سهم افزایش حقوق کارگران در تورم کمتر از ۱۳درصد است کدام قطعات سکه در حراج‌ها طرفدار بیشتری دارد؟ (۶ اسفند ۱۴۰۳) افزایش قیمت تمام‌شده ساخت مسکن به ۲۵ میلیون تومان رسید (اسفند ۱۴۰۳) مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (یکشنبه ۵ اسفندماه ۱۴۰۳) بورس فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است؟ ویدئو| داروخانه‌های مشهد زیر ذره‌بین نظارت تعزیرات حکومتی نانوایی‌های سیار، راهکاری برای رفع کمبود توزیع نان در مشهد در ایام پایانی سال مدیرکل صمت خراسان رضوی: پیشنهاد می‌کنم برق اصناف از ساعت ۶ عصر قطع شود! معاون اول رئیس جمهور: مقابله با محتکرین و نظارت بر بازار از اولویت‌های دولت است کشف بیش از ۲۵ هزار تن شکر قاچاق و خارج از شبکه توزیع در خراسان رضوی افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد + جزئیات (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری! قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ اسفند ۱۴۰۳) | اپتیما ۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴+ویدئو بلیت هواپیما روی دور گرانی | تخلف ایرلاین‌ها باوجود تلاش دولت برای کنترل نرخ تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳) پایان خوش بورس | رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل (۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روند کاهشی قیمت طلا در مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ حساب یارانه بگیران شارژ می‌شود | مجموع دریافتی خانوار‌های یارانه‌بگیر در اسفندماه چقدر می‌شود؟ تأمین ۷۳ درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات قیمت جدید خودرو‌های کرمان موتور در کارخانه اعلام شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) مشکل مسکن و درمان کارگران با همراهی و کمک دولت حل می‌شود قیمت سیب‌زمینی بالاخره در مشهد کاهش یافت؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) کارگران: در رقم سبد معیشت و مزد تجدیدنظر شود علت اصلی گرانی برنج چه بود؟
سرخط خبرها

بازار سرکش دلار آرام گرفت؟| پیش بینی نرخ دلار

  • کد خبر: ۱۳۳۲۶۱
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۶
  • ۳
بازار سرکش دلار آرام گرفت؟| پیش بینی نرخ دلار
شواهد حاکی از آن است که غول سرکش دلار در بازار آزاد با مداخله بازارساز نسبت به روز‌های گذشته مهار شده است. آخرین نرخ‌ها حکایت از بازگشت دلار به کانال ۳۵ هزار تومان دارد.
مسعود سلطانی
خبرنگار مسعود سلطانی

به گزارش شهرآرانیوز، برای ملتهب شدن بازار ارز در ایران انتشار یکسری اخبار منفی درباره توافق هسته ای کافی بود. دلار طی چند روز اخیر نوسانات لحظه ای و زیادی را تجربه کرده است. تجربه چندسال اخیر نیز باعث شده که مردم با هیجان بیشتری اتفاقات این بازار را دنبال کنند.

با این حال به زعم کارشناسان و فعالان بازار ارز، مداخلات بانک مرکزی در بازار تهران امروز منجر به مهار قیمت دلار شد. راه اندازی سامانه برخط بازار متشکل ارز ایران و احتمالا تزریق ارز به بازار باعث شد که دلار به کانال ۳۵ هزار تومان بازگردد. اکنون بر اساس آخرین نرخ‌ها از بازار آزاد دلار با ۵۰۰تومان کاهش نسبت به روز گذشته در محدود ۳۵ هزار و ۸۰۰ تومان معامله می شود.

بازار مشهد هم در مقایسه با روز گذشته امروز شرایط آرام تری را داشت. حجم معاملات به وضوح نسبت به روز گذشته بیشتر شده است. بر خلاف رویه حاکم بر بازار در روز گذشته که اغلب خریدار بودند و کمتر کسی قصد فروش داشت. امروز راه برای خرید دلار از کف خیابان باز بود. روشی که البته در آن تقلب و تخلف کم نیست.

فنر فشرده یا نرخ سرکوب شده

کارشناس اقتصادی و تحلیل گر بازارهای مالی درباره شرایط حاکم بر بازار ارز به شهرآرانیوز گفت: نوسانات نرخ ارز در بازار ایران از دو عامل تاثیر مستقیم می پذیرد. نخست مسئله سیاست بین الملل و توافق برجام است که خب طی روزهای اخیر علت اصلی نوسانات هم مربوط به اخبار منفی این حوزه بود و مسئله دیگر نرخ تورم است.

 علی عقیلی ادامه داد: ارزیابی نرخ طلا، تورم و دلار در کنار یکدیگر نشان می‌دهد که نرخ دلار متناسب با نرخ تورم و طلا رشد نکرده است و به نوعی دولت نرخ این پول آمریکایی را در بازار مهار کرده است. مرور تجربه های پیشین و واقعیت های حاکم بر اقتصاد ایران ثابت کرده است که فنر نرخ ارز هرچه بیشتر توسط دولت فشرده شود تبعات منفی ناشی از رها شدن ناگهانی آن بیشتر است و البته اتفاق افتادن آن گریز ناپذیر است.

پیش بینی نرخ دلار

وی افزود: اگر رویه موجود در خصوص نرخ تورم ادامه پیدا کند و در عرصه بین الملل و در زمینه تحریم ها شاهد گشایش خاصی نباشیم. معتقدم روند کنونی ادامه پیدا می‌کند و نرخ دلار در سال آینده بالاتر از ۴۰ هزار تومان خواهد بود. پیش بینی نرخ دلار در کوتاه مدت و در روزهای آینده تقریبا امکان پذیر نیست. چون هر لحظه ممکن است اتفاق تازه ای رخ دهد و نرخ ها به صورت لحظه ای تغییر می کند.

این کارشناس اقتصادی ضمن اشاره به هیجانات حاکم بر بازار نیز افزود: بازار مشهد یک تابعی از اتفاقات در بازار تهران است. قیمت لحظه ای در بازار مشهد نیز اتفاقات در تهران را دنبال می کند. در شرایط کنونی یکی از دلایل رشد هیجانی نرخ دلار نیز هجوم مردم  و رفتار هیجانی آن‌هاست. البته نباید فراموش کنیم که رفتار مردم نوعی تلاش برای حفظ ارزش دارایی شان در برابر تورم است. از این رو شاهد هجوم سرمایه های خرد هم به بازار ارز نیز هستیم.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۴
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۵ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۵
0
0
مجلس متهم ومقصر است ، در شرایط غیر تحریم نفتی که دولت میلیونها بشکه نفت می فروشد قیمت ارز ساعتی بالا می رود ومجلس کارشکنی کرده واز حق ملت دفاع نمی کند ورئیسی را استیضاح نمی کند . مجلس بی مسئولیت وقالیباف نه حسن کلید را استیضاح کردونه ابراهیم رئیس که بر نظام ومردم فقط ریاست وتحکم میکند و خدمت نمی کند. مجلس وقالیباف را باید استیضاح کرد وبه خاطر ترک فعل استیضاح دو رئیس جمهور متخلف باید استیضاح شوند.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۵
0
0
مجلس متهم ومقصر است ، در شرایط غیر تحریم نفتی که دولت میلیونها بشکه نفت می فروشد قیمت ارز ساعتی بالا می رود دولت دلار 24از دولت قبل تحویل گرفته و در شرایط غیر تحریمی رسانده به 360هزار ریال یعنی اقای رئیسی یک دلار امریکا را 360هزار برابر ریال ایران کرده ، مگر ثروت واعتبار امریکا 360000برابر ایران است ، این تفاوت فاحش فقط در بی سوادی وخیانت مسئولین نهفته است ارزش ایران وملت ایران بیش از این است واینگونه پست نیست، این یعنی سروری واقایی دلار و سرکوب کردن ریال وپس انداز ریالی ملت ومجلس کارشکنی کرده واز حق ملت دفاع نمی کند ورئیسی را استیضاح نمی کند .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۵
0
0
فتنه ارزی خوابید؟این فتنه ها برای سوریه سازی ایران است. یک روزی این فتنه ها مثل غده چرکین سر برخواهد اورد وایران را به بدتر از سوریه تبدیل خواهد کرد. دست از فتنه بردارید که فتنه ها عامل فتنه را هم می بلعد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->