کارخانه‌های روغن خوراکی خراسان رضوی در سراشیبی تعطیلی پیش‌بینی عضو کمیسیون تخصصی طلای اتاق اصناف ایران از قیمت طلا تا شب عید ۱۴۰۴ دومین عرضه‌اولیه این هفته اعلام شد | چهارشنبه (۸ اسفند ۱۴۰۳) منتظر عرضه‌اولیه «آلومینا» باشید + جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات در تره‌بار مشهد اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) | گوجه‌فرنگی و بادمجان چند؟ سهم افزایش حقوق کارگران در تورم کمتر از ۱۳درصد است کدام قطعات سکه در حراج‌ها طرفدار بیشتری دارد؟ (۶ اسفند ۱۴۰۳) قیمت تمام‌شده ساخت مسکن به ۲۵ میلیون تومان رسید (اسفند ۱۴۰۳) مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (یکشنبه ۵ اسفندماه ۱۴۰۳) بورس فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است؟ ویدئو| داروخانه‌های مشهد زیر ذره‌بین نظارت تعزیرات حکومتی نانوایی‌های سیار، راهکاری برای رفع کمبود توزیع نان در مشهد در ایام پایانی سال مدیرکل صمت خراسان رضوی: پیشنهاد می‌کنم برق اصناف از ساعت ۶ عصر قطع شود! معاون اول رئیس جمهور: مقابله با محتکرین و نظارت بر بازار از اولویت‌های دولت است کشف بیش از ۲۵ هزار تن شکر قاچاق و خارج از شبکه توزیع در خراسان رضوی افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد + جزئیات (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری! قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ اسفند ۱۴۰۳) | اپتیما ۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴+ویدئو بلیت هواپیما روی دور گرانی | تخلف ایرلاین‌ها باوجود تلاش دولت برای کنترل نرخ تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳) پایان خوش بورس | رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل (۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روند کاهشی قیمت طلا در مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ حساب یارانه بگیران شارژ می‌شود | مجموع دریافتی خانوار‌های یارانه‌بگیر در اسفندماه چقدر می‌شود؟ تأمین ۷۳ درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات قیمت جدید خودرو‌های کرمان موتور در کارخانه اعلام شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

پیش بینی بورس فردا چهارشنبه ۲۵ آبان| شاخص کل در کانال صعودی قرار می‌گیرد؟

  • کد خبر: ۱۳۴۹۴۳
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۸
پیش بینی بورس فردا چهارشنبه ۲۵ آبان| شاخص کل در کانال صعودی قرار می‌گیرد؟
شاخص کل بازار سرمایه از زمان ابلاغ بسته ۱۰ بندی حمایت دولت از بورس در روز شنبه ۷ آبان تاکنون ۱۶۹ هزار واحد معادل ۱۳ درصد رشده کرده است و تنها در ۲ روز از هفته جاری روند کاهشی را تجربه کرده است. آیا این رشد دو هفته‌ای را می‌توان به معنای پایان روند نزولی بورس درنظر بگیریم؟
مسعود سلطانی
خبرنگار مسعود سلطانی

به گزارش شهرآرانیوز، همزمان با اعلام بسته ۱۰ بندی حمایت از بورس توسط دولت، شاهد حرکت قیمت ارز در بازار آزاد بودیم. در واقع برخی موضع گیری‌ها منفی از سوی مقامات دولت آمریکا در خصوص بازگشت به برجام و همینطور سایر اتفاقات در عرصه سیاست بین الملل سینگال‌هایی را به بازار ارز ایران ارسال کرد که به تقویت جانب تقاضا در این بازار‌ها منجر شد.

محمدهادی نورپوری تحلیل گر بورس و بازار‌های مالی نیز معتقد است طی ۲ هفته گذشته، بسته حمایتی دولتی و همینطور نوسانات بازار ارز روی بورس تاثیر مستقیم گذاشته است، او در این باره گفت: بررسی شاخص کل بورس روی نمودار و تحلیل تکنیکال آن به ما می‌گوید که شاخص در آستانه خروج از روند نزولی است و پس از عبور از مقاومت یک میلیون و ۴۱۰ هزار واحدی، پولبک به مقاومت شکسته شده را هم تجربه کرده است.

این کارشناس بورس ادامه داد: به زبان ساده تر، شاخص کل پس از عبور از سطح مقاومت در کانال یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحدی، طی روز‌های یکشنبه و دوشنبه هفته جاری به سطح مقاومت شکسته شده بازگشت و دوباره امروز شاهد رشد آن ۲۲۸۵ واحدی آن بودیم.

نورپوری ضمن بیان اینکه اکنون به نظر می‌رسد در نقشه راه شاخص کل بورس روند نزولی به اتمام رسیده است، افزود: اگر در پایان معاملات هفته جاری شاخص کل بورس در کانال یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحدی و بالاتر تثبیت شود آن وقت می‌توان با اطمینان بیشتری درباره اتمام روند نزولی صحبت کرد. اما برای اینکه بگوییم، نماگر اصلی بازار سرمایه وارد روند صعودی یا روند خنثی شده زود است.

وی با اشاره به تاثیر بسته حمایت ۱۰ بندی دولت از بازار سرمایه گفت: تضمین سود ۲۰ درصدی برای سهامداران خرد از سوی دولت، کف بازار را طی یکسال آینده بسته است و یک پیام مهم برای معامله گران داشته است.

تحلیل گر بازار‌های مالی تصریح کرد: با توجه به اینکه افزایش نرخ ارز زمینه ساز صعود بازار‌های موازی نیز شده است اکنون شاهد خیزش نرم قیمت‌ها در بازار خودرو و مسکن نیز هستیم. در بازار بورس نیز گروه کانی‌های فلزی به خاطر صادرات محور بودن داشتن درآمد‌های دلاری و همینطور گروه بانکی به دلیل احتمال افزایش نرخ تسعیر ارز زمینه رشد قیمت را دارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->