تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار تمام‌شدنی نیست اعضای هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به لبنان با رئیس جمهور این کشور دیدار کردند زنگنه: امسال یک ریال تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت نشده است رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش نایب رئیس مجلس: می‌توانند تحریم و تهدید کنند، اما نمی‌توانند حقیقت مقاومت را از بین ببرند | محور مقاومت به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شده است + فیلم تشییع تاریخی شهیدان مقاومت در لبنان | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

لزوم آموزش عمومی برای کاهش عوارض حوادث طبیعی

  • کد خبر: ۱۳۱۳۸۱
  • ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۸
لزوم آموزش عمومی برای کاهش عوارض حوادث طبیعی
وزیر کشور بر لزوم برنامه ریزی برای کاهش خطر، آمادگی و پاسخ به حوادث طبیعی و بازسازی تاکید کرد و گفت: در این زمینه، آموزش عمومی برای کاهش عوارض این حوادث بسیار اهمیت دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی شامگاه سه شنبه در سومین نشست ستاد مدیریت بحران کلانشهر تهران، بر انجام مطالعات دقیق برای اجرای این برنامه ملی در مواقع بحرانی، تاکید کرد و خواستار تشکیل فوری پژوهشکده یا مرکز مطالعات شد.
وزیر کشور برقراری شبکه ارتباطات در دقایق نخست وقوع بحران‌های طبیعی را مهم دانست و یادآور شد: باید شبکه بزرگی ایجاد شود تا بتواند از همان دقایق نخست ارتباطات لازم را برقرار سازد و پاسخگوی نیاز‌های ارتباطی در آن شرایط باشد.
وحیدی با بیان اینکه تامین ماشین آلات سبک و سنگین در شرایط بحرانی ضرورت دارد، اظهار کرد: در مساله متروپل این مساله را کاملا احساس کردیم. حتی به جرثقیل ۳۵۰ تنی نیاز داشتیم، اما به دلیل مشکلات سازه، امکان استفاده وجود نداشت.
وی ادامه داد:این مساله در تهران بسیار اهمیت دارد و باید طراحی مناسبی برای استفاده از ماشین آلات سنگین داشته باشیم. البته بخشی از این ماشین آلات استفاده همیشگی ندارد، اما برای مواقع اضطراری از آن بهره گرفته می‌شود.
وزیر کشور بر شناسایی کلیه ظرفیت‌ها برای استفاده در اسکان اضطراری تاکید و اضافه کرد: در این زمینه باید یک برنامه اسکان در نظر گرفت تا فضا‌هایی که بتوان از آن استفاده کرد را شناسایی کرد.
وحیدی یادآور شد: غالب مصدومان در زلزله، به دلیل ترس و به هنگام خروج از منازل آسیب دیده‌اند. خروج از منزل، کوچه، خیابان، محله و خروج از شهر مراحل تخلیه در شرایط بحرانی است که باید برای آن برنامه ریزی جدی انجام شود.
وی همچنین به اهمیت آموزش برای کاهش خسارات به ویژه صدمات جسمی در شرایط بحرانی و حوادث طبیعی تاکید کرد و خاطرنشان کرد: آموزش مردم حتما باید در برنامه‌ها وجود داشته باشد و به سرعت اجرایی شود.

منبع: صداوسیما

گزارش خطا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->