جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

اشک‌های اسکالونی: تیمم برای غرور بازی می‌کند، نه پول!

  • کد خبر: ۱۳۹۷۵۲
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۵
اشک‌های اسکالونی: تیمم برای غرور بازی می‌کند، نه پول!
لیونل اسکالونی، سرمربی آرژانتین، در زمان گفتگو درباره روحیه قوی و عزم راسخ تیمش نتوانست احساساتش را کنترل کند.

به گزارش شهرآرانیوز، تیم ملی آرژانتین امشب باید در دیداری حساس در نیمه نهایی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر به مصاف تیم ملی کرواسی برود و اسکالونی امید زیادی به صعود به فینال این رقابت‌ها دارد.
او در گفتگو با سایت فیفا به روحیه تیمی بازیکنانش اشاره کرده و مدعی شد که یکی از دلایل قدرت بالای آن‌ها ارتباط عمیقی است که با مردم آرژانتین دارند.
سرمربی آرژانتین در حالی که نمی‌توانست اشک‌هایش را نگه دارد گفت: «این تیم برای آن‌ها بازی می‌کند. این تیم برای مردم کشور بازی می‌کند. آن‌ها برای غرور به میدان می‌روند، نه برای پول. همه ما می‌دانیم که آن‌ها چه تلاشی می‌کنند. همه تصاویر مردمی که همه چیزشان را کنار گذاشتند تا کنار ما باشند دیدیم. امیدواریم که بتوانیم این لذت را برای آن‌ها به ارمغان بیاوریم.»
فکر کردن به رویای بالا بردن جام قهرمانی باعث شد که او بیشتر اشک بریزد: «این موضوع به شرایط و اتفاقات خاص دیگری هم بستگی دارد، اما با تمام وجود برای رسیدن به این لحظه تلاش خواهیم کرد.»
رودریگو دی پل نیز دیگر بازیکنی است که از حضور در نیمه نهایی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر بسیار خوشحال است و این اتفاق باعث شده که او احساساتی شود.
این بازیکن ساعتی پیش از بازی برابر کرواسی با انتشار ویدئویی از خودش در حالی که مشغول تماشای ضربات پنالتی در این بازی بود و پس از گل شدن آخرین ضربه توسط لائوتارو مارتینز روی چمن نشست و شروع به گریه کرد نوشت: «فردا بیشتر از هر زمان دیگری در کنار هم خواهیم بود!»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->