پیوند زیتون بر شاخه ترنج | درباره سیدعلی موسوی گرمارودی، شاعر، حافظ‌پژوه و مترجم قرآن پارسا پیروزفر با سریال جادوی سفید در راه شبکه خانگی یک ساختمان نیمه کاره! | نظر هنرمندان درباره لزوم تأسیس موزه هنر‌های معاصر خراسان رضوی جادوی زبان ساده و فکر تازه درخشش شهرآرا در دومین جشنواره ملی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی نقش جدید جنیفر لوپز در فیلم «همسر آخر آقای پریش» صفحه نخست روزنامه‌های کشور - شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ برگزاری سمینار علمی‌پژوهشی یک روز با شکسپیر در مشهد + جدول سخنرانی ۱۰۰ خواننده زن برتر قرن ۲۱ از نگاه مجله بیلبورد انتشار ویدئویی از حضور جبلی در پشت‌صحنه «پایتخت ۷» + فیلم برو کار می‌کن، نگو بازنشستم! پدر در پدر پهلوان‌زاده‌ایم گذر‌های هنری به وسعت شهر | گزارشی از بخش جدید جشنواره هنر‌های شهری بهار ۱۴۰۴ درنگی در کم‌وکیف برگردان‌های منثور منظومه فردوسی، به‌مناسبت انتشار «شاهنامه منثور»، اثر گیتی فلاح‌رستگار رقابت ۲۴ گروه در جشنواره ملی سرود رضوی
سرخط خبرها

«پلنگ سیاه» در صدر گیشه جهانی

  • کد خبر: ۱۳۴۶۲۵
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۸
«پلنگ سیاه» در صدر گیشه جهانی
فیلم سینمایی «پلنگ سیاه: واکاندا برای همیشه» در اولین اکران خود در گیشه داخلی آمریکا با ۱۸۰ میلیون دلار در صدر ایستاد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ «پلنگ سیاه: واکاندا برای همیشه» در اولین اکران خود در گیشه داخلی آمریکا با ۱۸۰ میلیون دلار در صدر ایستاد و به فروش ۳۳۰ میلیون دلاری در اکران جهانی رسید.

این دنباله رکورد افتتاحیه ماه نوامبر در آمریکای شمالی را کنار زد و از مرز ۱۵۸ میلیون دلاری قبلی که در «بازی‌های گرسنگی: اشتعال» در سال ۲۰۱۳ ثبت شده بود، گذشت.

در سطح جهانی، این فیلم ماجراجویی ابرقهرمانی با ۱۵۰ میلیون دلار از ۵۵ بازار خارج از کشور، و در مجموع اکران‌های جهانی به رم ۳۳۰ میلیون دلاری رسید.

با این حال، موفقیت فیلم «پلنگ سیاه» ملغمه‌ای تلخ و شیرین دارد. به این دلیل که فیلمسازان پشت پرده با یک تراژدی تکان دهنده خارج از صفحه نمایش قبل از شروع تولید مواجه شدند، زمانی که چادویک بازمن، هنرپیشه سیاه‌پوست فیلم که در سری اول این دنباله در سال ۲۰۱۸ با بازی درخشانش فیلم را به موفقیتی تاریخ رساند، در سال ۲۰۲۰ بر اثر سرطان درگذشت. او فقط ۴۳ سال داشت.

رایان کوگلر، کارگردان و نویسنده فیلم، «پلنگ سیاه: واکاندا برای همیشه» به این هنرپیشه فقید ادای احترام کرد.

در این فیلم، پادشاهی واکاندا با مرگ پادشاه «تی چالا» دست و پنجه نرم می‌کند - تقلیدی هنری از موقعیت‌های زندگی که به فیلم طنین عاطفی بیشتری می‌بخشد.

منتقدان کارگردانی ماهرانه کوگلر با فیلمنامه و شرایط دشوار ساخت فیلم را ستودند. اوون گلیبرمن منتقد معروف ورایتی در مورد «پلنگ سیاه» نوشت: «واکاندا برای همیشه» تعلیق عاطفی آرامی دارد. وقتی فیلم شروع به جمع شدن می‌کند، یله و رها نمی‌شود.»

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->