محمدباقر قالیباف وارد ژنو شود خودکشی دست‌کم ۵۴ نظامی اسرائیلی از ابتدای جنگ غزه پژمانفر خبر داد: وعده فراجا برای راه‌اندازی سرویس برخط معاملات خودرو تا پایان مرداد قالیباف: در سفر به ژنو انجام وظایف سازمان ملل در برخورد با جنایات رژیم صهیونی علیه ایران و غزه را مطالبه می‌کنیم هشدار عراقچی به آمریکایی‌ها: تجاوز تکرار شود قاطع‌تر پاسخ می‌هیم شبکه ۷ اسرائیل: آذربایجان به پیمان ابراهیم خواهد پیوست نماینده ویژه سازمان ملل حملات رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم کرد (۶مرداد۱۴۰۴) اولتیماتوم ترامپ برای پایان جنگ روسیه کاهش یافت ایران: با هرگونه تلاشی برای تضعیف حاکمیت ملی سوریه مخالفت می‌کنیم نامه آیت‌الله نوری‌همدانی به دست رهبر کاتولیک‌های جهان رسید ۶ نظامی صهیونیست در یک حادثه امنیتی در غزه زخمی شدند (۶ مرداد ۱۴۰۴) قطع بی ضابطه برق صدای نماینده مجلس را هم درآورد: تا تحقق کامل عدالت در توزیع برق دست از پیگیری نخواهم کشید وزیر کشور با خانواده شهیدان شادمانی، ربانی و محرابی دیدار کرد محور‌های رایزنی پوتین و نتانیاهو ترامپ: ایران در حال ارسال نشانه‌های بد و زننده‌ای است قالیباف راهی ژنو شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) پوتین و ترامپ دیدار می‌کنند؟ پزشکیان: به بهبود روابط با کشور‌های همسایه و منطقه نیاز داریم نماینده روسیه در وین: آمریکا حرف‌های بیهوده درباره غنی‌سازی صفر ایران را کنار بگذارد ترامپ با ابراز ناامیدی از پوتین از نتانیاهو خواست رویکردش در غزه را تغییر دهد عارف: سالمندان و بازنشستگان سرمایه‌های ملی و ارزشمند کشور هستند سخنگوی دولت: چهارشنبه (۸ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل نیست| مانعی برای آزادی بیان در لایحه دولت برای فضای مجازی وجود ندارد حماس داشتن اردوگاه آموزش نظامی در لبنان را رد کرد توافق کامبوج و تایلند بر سر آتش‌بس فوری آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ لباسی بالاتر از خدمت و نوکری در دستگاه امام حسین (ع) نیست ادارات و دستگاه‌های دولتی کدام استان‌ها سه شنبه و چهارشنبه (۷ و ۸ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ۱۰ شهید و ۴۰ زخمی در بمباران دو منطقه در غرب خان یونس
سرخط خبرها

جبهه پیروان خط امام و رهبری خراسان رضوی لیست داد

  • کد خبر: ۱۳۱۷۷
  • ۰۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۵
جبهه پیروان خط امام و رهبری خراسان رضوی لیست داد
تشکل سیاسی جبهه پیروان خط امام و رهبری در خراسان رضوی امروز هشتم دی ماه با انتشار اطلاعیه‌ای اسامی ۳۰ نفر افراد منتخب این جبهه را به عنوان نامزد‌های خود در انتخابات مجلس یازدهم اعلام کرد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ رییس جبهه پیروان خط امام و رهبری در خراسان رضوی روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا به فعالیت‌های انتخاباتی مشابه این تشکل سیاسی در دوره‌های پیشین انتخابات اشاره و بیان کرد: چندین ماه پیش جبهه پیروان خط امام و رهبری در خراسان رضوی از طریق تشکل‌های شانزده‌گانه خود و شعبه‌های آن‌ها در شهرستان‌های استان به رصد نامزد‌ها و فعالیت‌های انتخاباتی آنان پرداخت و فهرستی مقدماتی از افراد حاضر در صحنه انتخابات تدوین کرد.

سیدمحسن بنی‌هاشمی افزود: "جمع‌بندی مقدماتی" جبهه پیروان خط امام و رهبری خراسان رضوی پیرامون این موضوع در نشست هفتم دی ماه جاری شورای مرکزی حاصل شد.

وی ادامه داد: شورای مرکزی جبهه پیروان خط امام و رهبری خراسان رضوی در این چارچوب بر اساس نظرخواهی از تشکلها، لیستی ۳۰ نفره از نامزد‌های مورد نظر خود را برای نامزدی از حوزه انتخابیه مشهد و کلات در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی تدوین کرد.

رییس جبهه پیروان خط امام و رهبری خراسان رضوی گفت: اسامی این ۳۰ نفر برای بررسی بیشتر به مدت یک ماه در اختیار شورای مرکزی تشکل‌های جبهه پیروان خط امام و رهبری قرار می‌گیرد.

وی افزود: پس از این دوره یک ماهه دوباره رای‌گیری خواهد شد تا از میان لیست ۳۰ نفره در نهایت نام ۱۰ نفر انتخاب شده و در اختیار شورای ائتلاف اصولگرایان قرار گیرد.

۱۸ نفر از مجموع ۲۹۰ نماینده مجلس شورای اسلامی را نمایندگان خراسان رضوی در خانه ملت تشکیل می‌دهند.
استان شش میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی ۱۲ حوزه انتخاباتی دارد.
"حوزه مشهد و کلات" شامل بخش مرکزی شهرستان مشهد و شهرستان کلات با پنج نماینده در مجلس شورای اسلامی بزرگترین حوزه انتخاباتی از نظر شمار جمعیت و تعداد نمایندگان در میان ۱۲ حوزه انتخاباتی خراسان رضوی است.
حوزه مشهد با پنج نماینده، حوزه نیشابور شامل شهرستان‌های فیروزه و نیشابور با دو نماینده، حوزه انتخاباتی سبزوار شامل شهرستان‌های جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و سبزوار با دو نماینده، حوزه انتخاباتی درگز منحصر به همین شهرستان با یک نماینده، حوزه قوچان شامل شهرستان‌های فاروج و قوچان با یک نماینده، حوزه فریمان شامل شهرستان‌های سرخس و فریمان و بخش‌های احمدآباد و رضویه شهرستان مشهد با یک نماینده، حوزه کاشمر شامل شهرستان‌های بردسکن، خلیل‌آباد و کاشمر با یک نماینده، حوزه تربت‌حیدریه شامل شهرستان‌های زاوه، مه‌ولات و تربت‌حیدریه با یک نماینده، حوزه انتخاباتی گناباد شامل شهرستان‌های بجستان و گناباد با یک نماینده، حوزه خواف شامل شهرستان‌های رشتخوار و خواف با یک نماینده، حوزه تربت‌جام شامل شهرستان‌های تایباد، باخرز، صالح‌آباد و تربت‌جام با یک نماینده و بالاخره حوزه انتخاباتی چناران شامل شهرستان‌های بینالود (طرقبه‌شاندیر) و چناران با یک نماینده در مجلس شورای اسلامی ۱۲ حوزه انتخاباتی خراسان رضوی را تشکیل می‌دهند.

انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی روز دوم اسفند ماه آتی بطور همزمان در سراسر کشور برگزار می‌شود.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->