قطع دسترسی به اینستاگرام، فیس‌بوک و تیک‌تاک در افغانستان | فیلترینگ گسترده اینترنت توسط طالبان سقف قانونی سود موبایل‌فروشان از فروش گوشی چقدر است؟ برندگان نوبل شیمی ۲۰۲۵ اعلام شدند: مبدعان روش‌های نوآورانه‌ در طراحی و سنتز کاتالیزورهای فعال و پایدار ارزان‌ترین نسخه تسلا مدل Y رونمایی شد | تغییرات جدید برای جذب مشتریان اقتصادی دلایل اصلی خرابی زودهنگام مودم چیست؟ دومین درخشش پیاپی گوگل در نوبل فیزیک | تقدیر از پیشگامان محاسبات کوانتومی سامانه اعتراض آنلاین به جریمه‌های رانندگی راه‌اندازی شد احتمال بروز اختلال موقت در بخشی از شبکه ارتباطی خراسان رضوی در بامداد پنجشنبه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) تقدیر اینستاگرام از برترین و نوآورترین محتواسازان با Rings Award ایلان ماسک: سال آینده یک بازی تولیدشده با هوش مصنوعی منتشر خواهیم کرد گوگل برای هک هوش مصنوعی جمینی جایزه ۲۰ هزار دلاری تعیین کرد آیا کابل شارژ هم از جعبه گوشی‌ها حذف خواهد شد؟ برندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۵ اعلام شدند: کاشفان تونل‌زنی کوانتومی ماکروسکوپی و کوانتیزاسیون انرژی ChatGPT به ۸۰۰ میلیون کاربر هفتگی رسید | رشد بی‌سابقه در کمتر از دو سال گوگل: با محدودکردن نصب برنامه‌های اندروید از منابع غیررسمی به امنیت کاربران کمک می‌کنیم آیا قطع ارتباط با ماهواره‌های هدهد و کوثر به دلیل خرابکاری بوده است؟ برندگان جایزه نوبل پزشکی ۲۰۲۵ معرفی شدند: کاشفان سلول‌های تنظیم‌کننده سیستم ایمنی بدن تیزر جدید کمپانی تسلا: رونمایی احتمالی رودستر نسل جدید یا مدل اقتصادی ارزان‌قیمت؟ دموکرات‌های سنا: هوش مصنوعی باعث حذف میلیون‌ها شغل در آمریکا می‌شود بازی Ghost of Yotei، به صدر جدول فروش بریتانیا رسید
سرخط خبرها

باید به شرکت‌های دانش بنیان اعتماد کرد

  • کد خبر: ۱۲۹۴۳۱
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۰
باید به شرکت‌های دانش بنیان اعتماد کرد
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی گفت: انتظاری که شرکت‌های دانش بنیان از ما دارند، اول اعتماد و دوم حمایت است. متاسفانه هنوز برخی از مسئولان شرکت‌های دانش بنیان را باور ندارند.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

به گزارش شهرآرانیوز، مالک رحمتی امروز در سومین گردهمایی شرکت‌های دانش بنیان استان خراسان رضوی اظهارداشت: تمدن بزرگ اسلام از هجرت امام رضا (ع) در ایران شکل گرفت. این هجرت پربرکت امام رئوف مجر شد سیلی از علوم به کشور ما سرازیر شود و دانشمندان برای مناظره با امام رضا (ع) به کشور ما سفر کنند.
وی خاطرنشان کرد: شرکت‌های دانش بنیان بزرگری در استان خراسان رضوی متولد شده اند و مشکلات سخت در این استان حل می‌شود که این ظرفیت برای مشهد و خراسان رضوی است.
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی تصریح کرد: در دوره جدید اداره کشور نگاه‌ها به مسئله شرکت‌ها و اقتصاد دانش بنیان تغییر کرده است و برگزاری سومین دوره این گردهمایی و حضور مسئولان کشوری و شرکت‌های دانش بنیان نشان از اراده در این زمینه است.
وی با اشاره به اینکه امروز صنعت و کارخانه‌های ما مشکلاتی دارند، ادامه داد: شرکت کنندگان در این همایش عزم‌شان را جزم کرده اند تا در استان خراسان رضوی اتفاقات خوب بیافتد.
به گفته رحمتی، انتظاری که شرکت‌های دانش بنیان از ما دارند، اول اعتماد و دوم حمایت است. متاسفانه هنوز برخی از مسئولان شرکت‌های دانش بنیان را باور ندارند و باید به این اعتماد برسند که با وجود شرکت‌های دانش بنیان می‌توان برخی مشکلات کشور را حل کرد.

وجود فقط ۴۰۰ شرکت دانش بنیان در خراسان رضوی
در ادامه این گردهمایی، حمزه حسنی دبیرکارگروه تولید باراول معاونت علمی ریاست جمهوری نیز گفت: در سطح کشور بیش از ۷ هزار شرکت دانش بنیان شناسایی شده است که سهم استان خراسان رضوی از تعداد فقط ۴۰۰ شرکت است.
وی گفت: خراسان رضوی بعد از تهران و اصفهان در جایگاه سوم وجود شرکت‌های دانش بنیاین در سطح کشور قرار دارد. همچنین شرکت‌هایی در کشور وجود دارد که دانش بنیان نیستند، اما در آینده می‎توانند دانش بنیان باشند و ما از آن‌ها حمایت خواهیم کرد.
به گفته حسنی، از ابتدای سال جاری میزان تقاضا برای ارزیابی شرکت‌های دانش بنیان در سطح کشور سه برابر شده است.

نمایندگی معاونت علمی ریاست جمهوری در مشهد ایجاد شود
مجتبی بهنام، مدیرعامل شرکت‌های دانش بنیان رضوی نیز در این گردهمایی خاطرنشان کرد: امسال باید باتوجه به نام گذاری سال از سوی رهبر انقلاب، توجه ویژه‌تری به شرکت‌های دانش بنیان داشته باشیم.
وی گفت: باید در این سال به هم‌افزایی شرکت‌ها کمک کنیم. خراسان رضوی مهد دانش و ظرفیت بسیاری در این زمینه دارد، اما تا ایده‌آل شدن فاصله زیادی وجود دارد.
به گفته وی، در شرق کشور ظرفیت‌های بسیاری از سیستان و بلوچستان تا خراسان شمالی وجود دارد و ما نیاز داریم تا معاونت علمی ریاست جمهوری در مشهد نمایندگی برای پیگیری امور و مسائل و کوتاه شدن مسیر شرکت‌های دانش بنیان داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->