قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره بار در مشهد اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت صیفی‌جات چقدر است؟ قیمت امروز دینار عراق، ریال سعودی و درهم امارات در مشهد چند؟  میلیون‌ها دلار تتر ایرانی مسدود شد (۸ آبان ۱۴۰۴) رفیق بازی در بازار برنج فعالان اقتصادی، سیاست های ارزی را عامل اتلاف منابع کشور می‌دانند | ارز رانتی پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور رشد ۵ هزار تومانی قیمت نقره | گرم نقره به ۱۹۳ هزار تومان رسید پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ مشهد، میزبان بزرگ‌ترین رویداد نمایشگاهی صنعت ساختمان در کشور قیمت خودروهای داخلی و خارجی (۷ آبان ۱۴۰۴) | بازار در وضعیت انتظار جزئیات مصوبات کمیته حمایت از کسب‌وکار اعلام شد شرایط فروش فوری محصول برقی شرکت سایپا اعلام شد | مهلت افتتاح حساب وکالتی تا چه روزی است؟ + لینک ثبت نام عبور میانگین قیمت خانه در تهران از متری ۱۲۹ میلیون تومان | رشد خفیف تورم مسکن در مهرماه ۱۴۰۴ برنامه اصلاحی بانک مرکزی درباره ۵ بانک ناتراز چیست؟ سرانه مصرف انرژی بخش خانگی در ایران، ۳ برابر متوسط جهانی است ظهوریان: نهاد‌های نظارتی به وقوع پول‌شویی در پروژه‌های بانک آینده مشکوک‌اند +فیلم صعود بورس به کانال ۳.۲ میلیونی | گزارش وضعیت بازار سهام (۷ آبان ۱۴۰۴) نرخ دلار در بازار آزاد مشهد چند است؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) هر گرم طلا امروز در بازار مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) اونس جهانی طلا بار دیگر افزایش یافت (۷ آبان ۱۴۰۴) دلایل افزایش قیمت پوشاک چیست؟ | پوشاک استوک، بلای جان تولیدکنندگان
سرخط خبرها

ماندگاری زائر در مشهد فقط دو روز است | لزوم توجه به ظرفیت گردشگری در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۲۸۲۶۶
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۰
ماندگاری زائر در مشهد فقط دو روز است | لزوم توجه به ظرفیت گردشگری در خراسان رضوی
رئیس جامعه هتلداران خراسان رضوی گفت: با توجه به ظرفیت گردشگری در مشهد و استان خراسان رضوی مدت ماندگاری زائر از دو روز باید به ۴روز افزایش پیدا کند.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، بیش از ۵۴درصد هتل‌های کشور به دلیل  زائرپذیر بودن مشهد و حضور میلیونی زائران به مشهد در طول سال در این شهر متمرکز شده است. در حال حاضر ۲۴۰هتل در مشهد داریم که از ۵ستاره تا یک ستاره فعالیت می‌کنند و به گفته رئیس جامعه هتلداران خراسان رضوی از این تعداد حدود ۱۵هتل پنج ستاره و مابقی با توجه به مناسب بودن قیمت آن در سطح ۳ ستاره متمرکز شده است. در کنار این ۳۸۵مهمانپذیر و ۳۵۰ هتل آپارتمان فعالیت می‌کنند؛ که در بعضی از ایام  سال با همین تعداد اقامتگاه ظرفیت حضور مسافر تکمیل می‌شود.

روز گذشته، ۱۲مهرماه در حاشیه بازدید خبرنگاران از ظرفیت و تجهیزات هتل‌های مشهد، مادر شاهیان، رئیس جامعه هتلداران خراسان رضوی در جمع خبرنگاران گفت: امسال در آستانه دهه آخر صفر برای افزایش هرچه بهتر کیفیت خدمت رسانی به زائران کنترل نرخ نامه‌ها و سایر اقدامات نظارتی با تمرکز ببشتری انجام شد از جمله اقدامات حذف نرخ شناور در واحد‌های اقامتی در زمان پیک و غیر پیک بود، تشکیل تیم ویژه بازرسی برای رسیدگی به شکایت و ایجاد ۴پایگاه نظارتی در اطراف حرم باعث شد تخلفات در سطح هتل‌ها و هتل آپارتمان به صفر برسد و رضایت زائر را به همراه داشته باشد.

به گفته مادرشاهیان، نرخ هتل برمبنای کیفیت خدماتی که به مهمان ارائه میدهد باید تعیین شود مسلما هتل پنج ستاره هزینه جاری وثابتش بیشتر از سایر هتل هاست و بر همین مبنا بابد نرخ محاسبه شود. اما این نکته حائز اهمیت است به دلیل رقابتی بودن این صنعت در استان نرخ هتل‌های مشهد در مقایسه با سایر شهر‌های کشور متعادل‌تر و مناسب‌تر است.

وی با بیان اینکه ۱۳۸هزار  تخت در  واحد‌های اقامتی داریم تصریح کرد: اما در بعضی از ایام حجم ورودی زائر به پنج میلیون هم می رسد و این درخور شان زائر امام رضا نیست که در چادر و یا حسینیه و مسجد اسکان کند.

مادر شاهیان گفت: اگر ارگان‌هایی مرتبط نرخ عوارض و مالیات و هزینه‌های انرژی را برای جامعه هتلداری تسهیل کنند مسلما ورود سرمایه کذار به این عرصه بیشتر خواهد شد چراکه این ظرفیت در استان وجود دارد.

وی گفت: ایجاد هتل اکنون صرفه اقتصادی ندارد و اگر کسی به این حوزه ورود می‌کند تنها عشق و علاقه است. هتلدار اگر سرمایه اش را در بانک پس انداز کند و سود آن را بگیرد بیشتر برایش آورد مالی دارد پس باید از این صنعت حمایت شود و آن هم تنها با تسهیل سازی برای ورود سرمایه گذار به این حوزه است.

رئیس جامعه هتل داران با بیان اینکه باید مدت ماندگاری زائر را در مشهد افزایش دهیم گفت: متوسط ماندگاری زائر در مشهد تنها ۲روزاست که با توجه به ظرفیت‌های گردشگری مشهد و شهرستان‌های استان این ماندگاری را باید افزایش دهیم

وی افزود: خانه مسافر‌ها که از نظر ایمنی و کیفیت پایین خدمات معضلی برای صنعت هتلداری شدند که نیازمند حمایت تمام دستگاه‌های مربوطه است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->