هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قالیباف بر لزوم فعال‌سازی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و برزیل تاکید کرد مسلح شدن گروه نزدیک به داعش در غزه توسط نتانیاهو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با جولانی دیدار کرد مراسم برائت از مشرکین برگزار شد | درخواست حجاج بیت الله الحرام بر تحریم رژیم صهیونیستی گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و تاجیکستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شمار شهدای خبرنگار در حملات رژیم صهیونیستی به غزه به ۲۲۵ نفر رسید پنتاگون درباره شکست آمریکا در یمن تحقیق می‌کند سفیر ایران در روسیه: پوتین به زودی به تهران سفر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به حجاج بیت‌الله الحرام | دولت‌های مسلمان باید همه راه‌های کمک‌رسانی به رژیم صهیونی را مسدود کنند عراقچی: جزئیات مذاکرات هسته‌ای محرمانه است | پیشنهاد آمریکا در حال بررسی است (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) مقاومت سوریه مسئولیت حمله به جولان اشغالی را برعهده گرفت ویدئو| روایت صالحی از بی‌وفایی عجیب چینی‌ها در قرارداد هسته‌ای UCF دیده‌بان حقوق بشر: حمله آمریکا به بندر رأس عیسی یمن جنایت جنگی است آکسیوس: آمریکا پیش‌نویس قطعنامه ضد صهیونیستی شورای امنیت را وتو می‌کند افزایش آمار شهدا در زندان‌های اشغالگران به ۷۱ نفر استرداد روزانه ۴ هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی از مرز دوغارون
سرخط خبرها

عاملان شهادت پاسدار ملایری دستگیر شدند

  • کد خبر: ۱۳۱۹۴۹
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۵
عاملان شهادت پاسدار ملایری دستگیر شدند
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان گفت: شش نفر از اشرار متواری که در شهادت «علی نظری» دست داشتند و در شهرهای مختلف مخفی شده بودند، توسط پاسداران گمنام امام زمان(عج) در سپاه انصارالحسین(ع) شناسایی شدند و با همکاری و هماهنکی جامعه اطلاعاتی کشور به دام افتادند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار مظاهر مجیدی با بیان اینکه طی یک عملیات فنی و پیچیده اطلاعاتی در مجموع هفت نفر از اشرار که نقش اصلی داشتند، دستگیر شدند، افزود: این افراد که در شهادت سرگرد پاسدار «علی نظری» دست داشتند، در عملیاتی برنامه‌ریزی شده، شب گذشته در شهرستان ملارد استان تهران دستگیر شدند.

وی ادامه داد: شش نفری که در شهادت شهید نظری نقش مستقیم داشتند، با برنامه‌ریزی‌ و هماهنگی های رده‌های اطلاعاتی سپاه در استان‌های مرکزی، تهران بزرگ، خراسان رضوی، هرمزگان دستگیر شدند.

فرمانده سپاه استان همدان تصریح کرد: تیمی که در ملایر توسط رده های اطلاعاتی رصد و شناسایی شدند با یک برنامه و طرح از قبل پیش‌بینی شده در قالب سه دستگاه سواری و دو دستگاه موتورسیکلت و به صورت مسلح در اغتشاشات شهرستان ملایر شرکت داشتند که در یک عملیات تعقیب و گریز، یک نفر در فردای همان روز دستگیر و شش نفر متواری بودند.

وی با اشاره به دستگیری افراد متواری توسط جامعه اطلاعاتی و با یک کار مشترک بیان کرد: قاتل شهید نظری از افراد با سابقه در شرارت است.

مجیدی گفت: کار سنگین شناسایی این شش نفر که بعد از فرار در شهرهای مختلف مخفی شده بودند، توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) در سپاه انصارالحسین(ع) صورت پذیرفت و نهایتا به دام قانون افتادند.

وی ضمن تقدیر از جامعه اطلاعاتی واجا، فراجا و دادگستری استان همدان در همکاری و پشتیبانی از این عملیات ویژه و دستگیری این اشرار، تاکید کرد: درخواست عموم مردم شریف استان همدان که در تشییع پیکر مطهر شهیدان علی نظری و شهید احسان مرادی که در شاهچراغ به درجه رفیع شهادت نائل آمدند، از دستگاه قضایی این است که با برخورد قاطع و سریع با اخلالگران امنیت مردم در اولین فرصت انتقام خون این دو شهید بزرگوار گرفته شود.

فرمانده سپاه استان همدان تصریح کرد: دشمنان جمهوری اسلامی بدانند به زمین ریختن خون شهیدان این وطن بی‌پاسخ نخواهند بود و در هر کجا این عالم که باشند آنها را خوار و خفیف خواهیم کرد .

وی عنوان کرد: دشمنان بدانند فرزندان ایران اسلامی در حفاظت از انقلاب و دستاوردهای آن لحظه‌ای غافل نبوده و با چشمان بیدار و اشراف کامل اطلاعاتی تمام توطئه‌ها و فتنه‌های کور آنان را رصد می‌کنند و به مدد الهی ضربات مهلکی را توسط پاسداران گمنام امام زمان(عج) دریافت خواهند کرد.

مجیدی خاطرنشان کرد: فرزندان ملت سرافراز ایران اسلامی همچون گذشته انتقام خون پاک شهدای مظلوم را از دشمنان خواهند گرفت و حملات ناجوانمردانه معاندین مسلح، اشرار و آشوب طلبان را بی‌پاسخ نخواهد گذاشت و بساط حرکات کور و ددمنشانه دشمنان را برمی‌چینند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->