هجوم آمریکایی‌ها برای خرید آیفون از ترس گرانی بعد از اعمال تعرفه‌های جدید ترامپ تمرکز معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در سال ۱۴۰۴ بر کوانتوم، فوتونیک و هوش مصنوعی خواهد بود احتمال قطعی گسترده خطوط مخابرات و اینترنت در تابستان امسال (۱۴۰۴) سازمان فضایی ایران کپسول زیستی حمل انسان به فضا را امسال آزمایش می‌کند زمان انتشار آپدیت One UI ۷ برای گوشی‌های سامسونگ + فهرست نتیجه پژوهشی جدید: مصرف ماریجوانا بر فعالیت مغز و حافظه تأثیر می‌گذارد کاهش مصرف اینترنت کشور در زمان پخش سریال «پایتخت»! + عکس معنای «گوگل» افشا شد| تاریخ سازی یک اشتباه تایپی گوشی هوشمند، سومین کالای عمده وارداتی در سال ۱۴۰۳ بوده است آیا طراحی آیفون ۱۷ پرو متفاوت از نسل قبل خواهد بود؟ هوش مصنوعی واتساپ و اینستاگرام معرفی شد | Llama ۴، قوی‌تر از مدل‌های گوگل و OpenAI درباره گوشی جدید اینفینیکس که در هوا عطر پخش می‌کند + مشخصات و قیمت همه‌چیز درباره Corleo، ربات چهارپای کاوازاکی که می‌توانید سوارش شوید + فیلم راهنمای افزایش سرعت اینترنت رایتل 4g نتایج تحقیقات جدید: افراد متأهل بیشتر از مجردان به زوال عقل مبتلا می‌شوند دانشمندان می‌گویند ممکن است ما در کره ماه زندگی میکروبی به جا گذاشته باشیم ساعت‌های ۱۴ میلیارد تومانی ژژه لکولتر با مینیاتورهای شاهنامه + عکس ترامپ اجرای قانون ممنوعیت فعالیت تیک‌تاک را ۷۵ روز دیگر عقب انداخت قابلیت Copilot Vision مایکروسافت به ویندوز و موبایل می‌آید + قابلیت‌ها آیا تراشه‌های الکترونیکی هم شامل تعرفه‌های سنگین ترامپ می‌شوند؟
سرخط خبرها

۷۰ هزار دلار پاداش برای برطرف کننده باگ امنیتی اندروید

  • کد خبر: ۱۳۵۱۲۳
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۱
۷۰ هزار دلار پاداش برای برطرف کننده باگ امنیتی اندروید
یک محقق مجارستانی به طور اتفاقی پی برد که کسانی غیر از صاحب اصلی گوشی می‌توانند با روشی ساده و بدون وارد کردن هیچ پسوردی، قفل گوشی را باز کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، یک محقق مجارستانی موفق شده یک باگ امنیتی را در گوشی‌های اندرویدی برطرف کند و از گوگل پاداش ۷۰ هزار دلاری دریافت کند. Schütz روشی برای باز کردن قفل گوشی‌های اندرویدی بدون نیاز به پسورد پیدا کرده است و از این طریق توانسته یک آسیب‌پذیری جدی به نام CVE-۲۰۲۲-۲۰۴۶۵ را برطرف کند. در این آسیب‌پذیری، هکر‌ها می‌توانند قفل گوشی قربانی را بدون نیاز به وارد کردن هیچ پسوردی باز کنند.

آقای Schütz گفته است که به‌طور اتفاقی توانسته این مشکل را رفع کند. او ظاهرا درحال سفر بوده است که متوجه شد گوشی پیکسل‌اش با ارسال چند پیام خاموش شد. او گوشی را به شارژر می‌زند و آن را ریبوت می‌کند. گوشی از او پین سیم‌کارت را می‌خواهد و از آنجایی که این پین با پسورد صفحه قفل گوشی متفاوت بود، Schütz آن را نمی‌دانست. او سپس مجبور شد با اپراتور خود تماس بگیرد و با وارد کردن یک کد، پین سیم‌کارت را ریست کند.

این کد یک کد آنلاک شخصی موسوم به PUK بود که معمولا در پشت جعبه سیم‌کارت حک می‌شود. کاربران می‌توانند از طریق تماس با اپراتور نیز این کد را بگیرند. Schütz از طریق تماس توانست این کد را بگیرد و وارد کند. با وارد کردن این کد، پین سیم‌کارت ریست شد و گوشی پیکسل از Schütz خواست که اثر انگشت خودش را اسکن کند تا قفل گوشی را باز شود.

این تجربه بد باعث شد تا Schütz به فکر پیدا کردن روشی برای انجام این کار‌ها بدون نیاز به ریبوت کردن گوشی بیفتد. او گفته که این روش او، روی گوشی‌های پیکسل ۶ و ۵ کار می‌کند و حالا گوگل با دریافت ایده او توانسته مشکل باز شدن قفل گوشی‌های اندرویدی بدون نیاز به پسورد را حل کند. ظاهرا گوشی‌هایی که هنوز آپدیت امنیتی ماه نوامبر ۲۰۲۲ اندروید ۱۰ به بالا را نصب نکرده‌اند در معرض این آسیب‌پذیری هستند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->