سبزپوشی بورس در اولین روز هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۹ مهر ۱۴۰۴) ویدئو | چگونه نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی راه‌اندازی کنیم؟ ثبت‌نام وام ۵۰ میلیونی ویژه روستاییان کشور آغاز شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) ایران‌خودرو: قیمت جدید محصولات به‌زودی اعلام خواهد شد (۱۹ مهرماه ۱۴۰۴) علت گرانی مرغ چیست؟ | تنها ۳۶ درصد هزینه‌های تولید مرغ با ارز ۲۸۵۰۰ تومان است نرخ بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها ۱۰.۶ درصد شد جهاد کشاورزی: طرح ملی سرشماری زنبورستان‌ها در خراسان رضوی پایان یافت دلار در بازار آزاد مشهد گران شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز نقره جهانی چقدر است؟ (۱۹ مهر ۱۴۰۴) آمریکا در مقابل چین به زانو درآمد | سبقت یوان از دلار در مبادلات تجاری جهان درباره بی‌نتیجه بودن قانون مالیات بر خانه‌های خالی | سراب مالیات‌ستانی از خانه‌های خالی تعرفه‌گذاری‌های جدید ترامپ علیه چین قیمت رمزارز‌ها را نزولی کرد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) سامانه جستجوی شغلی با ظرفیت جدید راه‌اندازی می‌شود برای بازگرداندن وجه کلاهبرداری‌شده به حساب بانکی، چه‌کار کنیم؟ قیمت امروز دینار عراق و درهم امارات در مشهد اعلام شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) طلا در بازار مشهد امروز چند قیمت خورد؟ (۱۹ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) | قیمت کدام میوه‌ها ارزان شد؟ فعالیت بیش از ۵۰۰ پلتفرم فروش طلا متوقف شد پیش‌بینی ریزش شدید تتر | علت چیست؟ (۱۹ مهر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۱۹ مهرماه ۱۴۰۴) اعلام شد سازمان حمایت از مصرف کننده: ایران‌خودرو حق افزایش قیمت‌ها را ندارد نتایج قرعه‌کشی طرح مادران ایران خودرو اعلام شد + لینک (۱۸ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بورس ۱۹ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۴ مطالبات گندم‌کاران تسویه شد اعلام زمان دقیق واریز و مبلغ یارانه نقدی مهرماه ۱۴۰۴ جزئیات جدید از عدم بازگشت ۹۵ میلیارد دلار ارز صادراتی یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات
سرخط خبرها

کوچ سازندگان مسکن ایرانی به ترکیه و کشور‌های عربی

  • کد خبر: ۱۳۳۸۲۲
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۳
کوچ سازندگان مسکن ایرانی به ترکیه و کشور‌های عربی
بررسی فایل‌های فروش آپارتمان در یک هفته اخیر نشان می‌دهد که بیشتر آپارتمان‌های بالای ۸۰ متر در مناطق میانی و شمالی شهر تهران زیر قیمت میانگین منطقه برای فروش پیشنهاد شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، تعداد آپارتمان‌های بالای ۹۰ متر که در مناطق شمالی تهران قرار دارند و مالکان آن حاضرند زیر قیمت منطقه آن را به فروش برسانند بیش از گذشته شده است.

بررسی فایل‌های فروش آپارتمان در یک هفته اخیر نشان می‌دهد که بیشتر آپارتمان‌های بالای ۸۰ متر در مناطق میانی و شمالی شهر تهران زیر قیمت میانگین منطقه برای فروش پیشنهاد شده‌اند.

در فایل های قرمز مسکن چه خبر است؟

این در حالی است که فایل‌های کوچک مقیاس در لیست فایل‌های قرمز قرار دارند و بیشتر فایل های پیشنهادی هم براساس قیمت میانگین منطقه برای فروش گذاشته شده اند.

برخی از مشاوران املاک در محدوده شمالی تهران می گویند:‌ تعداد فروش های فوری در این مناطق بیش از ماه های گذشته شده است و می‌توان انتظار کاهش قیمت در ماه های آینده را داشت.

رکود در معاملات مسکن ادامه دارد

کارشناسان اقتصاد مسکن چندان به این موضوع امیدوار نیستند. به گفته آنها معاملات مسکن دچار رکود شده و احتمالا این روند تا پایان سال ادامه می‌یابد. در چنین شرایطی قیمت خانه کاهش نخواهد یافت اما از صعود شدید آن کاسته می‌شود.

قیمت تمام شده مسکن افزایش یافته است زیرا...

بازار مسکن با یک کمبود در عرضه مواجه شده تصمیم گیران نیز نتوانسته‌اند در یک سال گذشته پاسخ مناسبی به تقاضاها بدهند.

به گفته فعالان بازار مسکن، محصولی که در بخش مسکن تولید می‌شود، بر اساس قیمت تمام شده است. ممکن است در مواقعی قیمت مصالح ساختمانی کاهش یا افزایش پیدا کند.

کوچ سازندگان مسکن ایرانی به ترکیه و کشورهای عربی

در سال جاری یک سری افزایش‌های جدی در نهاده‌های ساختمانی و دستمزدها وجود داشته که قیمت تمام شده مسکن را بالا برده است.

گروهی از سازندگان مسکن هم می گویند برخی از فعالان صنعت ساختمان به مناطق متوسط شهر و بسیاری هم به ترکیه و کشورهای عربی رفته‌اند و در آنجا اقدام به ساخت و ساز می‌کنند.

بازار مسکن منتظر هجوم سرمایه جدید؟

به گفته آنها در ماه‌های پیش رو تورم چندانی در بازار مسکن رخ نمی‌دهد؛ زیرا اتفاقاتی که می‌توانست منجر به رشد قیمت‌ها شود مثل افزایش قیمت نهاده‌های ساختمانی و دستمزدها اتفاق افتاده است. تنها مؤلفه‌ای که می‌تواند در بازار مسکن تأثیر بگذارد هجوم بخر و بفروش‌ها و ورود سرمایه از بازارهای دیگر است که با توجه به رکود معاملات مصرفی بعید به نظر می‌رسد.

 منبع: اقتصادنیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->