توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟
سرخط خبرها

سرقت خانوادگی از خانه همسایه با خیانت عروس

  • کد خبر: ۱۳۵۰۲۱
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۲
سرقت خانوادگی از خانه همسایه با خیانت عروس
سارقان یک‌میلیارد ریالی از خانه مسکونی در مشهد به‌همت کارآگاهان پلیس، شناسایی و دستگیر شدند.

مهدی قرآنی | شهرآرانیوز؛ کارآگاهان پلیس آگاهی مرکز استان خـراسان‌ رضوی در عملیـاتی ضـربتی، عاملان سرقت یک میلیارد ریالی از یک خانه مسکونی در مشهد را شناسایی کردند و در عملیاتی غافلگیرانه به دام انداختند.

فرمانده انتظامی مشهد روز گذشته در تشریح جزئیات این پرونده پلیسی گفت: درپی اعلام گزارش یک فقره سرقت از خانه‌ای مسکونی در محدوده بولوار طبرسی‌جنوبی به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰، بلافاصله تیمی از مأموران پلیس آگاهی این فرماندهی برای بررسی موضوع به محل اعلام شده اعزام شد.

سرهنگ احمد نگهبان افزود: با حضور مأموران در صحنه جرم و انجام بررسی‌های اولیه، مشخص شد که سارق یا سارقان با اطلاع از زمان نبودن صاحب خانه، به داخل این منزل مسکونی رفته‌اند و با علم به اینکه مال‌باخته طلاجاتش را در کدام قسمت مخفی کرده است، این جواهرات شامل پنج النگو، یک گردن‌بند، سه جفت گوشواره، یک دست‌بند، دو عدد انگشتر طلا به‌همراه یک گوشی تلفن هوشمند به ارزش یک‌میلیارد ریال را سرقت کرده‌اند.

مقام ارشد انتظامی مشهد بیان کرد: کارآگاهان پایگاه شمال پلیس آگاهی مشهد پس از بررسی دقیق محل سرقت، اظهارات مال‌باخته و سرنخ‌های به‌جامانده، تحقیقات گسترده‌ای را برای شناسایی و دستگیری این سارق یا سارقان آغاز کردند. آنچه از شواهد امر پیدا بود، در این سرقت چند نفر دست داشته‌اند و باتوجه‌به اینکه قفل در‌های ورودی آسیب ندیده است، احتمال اینکه سارقان کلید ورود را داشته‌اند، وجود دارد.

شناسایی متهم اصلی در نزدیکی خانه مدنظر

سرهنگ نگهبان ادامه داد: تیم رسیدگی‌کننده به پرونده پس از انجام پاره‌ای تحقیقات گسترده پلیسی بر روی سرنخ‌های موجود دریافتند که عاملان این سرقت دو نفر هستند و در ادامه بررسی‌ها، رد یکی از آن‌ها را که از افراد سابقه‌دار است و ازقضا در همسایگی مال‌باخته زندگی می‌کند، زدند و او را به‌صورت نامحسوس زیرنظر گرفتند.
رئیس پلیس مشهد تصریح کرد: مأموران این فرماندهی با جمع‌آوری ادله و مستندات کافی درباره دست داشتن متهم در سرقت منزل شاکی، با هماهنگی قضایی او را در اقدامی ضربتی دستگیر کردند.

اعتراف به سرقت از خانه همسایه با کمک همسر

سرهنگ نگهبان با اشاره به همکاری نکردن متهم با مأموران پلیس، گفت: متهم به‌دام‌افتاده که مردی سی‌وپنج‌ساله است، در بازجویی‌های اولیه منکر هرگونه جرمی ازسوی خود بود و قصد به انحراف کشیدن روند رسیدگی به پرونده را داشت، اما در بازجویی‌های علمی پلیس، سرانجام لب به بیان حقیقت گشود و به سرقت منزل همسایه با همدستی همسر و عروس مال‌باخته اعتراف کرد. در ادامه این عملیات با اطلاعات به‌دست‌آمده، دو عضو دیگر این باند سرقت نیز شناسایی و دستگیر شدند.

رئیس پلیس مشهد بیان کرد: تحقیقات پلیس برای کشف طلاجات مسروقه و نیز شناسایی مال‌خر اموال سرقت‌شده در پرونده ادامه دارد. متهمان دستگیرشده پس از تکمیل بازجویی‌ها و اقرار صریح به بزه انتسابی خود برای سیر مراحل قانونی به دادسرا تحویل داده شدند.
سرهنگ نگهبان در پایان به شهروندان توصیه کرد از جابه‌جایی و نگهداری طلا و جواهرات و وجه نقد با حجم زیاد در منزل پرهیز کنند و ضمن استفاده از تجهیزات ایمنی، هشدار‌های پلیسی را جدی بگیرند و از اعتماد بیجا به افراد ناشناس بپرهیزند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->