نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر نتیجه و ویدئو کشتی پیام احمدی برابر حریف قرقیزستانی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود احمدی به یک چهارم نهایی قهرمانی جهان هاشمیان: حسرت چیز‌های ساده را می‌خوریم! نتیجه و ویدئو کشتی امین میرزازاده برابر حریف کروات در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نماینده میزبان، ضربه شد برکناری ساپینتو جدی شد نتیجه و ویدئو کشتی علیرضا عبدولی برابر حریف اسپانیایی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی فرخی مقابل شین‌جی‌لی از چین | برتری برق‌آسای غلامرضا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه باشگاه استقلال بعد از شکست مفتضحانه | با سیدورف جلسه می‌گذاریم! CAS دنی آلوز را نقره داغ کرد سپاهان کارت بازی آلوز را گرفت + عکس تمرین تنبیهی ساپینتو برای استقلالی‌ها تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و چادرملو | مهمانی پرسپولیس در تهران
سرخط خبرها

واکنش دستیار کی‌روش به حذف ایران

  • کد خبر: ۱۳۸۶۳۳
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۳
واکنش دستیار کی‌روش به حذف ایران
گویا دستیار کارلوس کی‌روش نمی‌داند مردم ایران تلویزیون دارند و بازی‌های تیم ملی را دیده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، جام‌جهانی۲۰۲۲ برای ایران تمام‌شده، اما نقد و نظر‌ها ادامه دارد و به‌خصوص برخی اظهارنظر‌ها می‌تواند تندترشدن فضا را به‌دنبال بیاورد. اگرچه مدیران فدراسیون فوتبال و شخص کارلوس کی‌روش از زمان شکست تیم ملی در برابر آمریکا و حذف از جام‌جهانی هیچ‌چیز در مورد عملکرد این مجموعه به زبان نیاورده‌اند، اما پست یکی از دستیاران سرمربی پرتغالی در شبکه‌های اجتماعی حسابی سروصدا کرد و شگفتی زیادی آفرید.

الکساندر لوپز، مربی دروازه‌بان‌های تیم ملی و یکی از ۹دستیار کی‌روش در پیامی نوشت: «یک جام‌جهانی دیگر با تیم ملی ایران مثل جام‌جهانی۲۰۱۸ را تجربه کردیم. البته ما اگر در بازی آخر کمی خوش‌شانس‌تر بودیم و اگر برخی از جزئیات را در دقایق پایانی می‌توانستیم رعایت کنیم، امکان داشت به گل برسیم؛ گلی که بدون‌شک خنده روی لبان ما می‌آورد و رؤیای رسیدن به مرحله یک‌هشتم نهایی را محقق می‌ساخت. به هرحال، ما به‌خاطر انجام تعهدمان و جنگندگی فوق‌العاده بازیکنان‌مان خدا را شکر می‌کنیم؛ بازیکنانی که دنیا را به هیجان درآوردند. به‌خاطر قدرتی که از خودمان نشان دادیم و همچنین پیروزی فراموش‌نشدنی مقابل ولز در بازی دوم بسیار خوشحالیم. ما زمانی خودمان را نشان دادیم که کمتر کسی ما را باور داشت.»

اگر قرار باشد این جملات را در بهترین و محترمانه‌ترین حالت ممکن تفسیر کنیم، باید از تعبیر «نمک روی زخم» بهره ببریم. ایران جام‌جهانی را با ۲شکست در برابر ۲حریف حیثیتی پشت سر گذاشت. تیم ملی در مقابل انگلیس نمایشی چنان ضعیف ارائه داد که تا سال‌ها از حافظه مردم ایران پاک نخواهد شد؛ مسابقه‌ای که از همان دقیقه اول برای تیم ملی تبدیل به یک کابوس بزرگ شد و کی‌روش به ناچار در توجیه آن گفت: «این یک جلسه تمرینی برای ما بود. از اول هم روی بازی با انگلیس حساب نمی‌کردیم.» با این حال، طعنه‌آمیز است که آمریکا درست به‌خاطر کسب یک امتیاز در برابر همین انگلیس به مرحله بعد صعود کرد! اینکه لوپز و شرکا به لطف اعتماد فدراسیون فوتبال ایران حضور در یک جام‌جهانی دیگر را تجربه کردند، حتما برای خودشان خوشایند است، اما تحقیر فوتبال ایران در کلام این مربی قابل پذیرش نیست. هیچ‌یک از اعضای کادرفنی بابت نتایج عذر نخواستند و حالا مربی گلر‌های تیم، از «خوشحالی بزرگ» سخن می‌گوید. آن‌هم درحالی‌که ایران فقط در برابر حریف ضعیفی به نام ولز پیروز شد و البته مردم در تلویزیون‌های خود، عملکرد سایر نمایندگان آسیا را در جام‌جهانی تماشا کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->