کشف محموله گوسفند قاچاق در کاشمر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۵۰ هزار میلیارد ریال سود به اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان تخصیص یافت شایعه تخریب کُنارصندل تکذیب شد صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) رنج بسیار بازنشستگان برای دارو و درمان | شرکت‌های دارویی شستا حتی به تأمین اجتماعی دارو نمی‌دهند! ۵ رشته جدید به رشته‌های کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد اسلامی مشهد افزوده شد بسته پذیرایی از مسافران کودک در هواپیما تلفات فُک‌های خزری افزایش یافت تاریخ واریز حقوق خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی مشخص شد ذرات پلاستیک چگونه وارد سالاد ما می‌شوند؟ بهترین راهکار برای دفع پشه مبلغ کمک هزینه ازدواج از سوی تأمین اجتماعی چقدر است؟ | شرط برخورداری از کمک هزینه ازدواج پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۵ درجه خواهد رسید هشدار تأمین اجتماعی در خصوص کلاهبرداری از پزشکان و درمانگران استفاده از هوش مصنوعی برای توانمندسازی دانش‌آموزان استثنایی هشدار پلیس فتا در خصوص شیوه‌های جدید کلاهبرداری با پیامک قطع یارانه تدبیر جدید آموزش و پرورش برای توانمندسازی دبیران و دانش‌آموزان در سامانه شاد افزایش حق پرستاری معلولان ضایعه‌نخاعی شدید و خیلی‌شدید طرح جدید کشوری به‌مناسبت روز محیط زیست تغییرات ضدکارگری در آیین‌نامه مشاغل سخت و زیان‌آور | بازنشستگی، در هاله‌ای از ابهام آخرین جزئیات آتش‌سوزی جنگل گلستان | آتش فعال وجود ندارد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) تسهیلات رفاهی برای بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | از وا‎م‌های ۵۰ میلیون تومانی تا سفر‌های زیارتی برگه‌های امتحان نهایی توسط ۲ مصحح مجزا تصحیح می‌شود تمام کسورات اردیبهشت‌ماه بازنشستگان کشوری پرداخت شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) نامه بازنشستگان فرهنگی ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ خطاب به رئیس مجلس: مطالبات پرداخت شود جزئیات جدید برای پذیرفته‌شدگان آزمون دانشجومعلمی چرا حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی با تأخیر پرداخت می‌شود؟ رتبه اولیه کنکور چطور محاسبه می‌شود؟ آیا مصرف «ملون» برای سلامتی مضر است؟
سرخط خبرها

معوقات حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی را یکجا پرداخت کنند| تأمین اجتماعی تکلیف ۲۵درصد همسان‌سازی را مشخص کند

  • کد خبر: ۱۲۷۹۷۸
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۱ - ۰۸:۰۴
  • ۱۱
معوقات حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی را یکجا پرداخت کنند| تأمین اجتماعی تکلیف ۲۵درصد همسان‌سازی را مشخص کند
عیدعلی کریمی گفت: نه فقط معوقات مربوط به دستمزد امسال، بلکه تامین اجتماعی باید هر چه سریع‌تر ۲۵درصد باقیمانده همسازی را هم پرداخت کند.

به گزارش شهرآرانیوز، بعد از گذشت شش ماه از سال بالاخره حقوق بازنشستگان سایر سطوح تأمین اجتماعی مانند هر سال مطابق با مصوبه‌ی شورایعالی کار پرداخت شد؛ موضوعی که در ابتدا دولت زیر بار آن نمی‌رفت، اما با گسترشِ اعتراضات به افزایشِ ده درصدیِ حقوق، سرانجام دولت از مصوبه‌ی مزدی شورایعالی کار و پرداخت ۳۸درصد به علاوه‌ی ۵۱۵ تومان به بازنشستگان سایر سطوح تبعیت کرد. با پذیرش این موضوع، سازمان تأمین اجتماعی که حقوق بازنشستگان سایر سطوح را بر اساس مصوبه‌ی دولت تنها ده درصد افزایش داده بود، باید معوقه‌ی این ماه‌ها را بپردازد.

عیدعلی کریمی، دبیر اجرایی خانه کارگر قزوین، در این خصوص می‌گوید: این معوقه بدون فوت وقت و با حقوق شهریورماه باید پرداخت می‌شد. بازنشستگان به دلیلِ تصمیم اشتباه دولت، نزدیک نیمی از سال از حقوق خود محروم ماندند حالا دیگر نباید برای رسیدن به این حقِ مسلمشان مانند پنج ماه اول سال اعتراض کنند تا دولت و سازمان راضی به پرداخت حقوقشان شود.

وی ادامه می‌دهد: نه فقط معوقات مربوط به دستمزد امسال، بلکه تامین اجتماعی باید هر چه سریع‌تر ۲۵درصد باقیمانده همسازی را هم پرداخت کند. همچنین باید ۲۵درصد را روی حقوق امسال حساب کنند؛ اگر قرار است این ۲۵درصد روی حقوق ۹۹ دیده شود پس معوقات این مدت را هم باید بپردازند. یعنی این ۲۵ درصد را از هر زمانی که پرداخت کردند، معوقات آن را هم از ابتدای سال ۱۴۰۰ پرداخت کنند.

این فعال کارگری می‌گوید: امیدواریم تصمیمی که امسال دولت در حق بازنشستگانِ سایر سطوح گرفت، تکرار نشود و بازنشستگان برای افزایش حقوقشان مطابق با مصوبه‌ی شورایعالی کار مشکل نداشته باشند.

کریمی بیان می‌کند: بازنشستگان پنج ماه اول سال دائم از ما جویایِ حقوقشان بودند وحالا باید دنبال معوقاتِ حقوقشان باشند. سازمانِ تأمین اجتماعی و دولت هرچه سریع‌تر این مطالباتِ به حقِ بازنشستگان را پرداخت کنند و اجازه ندهند بازنشستگان برای رسیدن به حداقل حقوقشان دائم مجبور به پیگیری باشند.

دبیر اجرایی خانه کارگر قزوین در ادامه به نحوه‌ی پرداختِ این حقوق اشاره کرد و گفت: ما از سازمان تامین اجتماعی می‌خواهیم این معوقات را یکجا به کارگران پرداخت کنند تا مشکلی از آن‌ها حل شود و کمتر از ارزشِ پولشان کاسته شود.

کریمی تصریح می‌کند: با تورم امروز، همین افزایش حقوق هم کفافِ هزینه‌های زندگی را نمی‌دهد. اکثر کالا‌های اساسی افزایش چند برابری داشته‌اند. در چنین وضعیتی انصاف نیست که کارگران معوقاتِ ماه‌های قبل خود را ماه به ماه بگیرند.

منبع: ایلنا


اخبار ویژه بازنشسته‌ها در لینک زیر:

instagram.com/bazneshasteh.news

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۴
سید مولی
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۱۲ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۱
1
0
سلام خسته نباشید . از افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان کشوری و لشکری هم گزارش تهیه کنید . ممنون.
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۱
0
1
خدا قوت حامیان کارگر
احمدمالالهی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۱
0
1
باسلام چنانچه این امکان برای سازمان تامین اجتمایی فراهم باشد که معوقات بیمه شدگان یکجا پرداخت گردد. مشکل اصلی بیمه شدگان به یقین مرتفع خواهد شد. موفق و موید باشید
اسماعیل مقصودلو
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۱ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۲
0
0
سلام حقوق این ماه حدود صدهزار تومان افزایش داشت من مستمریبگیرم ایا ازاول سال ما طلب کاریم پس کی این چندماه که ندادن راواریز مکنند
مسعود هاشمی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۲
0
0
خداقوت بازنشسته وخدمتگزاران بی منت ایشان.یاعلی مدد
ناشناس
Poland
۲۳:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۲
0
1
خسته نباشین کسانی که برای سفره کارگر تلاش میکنه لطف کنید معوقات رو یکجا پرداخت کنید نزارین یک ساله بشه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۳
0
0
واقعا چرا حقمونو نمیدن؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۳
0
1
باسلام حقوق کارافتاده که تازه زیادم شده شده پنج میلیون ونهصد بادوفرزند ایا پول دارو بدیم کرایه خونه بدیم خرج زن وبچه بدیم کارافتاده یعنی افتاده مریض دیگه بقیه روخودتون قضاوت کنید
محسن
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۴
0
0
میخواستم از دولت ضد مردمی رئیسی بابت نادیده گرفتن حقوق بازنشستگان ابراز انزجار کنم.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۵ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۶
1
0
سلام خداقوت زحمت شماها کشیدی این حقوق که دادبودند به خدا پوله داروبود اکه مالتفاوت رابدند بعداز ۵۰سال میرم مشهد مقدس
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۲ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۶
0
0
زمانی که بحث کار از هرنوع وسط میاد کارگران و بازنشسته ها که قبلا کارگران درحال خدمت بودند بهترین گزینه ها بودن و هستن اما زمان پرداخت حقوق بدترین گزینه ها برای قشر ما درنظر گرفته میشه و دولت هرلحظه به هر عنوانی درحال افزایش حقوق کارکنان و بازنشستگان خودشه .چه فرقی وجود داره اگه کارمندان و بازنشسته های مربوط کار فکری و‌چشمی انجام میدن کارگران کار یدی و جسمی شدید بعلاوه براینکه ما قشر تحصیلکرده هم هستیم پس درک و شعور ما به این نگاه متفاوت و فرقی که میذارین میرسه .اما چون کارمندا از آشنایان و دوستان خودشون را شامل میشه به همین دلیل این تفاوت فاحش بوجود میاد و درضمن بودجه لازم بجای اصافه کردن حقوق ما به جیب خودشون و‌وزرا و روسای خودشون میره
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->