گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات جدیدی از عادی سازی روابط سوریه و رژیم صهیونیستی منتشر شد زد و خورد در تظاهرات شبانه علیه نتانیاهو در تل‌آویو (۶ تیر ۱۴۰۴) جاسوس اسرائیل در گیلان به دام افتاد (۶ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان برای احیای توافق هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کرد
سرخط خبرها

رویترز: اروپا باید دعا کند در زمستان هوا خیلی سرد نشود

  • کد خبر: ۱۲۹۱۷۵
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۳
رویترز: اروپا باید دعا کند در زمستان هوا خیلی سرد نشود
رویترز در گزارشی نوشته است که اروپا باید از یک طرف پول بیشتری برای واردات گاز LNG پرداخت کند و از سوی دیگر دعا کند که در زمستان پیش‌رو هوا خیلی سرد نشود و شاهد کاهش تقاضا برای حامل های انرژی در قاره سبز باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، اروپا باید از یک طرف پول بیشتری برای واردات گاز LNG پرداخت کند و از سوی دیگر دعا کند که در زمستان پیش‌رو هوا خیلی سرد نشود و شاهد کاهش تقاضا برای حامل های انرژی در قاره سبز باشیم. در صورتی که شاهد هرگونه خرابکاری در زیرساخت های حوزه انرژی در اروپا باشیم و یا صادرات گاز روسیه به اروپا بیش از این کاهش یابد سهمیه بندی برق یا خاموشی در کشورهای اروپایی اجتناب ناپذیر خواهد بود.

حتی اروپا اگر بتواند زمستان پیش‌رو را بی دردسر پشت سر بگذارد و خانه های مردم در فصل زمستان گرم شود، اروپا با یک چالش بزرگتر در پر کردن ذخایر گازی خود برای سال آینده روبرو خواهد بود. در واقع کار اروپا برای انبار کردن گاز برای فصل زمستان نسبت به امسال سخت تر است.

اتحادیه اروپا هدف گذاری پر کردن  ۸۰ درصد ظرفیت انبارهای ذخیره سازی گاز خود تا ماه نوامبر برای سال جاری را تعیین کرده بود که البته توانسته‌اند هم اکنون ۹۱ درصد ظرفیت انبارهای گازی قاره سبز را پر کنند.

اما توقف صادرات گاز روسیه به آلمان از طریق خط لوله نورد استریم به شکل گرفتن یک شکاف در تامین گاز مورد نیاز اروپا منجر شده است. روسیه به شکلی نظام مند در واکنش به تحریم های غرب که به خاطر درگیری نظامی با اوکراین علیه این کشور اعمال شد صادرات گاز به اروپا را کاهش داده است. لازم به ذکر است از ماه سپتامبر صادرات گاز روسیه به اروپا از طریق شبکه خطوط لوله نورد استریم به طور کامل متوقف شده است.

کارشناسان می‌گویند اروپا در زمستان امسال با کمبود ۱۵درصدی در تامین گاز مورد نیاز خود با مبنا قرار دادن متوسط تقاضا طی سالهای گذشته روبرو است. این بدان معناست که اروپا برای عبور از زمستان باید مصرف گاز خود را کاهش دهد.

کانیت کازوکوقلو، مدیرعامل موسسه FGE می‌گوید شرایط همچنان بسیار شکننده خواهد بود. مصرف گاز خانوارها در آلمان در پایان ماه سپتامبر و به خاطر سرد شدن هوا نه تنها کاهش نیافت بلکه افزایش یافته و تقاضای گاز در این کشور در هفته پایانی ماه سپتامبر ۱۴ درصد بیشتر از متوسط چهار سال گذشته بوده و این مسئله یک مشکل جدی است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->