شهردار مشهد: محور کار ما در مدیریت شهری ارتقای محیط زیست است ترافیک سنگین و پرحجم در مسیر‌های خروجی مشهد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | پلیس: مردم از رانندگی شتاب‌زده پرهیز کنند سرویس‌دهی ویژه مترو مشهد در روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) لغو رویداد «نورنما» در میدان شهدا مشهد در پی بارش باران(۱۲ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه پارکینگ پارک جنگلی وکیل آباد مشهد برای روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو| تجربه دل‌انگیز زیارت امام رضا(ع) در جشنواره گل ره باغ رضوان ۲۱۵ بازرس بهداشت محیط در مشهد، آماده نظارت ویژه در روز طبیعت آمادگی مدیریت شهری مشهد برای خدمت‌رسانی به شهروندان در روز طبیعت پروژه‌های تاثیرگذار مدیریت شهری مشهد در زمینه توسعه فضای سبز | مشهد در زمینه فضای سبز پیشرو است پیش بینی حدود ۳۵۰ دستگاه اتوبوس برای سرویس‌دهی به مراکز تفرجگاهی مشهد پایش لحظه‌ای ترافیک مشهد در ایام خاص با تجهیزات هوشمند پیش‌بینی جمع‌آوری ۱۹۰۰ تن زباله در مشهد همزمان با روز طبیعت آماده‌باش نیروهای فضای سبز مشهد همزمان با روز طبیعت مشهد الگوی ملی زیباسازی شهری است محمد معتمدی: رویداد «نورنما» گامی مثبت و امیدآفرین در مشهد است برنامه‌های متنوع شهرداری مشهد برای ایجاد «شادی مومنانه» در ماه رمضان مشارکت بیش از ۱۱ هزار نفر در پویش مردمی «مشهد مهربان» برپایی ۱۷ ایستگاه استقبال از زائران در جاده‌های خراسان رضوی آماده‌سازی ۳۹ بوستان شهری مشهد برای روز طبیعت آلودگی هوای مشهد در ۱۰ منطقه (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: تشکیل باشگاه حرفه‌ای برای ورزش مشهد اولویت است + فیلم
سرخط خبرها

سال آینده؛ آغاز بهسازی آسفالت باند فرودگاه مشهد

  • کد خبر: ۱۳۱۵۷۳
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۵
سال آینده؛ آغاز بهسازی آسفالت باند فرودگاه مشهد
یست وچهارم مهرماه بود که درپی ترکیدگی سریالی لاستیک هواپیما‌ها در فرودگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد مشهد و ورود سازمان هواپیمایی به ماجرا و پس از آن پایان گام اول رنگ آمیزی باند آن، از آغاز اجرای گام دوم خبر دادیم و به نقل از مدیرکل فرودگاه‌های خراسان رضوی نوشتیم که برای اجرای این گام، زمانی ۱۰ روزه در نظر گرفته شده است. حدود ۱۰ روز پس از انتشار آن خبر، بار دیگر سراغ محمود امانی بنی را گرفتیم تا از آخرین وضعیت اجرای این پروژه بگوید.

سعید کریم پور | شهرآرانیوز، محمود امانی بنی در گفتگو با شهرآرا با اشاره به اینکه اصلاح گام دوم باند فرودگاه مشهد مانند گام اول شامل اصلاح رنگ می‌شود، اظهار کرد: این موضوع جزو آیتم‌هایی بود که سازمان هواپیمایی کشوری آن را از ما خواسته بود. درواقع یکی از مسائل مربوط به ترکیدگی لاستیک‌ها را ناشی از وضعیت رنگ آمیزی باند می‌دانستند.

وی اضافه کرد: براین اساس رنگ آمیزی این باند در دو گام تعریف شد. همچنین اقدامات دیگری مانند بهسازی سامانه روشنایی باند و استریپ سازی (ازبین بردن علف‌های هرز کناره باند) آن در دستورکار قرار گرفت.
مدیرکل فرودگاه‌های خراسان رضوی با بیان اینکه یکشنبه اول آبان ماه، رنگ آمیزی هشتصد متر دوم باند به پیمانکار واگذار شد، اظهار کرد: برای این موضوع به پیمانکار ۱۰ روز فرصت داده شده است. برای این رنگ آمیزی باند بسته شده است. البته اکنون میانگین تردد‌های هوایی در مشهد کم است و این مسدودسازی باند خللی در پرواز‌ها ایجاد نکرده است.

وی درباره پروژه بهسازی روکش آسفالت فرودگاه مشهد نیز گفت: یکی از پروژه‌های مهم مربوط به فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد بعد از توسعه محل پارک هواپیماها، ترمیم روکش باند آن بوده است و این پروژه سال آینده آغاز خواهد شد.

امانی درباره اعتبار موردنیاز این پروژه خاطرنشان کرد: محل اعتبار این پروژه باید تعیین و بعد باید با برگزاری مناقصه پیمانکار آن جذب شود. تعیین اعتبار موردنیاز برای اجرای این پروژه نیازمند مطالعه است که گام مطالعاتی آن اواخر سال انجام خواهد شد. آن زمان است که میزان اعتبار و مدت اجرای پروژه مزبور نیز برآورد خواهد شد.
به نظر می‌رسد با یک حساب سرانگشتی مهلت ۱۰ روزه پیمانکار برای رنگ آمیزی هشتصد متر دوم باند فرودگاه مشهد چهارشنبه هفته آینده ۱۱ آبان به پایان می‌رسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->