موریتانی گزارش‌های مربوط به سقوط پرواز حجاج را تکذیب کرد (۸ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم استاندار خراسان رضوی: بهره‌وری از منافع حضور گردشگران نباید محدود به اصناف حومه حرم مطهر رضوی باشد ۲ تبعه ایرانی از زندان‌های عربستان آزاد شدند وزرای خارجه آمریکا و آلمان درباره برنامه هسته‌ای ایران رایزنی کردند سپاه از شناسایی و دستگیری عناصر مرتبط با رسانه‌های بیگانه در بندر امام خبرداد + فیلم ایلان ماسک: از دولت ترامپ کناره‌گیری می‌کنم دبیر شورای عالی امنیت ملی: از اصول خود در حفظ چرخه غنی‌سازی کوتاه نمی‌آییم وزیر کشور عربستان: سود ارتباطات حسنه تهران و ریاض برای جهان اسلام است سی‌ان‌ان، از نزدیکی ایران و آمریکا به توافق خبر داد (۸ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: برای رابطه ایران و عربستان کاملاً جدی هستیم | تلاش می‌کنیم در اعزام حجاج، خللی ایجاد نشود + فیلم وندی شرمن: تغییر مداوم در اهداف و شرایط، کمکی به روند مذاکرات نمی‌کند عارف با هدف توسعه روابط تهران-دوشنبه عازم تاجیکستان شد صهیونیست‌ها به جان هم افتادند | دستگیری ۳۰ تن از معترضان و حمله کنندگان به مقر حزب نتانیاهو در تل‌آویو ترامپ خواستار بازرسی شدید اماکن ایران و انفجار تأسیسات شد (۷ خرداد ۱۴۰۴) فایننشال تایمز: یک‌سوم انگلیسی‌ها قربانی گوشی قاپی بوده‌اند محکومیت شدید حملات رژیم صهیونیستی به فرودگاه یمن تحصن ۱۰ ساعته معترضان صهیونیست در مقر حزب نتانیاهو (۷ خرداد ۱۴۰۴) اختلالات فنی علت توقف در صدور روادید بخشی از حجاج ایرانی است سخنگوی وزارت امورخارجه ادعای موهوم خبرگزاری رویترز را تکذیب کرد رسانه عبری فاش کرد: جنگ غزه ۱۴۲ میلیارد شیکل به رژیم صهیونیستی ضرر زد شمار شهدای غزه در پی حملات امروز رژیم صهیونیستی به ۶۰ نفر رسید (۷ خرداد ۱۴۰۴) زمان مذاکره مستقیم روسیه و اوکراین اعلام شد ترامپ: ایران و آمریکا به توافق نزدیک هستند معاون رئیس جمهور: گام مهمی برای پیوستن به FATF برداشته شد رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان دیدار کرد جنگ غزه ۳۸ میلیارد دلار هزینه روی دست صهیونیست‌ها گذاشت لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد پزشکیان مسقط را ترک کرد (۷ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیسی: با عوامل کمبود برخی اقلام دارویی برخورد شود

  • کد خبر: ۱۳۰۹۶۰
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۶
رئیسی: با عوامل کمبود برخی اقلام دارویی برخورد شود
رئیس جمهور در واکنش گزارش‌های دریافتی از کمبود برخی اقلام دارویی دستور برخورد با هر فرد یا مجموعه‌ای که در این زمینه کوتاهی داشته را داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدابراهیم رئیسی بعد از ظهر امروز یکشنبه در جلسه هیئت دولت، بر پیگیری اجرای مصوبات سفرهای استانی، به عنوان اولویت کاری دستگاه‌های اجرایی تاکید کرد و افزود: در اجرای این مصوبات، اولویت‌هایی چون اهمیت و ضرورت اجرای طرح، میزان پیشرفت و نحوه تامین منابع آن، در نظر گرفته شود تا نتایج سفرهای استانی برای مردم ملموس و عینی باشد.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به گزارش‌های دریافتی از کمبود برخی اقلام دارویی، مسئولان مربوطه را مکلف کرد ضمن تامین سریع اقلام داوریی مذکور و رفع نیاز مردم، دلیل قصور احتمالی را به طور دقیق پیگیری کرده و با هر فرد یا مجموعه‌ای که در این زمینه کوتاهی داشته به شکل مناسب برخورد کنند.

 رئیسی در ادامه با تقدیر از حضور برخی مسئولان دولتی در جمع مردم و دانشجویان، حضور سایر مسئولان در جمع‌های مردمی و دانشجویی را نیز اقدامی موثر در رفع ابهامات آنان دانست.

وی همچنین بر ضرورت تلاش بیشتر دستگاه‌های اجرایی برای تکمیل هر چه سریع‌تر دولت هوشمند تاکید کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->