۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اغتشاشگران به منزل شهید مدافع امنیت، حسین تقی پور حمله کردند

  • کد خبر: ۱۲۸۳۰۶
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۱
  • ۱۲
اغتشاشگران به منزل شهید مدافع امنیت، حسین تقی پور حمله کردند
اغتشاشگران نیمه شب گذشته با حمله به محل سکونت شهید مدافع امنیت، حسین تقی پور از خانواده او سلب آسایش کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، اغتشاشگران نیمه شب، با تجمع پشت منزل شهید مدافع امنیت حسین تقی پور که در جریان اغتشاشات اخیر به شهادت رسیده است ضمن ایجاد رعب و وحشت از خانواده او و اهالی محل در اسلامشهر سلب آسایش کردند.

آشوبگران و چماق به دستان، با حمله به محل سکونت خانواده شهید، ضمن پاره کردن بنرهای شهید و شکستن حجله او با سر دادن شعار و ناسزا تا صبح امروز برای ساعاتی قصد ایجاد ناامنی و هتک حرمت برای خانواده و اطرافیان شهید تقی پور را داشتند. این اعمال ساختارشکنانه اغتشاشگران تا  صبح ادامه داشت و نهایتا با دخالت نیروهای حافظ امنیت، خاتمه یافت. 

این در حالیست که شهید حسین تقی پور  از بسیجیان اسلامشهر چندی پیش در حالیکه برای ایجاد امنیت و آرامش شهر برای هموطنانش در درگیری حضور پیدا کرده بود، با اعمال وحشیانه برخی آشوبگران در منطقه تهرانپارس به شهادت رسید و خانواده او هنوز داغدار این ماجرا هستند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱۳
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۳۵ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۳
15
7
آقا انصافا خانواده رو مسلح کنید خودشون می دونن چکار کنن. ته بیغیرتیه تنها بمونن.
سعید
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۳
13
10
این بدترین خبری بود که خواندم که این مدافع امنیت شهید شده و به خانه اش یورش برده اند پس کسی نبوده جلوی این تبهکاران رابگیره
ناشناس
Germany
۰۶:۲۹ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۴
8
2
بیش باد
م
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۰ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۴
4
6
پس ماموران کجا بودند که‌تا صبح ادامه داشته
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۴
10
4
چقدر از آنور آب پول گرفتند برای آشوبگری معلوم نیست
نسیم
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۵
10
5
چقدراین صحنه ها ادم رو یاد صحنه کربلا میندازه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۳۴ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۵
7
3
نهایتا با دخالت نیروهای حافظ امنیت، خاتمه یافت.!!! ... سوال من اینستکه این نیروها تا صبح چکار میکردند .؟!؟
علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۲۹ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۷
6
2
متاسف شدم این کارشون بدتر هست خدا جزاشون را می ده اما بعضی از مامورین با چشم خودم دیدم بد برخور می کنند زمان قبل از اغتشاشات
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۷ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۹
2
1
خدالعنتشون کنه
ا
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۰۵ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۶
2
1
خداییش کم خالی ببندین
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۱
2
0
واقعا مرزهای وقاحت رو رد کردند. تکلیف اون از خدابی خبرها که معلومه که وضعشون چیه!
اما جسارتا نیروهای امنیتی خودمون تا صبح کجا تشریف داشتن که یک خانواده ی داغدار رو تا صبح این همه تنشون رو لرزوندند؟!
عجایب شهر
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
0
0
غلط کردند.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->