تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟  چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سنگ کلیه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟ قرص ضدبارداری خطر حملات آسم را در زنان جوان افزایش می‌دهد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) هوای مشهد در شرایط ناسالم برای تمام گروه‌ها| شاخص کیفیت هوا به ۱۵۴ رسید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ پژمان‌فر: اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت شاید موثر بوده، اما کافی نیست پیکر الهه حسین‌نژاد در بیابان‌های اطراف تهران پیدا شد | متهم به قتل مرحومه دستگیر شد + اولین تصاویر از متهمان آماده‌باش اورژانس مشهد در روز عرفه با استقرار گسترده تجهیزات و نیرو‌های امدادی (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) ناگفته‌های علی اکبر صالحی از فرازوفرودهای صنعت هسته‌ای ایران | قدرت نسل امروز سانتریفیوژ‌ها ۵۰ برابر نمونه اولیه است تاکنون هیچ بیمارى واگیردارى بین زائران حج گزارش نشده است + فیلم یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند
سرخط خبرها

بن‌بست بیمه تکمیلی و وضعیت درمان بازنشستگان تأمین اجتماعی

  • کد خبر: ۱۳۷۵۲۰
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۳
بن‌بست بیمه تکمیلی و  وضعیت درمان بازنشستگان تأمین اجتماعی
مستمری حداقلی بخشی از بازنشستگان تأمین اجتماعی، نبود بیمه درمان مناسب و پاسخگو به نیاز این قشر و به‌موقع پرداخت‌نشدن معوقات، دغدغه همیشگی جامعه بازنشستگی بوده است.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، معیشت و درمان بازنشستگان و کارگران تأمین اجتماعی همیشه جزو مسائل پرچالش و دغدغه‌مند در همه ادوار بوده است. مستمری حداقلی بخشی از بازنشستگان، نبود بیمه درمان و پاسخگو به نیاز این قشر، به‌موقع پرداخت‌نشدن معوقات، دغدغه همیشگی بوده است. به‌طوری‌که بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی رضا (ع) واقع در بزرگراه پیامبر اعظم مشهد که از زمان کلنگ‌زنی آن تا امروز بیش از ۴۰ سال می‌گذرد، همچنان در بلاتکلیفی مانده است ونمونه‌ای از بی‌توجهی در این حوزه است.
بعد از مسئله معیشت که با ترمیم مزد و اجرای باقی‌مانده‌ متناسب‌سازیِ سال قبل گره خورده است، مسائلی مانند پرداخت به‌موقع و باکیفیتِ بدهی دولت به سازمان، پرداخت معوقات مربوط به چهار ماه ابتدای سال و مسئله درمان و انعقاد قرارداد جدید بیمه تکمیلی مطرح است؛ بازنشستگان کارگری به‌درستی انتقاد می‌کنند که از مناسباتِ تخصیص اعتبارات و بهبود معیشت کنار گذاشته شده‌اند.
بازنشستگان همچنین از عملکرد شرکت بیمه‌گذار «آتیه‌سازان حافظ» انتقاد دارند و بر این باورند عملکرد این شرکت در حمایت بیمه‌ای مؤثر نبوده است، اما همچنان با این شرکت قرارداد بیمه‌ای بسته شده است و مناقصه برای ورود سایر شرکت‌های بیمه‌گذار شفاف برگزار نشده است. به‌طوری‌که باید فهرست تعهدات پیشنهادی به‌صورت شفاف در اختیار جامعه‌ هدف قرار بگیرد.

رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی خراسان رضوی در این باره گفته است: هنوز در زمینه خدمات درمانی مشکلات و کمبود‌هایی داریم. زمینی در مسیر چناران به مشهد داریم که حدود ۴۰ سال است خوابیده است و قرار بود بیمارستان شود. پی‌ریزی این بنا ۴۰ سال پیش به‌عنوان بیمارستان رضا(ع) شروع شد، اما متأسفانه با وجود قول‌هایی که داده شد، هنوز ساخته نشده است. اگر بازنشسته‌ای عمل قلب باز داشته باشد، بیمارستان‌های ما در مشهد این عمل را انجام نمی‌دهند که این امر برای کارگران و بازنشستگان مشکل است. ما پیگیر این موضوع هستیم. اگر متولیان قانون را اجرا می‌کردند، جامعه کارگری این‌قدر لطمه نمی‌دید. دراین‌زمینه نامه‌نگاری‌های زیادی انجام شده است و مشکلات را منتقل کردیم که امیدواریم گوش شنوایی برای این مشکلات پیدا شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->