هم‌صدایی فرهنگی در تخت جمشید | اجرای ویژه ارکستر ارمنستانی در ایران تیزر فیلم «تابستانی که برف آمد» منتشر شد + فیلم فیلم بهرام بیضایی از جشنواره ونیز جایزه گرفت + اسامی برگزیدگان واکنش تند دختر مایکل جکسون به فیلمی درباره پدرش هفته پرستاره «سینما افق» | از فیلم‌های تاریخی تا فیلم‌های دفاع مقدسی واکنش تند خوانندگان پاپ به اجرای موسیقی در زاینده‌رود + تصاویر پایان فیلمبرداری «نیم‌شب»، تازه‌ترین پروژه مهدویان + عکس انیمیشن‌ها و فیلم‌های سینمایی این هفته شبکه کودک و امید (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) + زمان پخش «سرنخ» متفاوت‌تر از همیشه روی آنتن می‌رود + زمان پخش سریال «دستچین» به آنتن شبکه دو رسید + خلاصه داستان و زمان پخش فراخوان جشنواره جهانی فیلم فجر منتشر شد فصل جدید برنامه «دونقطه»، با حضور چهره‌های مطرح | «فصلِ ایران» به‌زودی روی آنتن می‌رود آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) آیا شیاطین فیلم «احضار: آخرین مناسک» واقعی هستند؟ تاریخ مصور آرامگاه فردوسی | نگاهی به کتاب «سراینده کاخ نظم بلند» که به تازگی شهرداری مشهد آن را منتشر کرده است آخرین فرزند همینگوی در ۹۷ سالگی درگذشت + عکس صفحه نخست روزنامه‌های کشور - شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) مدیرعامل خانه سینما: کارت گرفتن وزارت ارشاد برای «پیر پسر» و «همایون» افتخار است
سرخط خبرها

اعلام برنامه‌های صدا و سیما برای سالگرد حاج قاسم سلیمانی

  • کد خبر: ۱۴۱۰۱۹
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۳
اعلام برنامه‌های صدا و سیما برای سالگرد حاج قاسم سلیمانی
برنامه‌های رادیو و تلویزیون در ایام سومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی سردار دل‌ها اعلام شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ میثم مرادی بیناباج، ویژه برنامه‌های مرتبط با سومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی از ۲۹ دی با افتتاح رادیو ۲۴ ساعته مقاومت آغاز شد و مجموعه شبکه‌های سیما، صدا، استان‌ها، برون مرزی و حوزه فضای مجازی رسانه ملی برنامه‌های متنوعی در ساختار‌های مختلف مستند، گفت‌وگومحور، گزارشی، موسیقی تصویر و ... برای امسال پیش‌بینی کرده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: شبکه‌های سیما در مجموع با ۱۰۰ عنوان برنامه در بیش از ۱۴۰۰۰ دقیقه، شبکه‌های صدا و رادیو ۲۴ ساعته مقاومت با ۱۳۸ عنوان برنامه در ۹۰۰۰۰ دقیقه، شبکه‌های استانی با ۷۶۰ عنوان برنامه در بیش از ۵۱۰۰۰ دقیقه، شبکه‌های برون‌مرزی با ۱۱۳ عنوان برنامه به زبان‌های مختلف و معاونت مجازی با اقدامات گسترده رسانه‌ای در سامانه‌های تلوبیون و پیام رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی، در کنار مردم، سومین سالگرد شهادت سردار دل‌ها را گرامی خواهند داشت.

دبیر ستاد رسانه‌ای مکتب حاج قاسم سلیمانی در رسانه ملی اشاره کرد: با توجه به پیش‌بینی سفر سیل عاشقان ایران و اسلام برای تجدید عهد و ادای احترام و زیارت مزار این شهید عزیز، با محوریت ستاد مردمی مکتب حاج قاسم سلیمانی موکب‌هایی در مسیر گلزار شهدای کرمان پیش‌بینی شده و با همراهی خوب عزیزان بسیج رسانه ملی و حوزه فنی سازمان، پیشبینی خوبی برای ارتباط تصویری و انعکاس این حضور مردمی در شبکه‌های داخلی و بین‌المللی انجام شده است.

وی افزود: پویش محوری امسال، پویش خانوادگی #به_نیت_حاج_قاسم است و با رویکرد بازنمایی ابراز محبت و ارادت خانواده‌های عزیز ایرانی به روح بلند سردار آسمانی شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار خواهد شد. دوستداران شهید حاج قاسم سلیمانی برای شرکت در این پویش می‌توانند، از فعالیت‌های محبت‌آمیز و خیرخواهانه‌ای از نذر نان و شربت و نصب پرچم گرفته تا حفظ قرآن، نذر صلوات، آزادی زندانیان، سرکشی به آسایشگاه‌ها، اطعام نیازمندان، بخشش دیگران و ... که به نیت حاج قاسم انجام می‌دهند، دل‌نوشته، عکس، صدا و تصویر ویدیویی تهیه کنند و به نشانی iribhajghasem@ یا به شماره ۰۹۱۰۸۹۹۴۲۳۵ در پیام رسان‌های داخلی ارسال نمایند تا به نام خودشان از رسانه ملی پخش شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->