وجود پشه آئدس در ۶ استان کشور (۲ مرداد ۱۴۰۳) الزام در دریافت مجوز خروج از کشور برای مشمولان سربازی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (سه‌شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۳) | تداوم هوای گرم تا اوایل هفته آینده آخرین وضعیت پرونده «کورش کمپانی» تشریح شد (دوم مرداد ۱۴۰۳) چگونه هزینه‌های سفر به روسیه را کنترل کنیم؟ بازداشت ۲ تن از کارکنان اداره کل راه و شهرسازی استان خراسان‌رضوی (۲ مرداد ۱۴۰۳) هدفگذاری دانشگاه ها در دولت چهاردهم منطقی و مسئله محور شود ارائه خدمات در ۵۶ سلامتکده دولتی و خصوصی و درمان سرپایی با طب ایرانی استان خراسان رضوی جز مناطق عاری از بیماری مالاریا است اعلام نتایج قطعی آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم (۲ مرداد ۱۴۰۳) بازداشت در مدینه به‌خاطر غزه | روحانی مشهدی از ماجرای دستگیری خود در عربستان، در ایام حج امسال می‌گوید کلاهبرداری میلیاردی تحت عنوان وکیل مهاجرت وامی قطره‌چکانی برای بازنشستگان | سهم ناچیز بازنشستگان تامین اجتماعی مشهد و خراسان رضوی از وام ۳۰ میلیونی ویروس جدید «نیپا» جنوب هند را در حالت آماده‌باش قرار داد + ویدئو آنتی بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از استاندارد جهانی تجویز می‌شود خراسان رضوی پیشرو در شناسایی و اهدای عضو در کشور | اهداکنندگان مرگ مغزی به ۳۲۴ بیمار نیازمند به عضو، زندگی دوباره بخشیدند تقریباً تمام افراد بالای ۶۵ سال مبتلا به آب‌مروارید می‌شوند آزمون تعیین رشته مجدد، برای کدام دانش‌آموزان برگزار می‌شود؟ کاهش نسبی دمای هوای برخی مناطق کشور از اواسط هفته آینده (۲ مرداد ۱۴۰۳) متن دقیق آیین‌نامه اجرایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان چیست؟ | واریز مبلغ ماهانه یک میلیون تومان به حساب بازنشستگان کشوری و لشکری و صندوق فولاد انتقال زائران اربعین از شلمچه با ناوگان ایرانی امکان پذیر شد هوای کشور گرم‌تر می‌شود (یکم مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

واحد‌های اندازه‌گیری موادغذایی + جزئیات

  • کد خبر: ۱۳۷۹۱۶
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۵
واحد‌های اندازه‌گیری موادغذایی + جزئیات
برای سهولت استفاده و تنظیم میزان مصرف، هر گروه از موادغذایی تعریف‌شده در هرم غذایی برحسب سهم یا واحد بیان می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ واحد‌های اندازه‌گیری موادغذایی به شرح زیر است:

گروه نان و غلات (مقدار توصیه‌شده ۶ تا ۱۱ واحد)

یک واحد از این گروه عبارت است از یک برش یا سی گرم از انواع نان (سنگک، تافتون و بربری) یا سه عدد بیسکویت معمولی یا یک عدد سیب‌زمینی کوچک یا نصف لیوان برنج یا ماکارونی پخته یا یک‌سوم لیوان عدس پخته یا ۴.۳ لیوان غلات پخته یا سه چهار عدد کراکر.

گروه میوه‌ها (مقدار توصیه‌شده ۲ تا ۴ واحد)

یک عدد میوه متوسط مثل سیب، پرتقال، هلو یا یک‌دوم طالبی کوچک یا نصف‌لیوان گیلاس یا حبه انگور یا سه عدد زردآلو یا نصف‌لیوان آب‌میوه یا ۲.۱ لیوان کمپوت یا ۴.۱ لیوان خشکبار یا دو قاشق غذاخوری کشمش یا نصف‌موز بزرگ یا یک عدد و نصفی انجیر خشک یا ۴/۱ لیوان توت‌فرنگی.

گروه سبزیجات (مقدار توصیه‌شده ۳ تا ۵ واحد)

۱۲۰ سی‌سی یا یک لیوان سبزی برگی‌شکل مانند کاهو و اسفناج یا نصف‌لیوان سبزی پخته یا نصف‌لیوان از سایر سبزی‌های خام خردشده یا یک عدد سیب زمینی متوسط.

یک عدد هویج پخته یا یک‌سوم لیوان لوبیای سبز یا قارچ پخته‌شده.

گروه شیر و لبنیات (مقدار توصیه‌شده ۲ تا ۳ واحد)

هر واحد از این گروه برابر است با یک لیوان شیر یا یک لیوان ماست یا ۴۵ تا ۶۰ گرم پنیر یا یک لیوان کشک پاستوریزه یا یک‌ونیم لیوان بستنی یا یک لیوان شیر کم‌چرب یا سه‌چهارم لیوان ماست کم‌چرب.

گروه پروتئین‌ها (مقدار توصیه‌شده ۲ تا ۳ واحد)

گوشت قرمز و مرغ (یک عدد ران کوچک) و ماهی شصت تا نود گرم یا یک عدد تخم‌مرغ یا ۲.۱ لیوان حبوبات پخته‌شده یا ۳.۱ لیوان انواع مغز‌ها یا دو قاشق غذاخوری حلواارده یا کرم بادام‌خاکی.

گروه چربی‌ها و قند‌ها

یک واحد برابر با یک قاشق مرباخوری روغن (آفتابگردان، ذرت، زیتون، سویا، پنبه‌دانه) یا ۱۰ عدد زیتون کوچک.

یک واحد از مواد قندی شیرین برابر است با یک عدد (یک قطعه ۳ سانتی‌متری) شیرینی یا یک قاشق مرباخوری شربت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->