بازگشایی سایت‌های تاریخی و تفریحی با هماهنگی شورای تامین استان‌ها رکورد بی‌سابقه در تولد یک گونه در معرض انقراض از کروکودیل‌ها قاتل قاچاقچی معروف مواد مخدر، برادرش بود دستگیری زن سارق در پوشش مسافرکش ! درخواست طلاق از مردی که بچه نمی‌خواهد قاتل ۴ زن به دار مجازات آویخته شد اعترافات تکان‌دهنده متهمان پرونده آدم ربایی و تجاوز موسوم «عقرب‌های هوسران» رشد ۴۰ درصدی سفر با ناوگان عمومی جاده‌ای در خراسان رضوی برگ درختی که از لخته شدن خون پیشگیری می‌کند هشدار نسبت به انجام سلول‌ درمانی و اگزوزوم‌تراپی در مراکز فاقد مجوز شناسایی ۲۵۹ مورد ابتلا به تب دنگی در کشور (۱۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری دومین بازارچه شهاب سنگ در زرند تصویب طرح مدیریت زیست‌ بومی برای ۲ تالاب مهم در بوشهر پذیرش ۶۰۰ دانش‌آموز استعداد درخشان در مشهد | افزایش ۱۰ درصدی ظرفیت مدارس تیزهوشان در خراسان رضوی تأکید وزیر آموزش و پرورش بر ارتقای مهارت دعوت به انجام فریضه نماز به فرهنگیان، دانش‌آموزان و اولیاء مدارک فیزیکی برای دریافت خسارت درمانی بازنشستگان لازم نیست افزایش خطر عفونت‌های چشمی و آسیب به قرنیه در پی مالش چشم‌ها استرس چطور به دندان‌هایتان آسیب می‌زند؟ بحران آب ایران از نگاه هوش مصنوعی | کشاورزی در خطر، شهر‌ها در تنش بهره‌برداری از حدود ۴۷ هزار کلاس درس تا پایان سال ۱۴۰۴ کاهش دید و حساسیت شدید به نور، از علائم شایع آب مروارید است ثبت ۲ خانه تاریخی یزد در فهرست آثار ملی سلامت فرآورده‌های غذایی چگونه کنترل می‌شود؟ امتحانات نهایی در شرایط سالم برگزار شدند | شرکت یک میلیون و ۵۰۰ دانش‌آموز در امتحانات کشوری برخی عوامل داخلی مرتبط با حمله به زندان اوین شناسایی شدند ۴۳۵ نوزاد زیر پوشش خدمات بانک شیر بیمارستان‌ ام‌البنین(س) مشهد قرار گرفتند ثبت جهانی شهر یزد برای حفظ میراث تاریخی لازم است درباره باغ‌بام‌ها و روش‌های ایجاد آن در ساختمان‌ها | آسمان سبز رهاسازی بیش از ۵۰ پرنده شکاری در زیستگاه‌های طبیعی شهرری
سرخط خبرها

۲۰ مدرسه آموزش از راه دور در خراسان رضوی در انتظار مجوز

  • کد خبر: ۱۳۳۶۶۰
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۴
۲۰ مدرسه آموزش از راه دور در خراسان رضوی در انتظار مجوز
رئیس اداره مدارس غیر دولتی و مشارکت‌های مردمی آموزش‌وپرورش خراسان رضوی گفت: حدود ۲۰ درخواست جدید برای راه‌اندازی مدارس آموزش از راه دور در مناطق و شهرستان‌ها داشته‌ایم که منتظر صدور مجوز آن‌ هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، چهارشنبه، ۱۱ آبان، بود که رئیس اداره مدارس از راه دور وزارت آموزش و پرورش در نشستی در مشهد اعلام کرد در خراسان رضوی و در شهرستان‌های بجستان، بینالود، سرخس، داورزن و... دانش‌آموز بازمانده از تحصیل داریم اما متاسفانه مدرسه آموزش از راه‌ دور نداریم که باید در این زمینه اقدامات لازم صورت بگیرد.

حال در گفت‌وگو با رئیس اداره مدارس غیر دولتی و مشارکت‌های مردمی آموزش‌ و پرورش استان به بررسی وضعیت مدارس آموزش از راه دور پرداخته‌ایم.

غلامرضا نیک‌پور در این خصوص به ایسنا گفت: در سطح استان ۱۶۰ مدرسه آموزش از راه دور فعال است که ۷۰ مدرسه در مشهد و ۹۰ مدرسه در سایر مناطق استان قرار دارد. در حال حاضر ۸۴ مدرسه پسرانه و ۷۶ مدرسه دخترانه آموزش از راه دور در استان فعالیت دارد.

وی ادامه داد: ۱۲ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز در سال جاری در این مدارس ثبت نام کرده‌اند که ۴۶۰۰ دانش‌آموز دختر و حدود ۸۰۰۰ نفر پسر هستند ... امسال رشته‌های مدارس کار و دانش از ۶ رشته به ۱۲ رشته افزایش پیدا کرده است.

رئیس اداره مدارس غیر دولتی و مشارکت‌های مردمی آموزش‌ و پرورش خراسان رضوی عنوان کرد: در این مدارس افراد بازمانده از تحصیل که امکانات تحصیلی برای آن‌ها فراهم نیست و نمی‌توانند تمام‌وقت حضور پیدا کنند، ثبت‌ نام می‌کنند. کسانی که موفق به دریافت دیپلم نشدند و سن آن‌ها از سن مدرسه گذشته نیز می‌توانند در این مدارس ثبت نام کرده و ادامه تحصیل دهند. همچنین بازماندگان از تحصیلی که تا پایه ششم را گذراندند و به متوسطه اول و دوم دسترسی نداشتند، در این مدارس ثبت نام می‌کنند. کسانی که مشغول به کار هستند نیز می‌توانند در این مدارس تحصیل کنند.

وی در پاسخ به پرسشی در خصوص کمبود مدارس آموزش از راه دور در استان خاطرنشان کرد: هر کدام از مناطقی که نیاز به مدرسه داشته باشند، تقاضا می‌دهند و ما نیز درخواست آن‌ها را به تهران می‌فرستیم زیرا مجوز از مرکز صادر می‌شود و در اختیار استان نیست.  

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->