۷۷۵۵
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۳
بوفه مدارس باید به سمت پایگاه‌های تغذیه سالم حرکت کند | ۵۰۰ هزار دانش آموز خراسانی مشمول تغذیه رایگان می‌شوند
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: امسال سال خوبی در حوزه تغذیه دانش آموزی چه در مناطق کم برخوردار و هم آغاز توزیع شیر رایگان در کل مدارس است.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، صفدر سلطانی، معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی در گفت‌گو با خبرنگارما درباره وضعیت تغذیه در مدارس گفت: با توجه به اهمیت تغذیه به خصوص در ایام رشد دانش آموز، توصیه اولیه اینکه خانواده تغذیه دانش آموزان را به ویژه در وعده صبحانه داشته باشند.

به گفته معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی، بوفه مدارس در ایام کرونا اگرچه مدارس باز بودند اکثرا تعطیل بودند لذا با بخشنامه‌ای که صادر شده است، پایگاه‌های تغذیه سالم و یا همان بوفه‌ها باید در مدارس باز شوند و منع قانونی در همه گیری بیماری کرونا ندارد.
وی گفت: پایگاه تغذیه سالم یا همان بوفه مدارس برای دانش آموزانی که مایلند تهیه کنند باید برقرار شود، اما به شرطی که بوفه‌ها از محصولاتی که تاییدیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد و سایر دانشگاه‌ها باشد، استفاده کنند.

سلطانی در ادامه تصریح کرد: بخشی از دانش آموزان که خانواده‌ها وضع مالی خوبی ندارند مسلما دولت موظف است مدارس و این دانش آموزان را شناسایی کتند و تغذیه سالم و رایگان را در اختیار آن‌ها قرار دهند.
برای دانش آموزانی که در تامین تغذیه وشیر مشکل دارند پیگیری‌هایی انجام شده است و تا کنون در کل کشور ۳ تا ۵ میلیون و در خراسان رضوی حدود ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزار نفر دانش آموز مشمول طرح تغذیه رایگان مدارس می‌شوند و احتمال می‌رود تا انتهای آبان ماه با هماهنگی‌های انجام شده این تغذیه به خصوص برای مناطق کم برخوردار و حاشیه شهر مشهد انجام شود.

وی یادآورشد: امسال بعد ار وقفه چند ساله شیر رایگان مدارس برای کلیه دانش آموزان پیش بینی شده است که به محض اینکه قراردادش با شرکت‌های فراورده لبنی در سطح وزارت خانه بسته شود توزیع آن در مدارس استان‌ها آغاز می‌شود.
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: امسال سال خوبی در حوزه تغذیه دانش آموزی چه در مناطق کم برخوردار و هم توزیع شیررایگان در کل مدارس است

وی افزود: توصیه‌هایی که برای دانش آموزان در این ایام داریم اینکه هنوز خطر بیماری کرونا کامل رفع نشده است لذا دانش اموزشان چاشت و لقمه را برای صبحانه از منزل بیاورند. در بطری‌های شخصی از آب استفاده کنند و سعی کنند از جمع شدن در اطراف بوفه و یا آب خوری‌ها خودداری کنند. تاکید می‌شود خانواده ها به خاطر رعایت بهداشت و سلامتی دانش آموزان و اینکه به بیماری مبتلا نشوند حتما حساسیت بیشتر بروی تغذیه دانش آموزان چه در خانه قبل از رفتن به مدرسه و چه در مدرسه داشته باشند

سلطانی تاکید کرد:  به طور ویژه پیگیر طرح تغذیه رایگان در مناطق کم برخوردار و توزیع شیر رایگان در کل مدارس هستیم و به محص اینکه به استان ابلاغ شود به مرحله اجرا می رسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->