تهیه طرح تقویت بنیه دفاعی کشور در مجلس شورای اسلامی اعتراف اسرائیل به سرنگونی پهپاد پیشرفته توسط پدافند ایران راهپیمایی گسترده در رم در اعتراض به نسل‌‎کشی در غزه سفیر ایران در فرانسه: در برابر تجاوز غیرقانونی مقاومت خواهیم کرد نماینده مجلس: مردم منتظر شنیدن اخبار خوب از جنگ باشند سامانه جایگزین سایت راداری سوباشی وارد فاز عملیاتی شد قرارداد ۲۰۰ میلیون دلاری پنتاگون با «اوپن‌ای‌آی» یک تحلیلگر مسائل غرب آسیا: امروز شاهد دو‌دستگی میان دولت‌ها و ملت‌ها درخصوص حمایت از جبهه مقاومت هستیم سخنگوی دولت: حمله سایبری به بانک‌های سپه و پاسارگاد در عملکرد بوده و نه در دارایی مردم درباره سایت راداری «سوباشی» و سامانه جدید آن + سابقه تاریخی و دلیل اهمیت گرامیداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی، در پایگاه‌های نماز جمعه سراسر کشور تمجید رهبر معظم انقلاب از رفتار متین، شجاعانه و وقت‌شناسانه ملت ایران در مقابل تهاجم رژیم صهیونی | حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: آمریکایی‌ها بدانند ملت ایران تسلیم‌شدنی نیست جزئیات کشف مواد اولیه انفجاری در محدوده خیابان نواب تهران اسلامی: نقش مخرب گروسی در شکل‌گیری وضعیت موجود، در تاریخ ثبت شد سخنگوی وزارت خارجه: هرکس به ما حمله کند، به او پاسخ خواهیم داد اعلام همبستگی مقام‌های وزارت خارجه ونزوئلا با ایران انهدام پهپاد رژیم صهیونیستی در همدان + عکس بیانیه نمایندگان مجلس: انتقامی سخت در انتظار رژیم صهیونیستی است آمادگی استانداران برای پاسخ فوری به نیاز‌های ضروری هموطنان سفیر ایران در پاکستان: تا پای جان و با اتکا به توان خود از کشورمان دفاع می‌کنیم عادی‌سازی روابط مسکو- واشنگتن، به درخواست ایالات متحده به حالت تعلیق درآمد عراق نقض حریم هوایی را رد کرد آمریکا ۲ پایگاه خود در سوریه را ترک کرد (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) اسلامی: وضعیت تأسیسات هسته‌ای خوب است هشدار یک گروه هکری به اسرائیل: شما سایه‌بازی می‌کنید، ما خود سایه‌ایم هشدار قاطع حماس درباره عواقب ماجراجویی خطرناک آمریکا و اسرائیل در منطقه روسیه: حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران تهدید جهانی است
سرخط خبرها

رئیسی: مهمترین وظیفه مسئولان حل مشکلات است

  • کد خبر: ۱۳۲۱۳۵
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۰
رئیسی: مهمترین وظیفه مسئولان حل مشکلات است
رئیس‌جمهور گفت: مهمترین وظیفه مسئولان برای مقابله با توطئه‌های دشمن کار و تلاش بی‌وقفه و به موقع برای حل مشکلات مردم و پیشرفت کشور است.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه امروز یکشنبه هیأت دولت با تسلیت شهادت جمعی از هموطنان عزیزمان در حادثه تروریستی در حرم مطهر شاهچراغ شیراز، از حضور پرشکوه آحاد مردم در آیین تشییع و تکریم مقام این شهیدان در شهرهای مختلف قدردانی کرد.

رئیس‌جمهور، حادثه تلخ شیراز را عینیت یافتن بخشی از هدف دشمن در ایجاد ناامنی و اختلال در زندگی مردم از طریق ناآرامی، فتنه‌گری و ترور دانست و با اشاره به افزایش نفرت عمومی نسبت به تروریست‌ها و اغتشاشگران، افزود: مسئولان مکلف هستند همه تلاش خود را برای حفظ آرامش و امنیت کشور و خدمت‌رسانی به مردم و رفع موانعی که مخل کسب و کار و تحصیل و زندگی روزمره آنان می‌شود، به کار گیرند.

رئیسی، پیام حضور مردم در خیابان‌های شیراز و دیگر شهرهای کشور را علاوه بر محکومیت حمله تروریستی به حرم مطهر شاهچراغ، مقابله قاطع با تروریست‌ها و تأمین و تضمین امنیت کشور دانست.

وی با بیان اینکه مهمترین وظیفه مسئولان برای مقابله با توطئه‌های دشمن کار و تلاش بی‌وقفه و به موقع برای حل مشکلات مردم و پیشرفت کشور است، زمان‌شناسی را از لوازم اصلی مسئولیت دانست و افزود: همه دستگاه‌ها مکلف‌اند وظایف‌شان را در زمان مناسب انجام دهند تا هم کار انجام شده نتیجه بهتری برای مردم داشته باشد و هم تأخیر در انجام وظایف موجب از دست رفتن فرصت‌ها نشود.

رئیسی در بخش دیگری از سخنانش بر اجرای کامل قوانین تأکید کرد و با اشاره به مطالبه مردم و سازمان‌های مردم‌نهاد برای حل معضل آلودگی هوا، همه دستگاه‌های ذی‌ربط را ملزم به اجرای بی‌قید و شرط قانون هوای پاک کرد و افزود: اگر دستگاهی به هر دلیل نتوانست به وظایف قانونی خود عمل کند باید دلیل آن را اعلام کند.

رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به آغاز قریب‌الوقوع مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، وزارت امور خارجه را مأمور کرد در تعامل با مسئولان قطری در این رویداد مهم ورزشی زمینه را برای پیش‌بینی و پیشگیری از بروز مشکلات احتمالی فراهم کند.

رئیسی در این نشست با اشاره به گزارش معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، از اقدامات صورت گرفته برای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار و همچنین همکاری این معاونت با وزارت آموزش و پرورش برای تجهیز مدارس دخترانه قدردانی کرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->