وزارت بهداشت خبر داد: حفظ آمادگی بیمارستان‌ها برای خدمت‌رسانی وزیر علوم: دانشگاه‌ها ملزم به تامین اسکان استادان هستند پیشرفت ۲۲ درصدی باغ رویش در مشهد | ۳ هکتار فضای سبز تا شهریور ۱۴۰۴ افتتاح خواهد شد مصاحبه داخلی آزمون اعزام فرهنگیان به خارج از کشور لغو شد رئیس شورای عالی استان‌ها: پاسخ اسرائیل را به‌گونه‌ای خواهیم داد که در تاریخ ثبت و ضبط شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: مهم‌تر از موشک، داشتن این ملت است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: روزی که ملت ایران به پا خیزد، اثری از رژیم صهیونیستی باقی نخواهد ماند رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: همه ظرفیت‌های شهرداری مشهد برای مقابله با تهدیدات احتمالی فعال شوند قیمت جهانی نفت امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | برنت ۷۴ دلار و ۹۴ سنت شد تعطیلی موقت پارکینگ‌های حرم مطهر رضوی (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک در جاده‌های خراسان رضوی سنگین و پرحجم است (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) برگی از تاریخ مقاومت مشهدی‌ها در برابر هجوم بیگانگان در سال ۹۱۴ خورشیدی | بیگانگان و حسرت عبور از دروازه‌های مشهد شایعه حمله هوایی به سبزوار کذب است فرماندار مشهد: سفر‌های زمینی به مشهد افزایش یافته است | مشکلی بابت اسکان مسافران نداریم بازدید سرزده استاندار خراسان رضوی از فرودگاه بین‌المللی مشهد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) بازدید فرماندار مشهد از پمپ‌بنزین‌های مستقر در محور‌های مشهد به چناران | سوخت‌گیری عادی خودرو‌ها در جریان است عضو شورای اسلامی شهر مشهد: ما اهل پناهگاه نیستیم، وسط میدان منتظر فرمان ولی امر مسلمین می‌مانیم عضو شورای اسلامی شهر مشهد: امیدوارم وعده صادق سه مستمر و قوی‌تر باشد عضو شورای اسلامی شهر مشهد: جمهوری اسلامی ایران دست برتری آتش را دارد
سرخط خبرها

حرف مردم | چرا بعضی از خطوط اتوبوس مشهد در ابتدای صبح کم است؟

  • کد خبر: ۱۲۹۱۱۰
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۰
  • ۱
حرف مردم | چرا بعضی از خطوط اتوبوس مشهد در  ابتدای صبح کم است؟
شهروندان به شلوغی و بالا بودن میانگین حد فاصله خطوط اتوبوس رانی به خصوص درساعت های ابتدایی صبح اعتراض دارند. این موضوع را از سازمان اتوبوس رانی مشهد پیگیری کردیم.
سوسن ظریفی
خبرنگار سوسن ظریفی

به گزارش شهرآرانیوز، شلوغی اتوبوس‌ها در ساعت های اولیه صبح به خصوص با آغاز سال تحصیلی در بعضی از خطوط پر رفت و آمد برای کارمندان، دانش آموزان و دانشجویان به یک معضل تبدیل شده است. براساس گفته شهروندان در ستون حرف مردم روزنامه شهرآرا: «صبح‌ها خط ۱۰۹۶ با در بسته از ایستگاه‌ها به دلیل شلوغی رد می‌شود و ما دانش آموزان ساعت ۸ صبح به مدرسه می‌رسیم. اتوبوس و یا داخل ون هم به قدری شلوغ است که حریم‌ها رعایت نمی‌شود. لطفا رسیدگی کنید که به جای ون یا اتوبوس جانمایی کنند و یا تعداد بیشتری ون برای ساعات صبح تعبیه کنند»، «لطفا خطوط اتوبوس رانی را بیشتر کنید . مخصوصا ساعت شروع و تعطیلی مدارس، خط ۲۷ هر روز نیم ساعت باید منتظر باشیم و اخر هم دیر به مدرسه می‌رسیم».

بر اساس اعلام روابط عمومی سازمان اتوبوس رانی مشهد: به اطلاع شهروند محترم می‌رساند در حال حاضر خط ۱۰۹۶ با ۲۴ دستگاه مینی بوس فعال و میانگین سرفاصله ۷ دقیقه در ساعات پیک (غیر پیک ۱۰ دقیقه) در حال خدمت رسانی به شهروندان محترم می‌باشد. اما به دلیل عدم وجود مسیر ویژه برای ناوگان سرویس دهی برابر آهنگ جریان ترافیک انجام می‌پذیرد.
شایان ذکر است با توجه به عدم امکان استفاده از اتوبوس در تمامی خطوط به دلیل محدودیت معابر، در برخی خطوط از ناوگان مینی بوس استفاده می‌شود. علی الحال هماهنگی لازم با مسئولین خطوط در خصوص رعایت سرفاصله‌ها و عدم توقف ناوگان در زمان پیک مسافر انجام پذیرفته است.

خاطر نشان می‌شود تعداد ناوگان تخصیصی به هر خط براساس میزان تراکنش من کارت در آن خط برنامه ریزی می‌شود که براساس بررسی سامانه بلیت الکترونیک (AFC)، خط یاد شده از تعداد ناوگان مطلوبی برخودار است.

همچنین خط ۲۷ با ۸ دستگاه اتوبوس فعال و میانگین سرفاصله ۱۵ دقیقه در ساعات پیک در حال خدمت رسانی به شهروندان می‌باشد. به دلیل عدم وجود مسیر ویژه برای ناوگان سرویس دهی برابر آهنگ جریان ترافیک انجام می‌پذیرد. هماهنگی لازم با مسئولین خطوط در خصوص رعایت سرفاصله‌ها و عدم توقف ناوگان در زمان پیک مسافر انجام پذیرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
amir
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۶
0
0
خط ۷۰۵ هم خیلی شلوغه و هم خیلی دیر میاد لطفن یا تعداد ون زیاد کنید یا اتوبوس بزارید
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->