پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت
سرخط خبرها

برگشت ثبات به بازار مرغ

  • کد خبر: ۱۲۹۷۲۷
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۳
برگشت ثبات به بازار مرغ
در روز‌های گذشته قیمت مرغ در مشهد افزایش یافته بود، ولی توزیع حداکثری آن در فروشگاه‌های شهر، قیمت گوشت مرغ را کاهشی کرد و در بیشتر نقاط همچنان زیر ۶۰ هزار تومان عرضه می‌شود.

سعید کریم پور | شهرآرانیوز؛ در روز‌های گذشته قیمت مرغ در مشهد افزایش یافته بود، ولی توزیع حداکثری آن در فروشگاه‌های شهر، قیمت گوشت مرغ را کاهشی کرد و در بیشتر نقاط همچنان زیر ۶۰ هزار تومان عرضه می‌شود. مشاهده میدانی خبرنگار شهرآرانیوز از بازار محصولات پروتئینی در خیابان استقلال مشهد نشان می‌دهد اکنون مرغ به قیمت حدود ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان در این بازار عرضه می‌شود. این در حالی است که قیمت هر کیلوگرم مرغ در هفته گذشته به ۶۳ هزارتومان نیز رسیده بود.

البته برخی از فروشندگان با قیمت‌های بالاتری این محصول را به فروش می‌رسانند و اعتقاد دارند مرغ ۵۹ هزار تومانی، وزن کمی داشته و مرغ گران تر، پرگوشت‌تر و پروارتر است. یکی از فروشندگان بازار محصولات پروتئینی در خیابان استقلال در همین باره می‌گوید: گوشت مرغ گرم درحال حاضر ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان عرضه می‌شود. البته هفته گذشته این رقم ۶۳ هزارو ۵۰۰ تومان در هر کیلو بود.

مرغ گران نمی‌شود

این فروشنده می‌گوید: قیمت تغییر نکرده و مرغ گران‌تر از این نخواهد شد. یکی دیگر از فروشندگان می‌گوید: هفته گذشته وضعیت فروش مرغ در شرایط دیگری قرار داشت و قیمت گران‌تر بود. البته مشخص نیست قیمت کنونی تا چه زمانی ادامه پیدا کند، ولی آنچه که مشخص است، این است که قیمت کنونی ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان است. مسئول یک از فروشگاه‌هایی که مرغ را به قیمت کیلویی ۶۲ هزار تومان عرضه می‌کند مدعی است مرغ تنظیم بازار از نظر حجم گوشت، جثه کوچکی دارد و به همین دلیل با قیمت کیلویی ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان عرضه می‌شود. وی می‌گوید: وزن هر کیلوگرم مرغ توزیع شده بین یک تا ۱.۵ کیلوگرم است که وزن کمی به حساب می‌آید.

افزایش توزیع مرغ

با این حال، مدیر نظارت و بازرسی جهاد کشاورزی خراسان رضوی در گفتگو با شهرآرا از ثبات بازار مرغ خبر می‌دهد و می‌گوید: حجم گسترده مرغ منجمد برای توزیع با قیمت هرکیلو ۴۵ هزار تومان در انبار‌های اداره کل پشتیبانی امور دام استان موجود است و بنا به تقاضای واحد‌های توزیع کننده اعم از صنفی، شرکت‌های تعاونی و سایر مصرف کنندگان عمده توزیع می‌شود.

ناصر شعربافیان می‌افزاید: روزانه حدود ۳۰ تن مرغ منجمد در حال توزیع است. قیمت خرید این گوشت برای فروشنده و توزیع کننده ۴۵ هزار تومان است. متقاضیان و موزعان می‌توانند با مراجعه به اداره کل پشتیبانی امور دام و جهاد کشاورزی استان برای دریافت مرغ منجمد اقدام کنند. مدیر نظارت و بازرسی جهاد کشاورزی خراسان رضوی درباره منبع توزیع این مرغ در بازار بیان می‌کند: بخشی از این مرغ منجمد تولید استان و بخشی هم وارداتی است.

به غیر از این هم اکنون گوشت گوساله هم به صورت منجمد در حال توزیع است که گوشت منجمد توزیع شده قیمت مناسبی دارد و به ازای هر کیلو ۱۰۵ هزار تومان معامله می‌شود. وی درباره مرغ گرم موجود در بازار نیز می‌گوید: مرغ گرم از سوی بخش خصوصی در حال توزیع است. قیمت مصوب مرغ گرم ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان برای هر کیلو است و اگر به غیر از این قیمت گوشت به فروش برسد با متخلفان برخورد می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->