نگاهی به بازار مجد، جاذبه گردشگری مشهد | جهانی از جنس تور و گیپور و دکمه... کنکاشی تاریخی درباره پیشینه و دلایل نام‌گذاری محله قدیمی «قبر میر»در مشهد | نامی سرگردان بین «میر علیمون» و «میرتقی‌الدین» فرماندار مشهد: آماده میزبانی از دومین همایش دیپلماسی منطقه‌ای هستیم ادامه روند عملیات اجرایی بوستان شهربانو آفتاب در مشهد هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) کاهش نسبی آلودگی هوای مشهد از فردا (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) | گروه‌های حساس بااحتیاط نفس بکشند سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: هیچ مصوبه‌ای درباره ازدواج موقت اتباع خارجی با زنان ایرانی برای اخذ تابعیت وجود ندارد یعقوبی: شهرداری در مدیریت بحران‌ها همواره پیشگام بوده است ۷ پروژه بزرگ ترافیکی مشهد با اعتبار ۴ هزار میلیارد تومان تا پایان ۱۴۰۵ تکمیل می‌شود سلیمی: دستورالعمل‌های اجرایی آیین‌نامه «مشهدِ دوستدار سالمند» در حال تدوین است «آیین‌نامه جامع بازآفرینی شهری» برای نخستین‌بار در کشور به‌صورت آزمایشی در مشهد اجرا می‌شود مقابله با آلودگی هوای مشهد، نیازمند عزم ملی و برنامه‌ریزی منسجم افزایش فرونشست در مشهد با برداشت‌های بی‌رویه آب از چاه‌ها | شیب تند فرونشست در بافت مرکزی شهر چشم انداز نوین برای ورزش وجوانان خراسان رضوی نقش شورای اسلامی شهر مشهد در توسعه فضا‌های ورزشی رئیس‌جمهور، فردا (۲۸ مهر ۱۴۰۴) به دانشگاه تربیت مدرس می‌رود همه چیز درباره جشنواره عطر و طعم پاییزی ۱۴۰۴ در مشهد + زمان و محل برگزاری دستور دادستان مشهد برای شناسایی عوامل هنجارشکنی فرهنگی در سطح شهر آلودگی، همچنان همراه پاییز مشهد | هوای شهر برای کودکان و سالمندان خطرناک است (یکشنبه، ۲۷ مهر ۱۴۰۴) انتخاب شهرداری مشهدمقدس به‌عنوان دستگاه منتخب حوزه «توسعه خدمات شهری و خدمت‌رسانی برتر»
سرخط خبرها

فاز ۷ پروژه بوستان ۳۸۰ هکتاری خورشید پایان امسال آماده بهره‌برداری می‌شود

  • کد خبر: ۱۳۵۷۱۶
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۲
فاز ۷ پروژه بوستان ۳۸۰ هکتاری خورشید پایان امسال آماده بهره‌برداری می‌شود
معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد گفت: فاز ۷ پروژه بوستان ۳۸۰ هکتاری خورشید پایان امسال آماده بهره‌برداری می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سید خلیل منبتی در حاشیه بازدید از پروژه تکمیل و توسعه بوستان خورشید، افزود: مساحت این بوستان ۳۸۰ هکتار است که در شرق به بولوار هاشمیه، در غرب به بولوار لادن، در شمال به بولوار فکوری و در جنوب نیز به کوه پارک متصل می‌شود.

وی اضافه کرد: پروژه ساماندهی، توسعه و تکمیل این پارک بزرگ در بخش‌های مختلفی تعریف شد که شش فاز آن ازجمله زیست پارک تاکنون به بهره‌برداری رسیده است و فاز هفت آن نیز تحت عنوان باغ رنگ‌ها به مساحت ۱۰ هکتار در حال احداث است.

معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد بابیان اینکه بخش‌هایی نیز در بوستان خورشید به شکل بوستان جنگلی و کوهستان تعریف‌شده است اظهار کرد: بوستان خورشید دارای ۱۲ کیلومتر مسیر دسترسی شامل مسیر‌های دوچرخه‌سواری و پیاده‌روی است که تمام‌مسیر فوق زیرسازی و بخشی از این مسیر آسفالت و بهره‌برداری شده است.

منبتی ادامه داد: در حال حاضر شبکه انتقال آب، مخازن ذخیره آب، شبکه برق‌رسانی، ساختمان مدیریت، ۱۸ چشمه سرویس بهداشتی و بخشی از فضا‌های تفریحی و اقامتی، نمازخانه، پلکان آب و برق و باغ هنر در بوستان خورشید اجرا شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->