سخنگوی دستگاه دیپلماسی: مسؤلان افغانستان زمینه ازسرگیری تحصیل دختران را فراهم آورند

  • کد خبر: ۱۴۱۳۲۲
  • ۰۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۹
سخنگوی دستگاه دیپلماسی: مسؤلان افغانستان زمینه ازسرگیری تحصیل دختران را فراهم آورند
کنعانی گفت: امیدواریم مسؤلان افغانستان سریعا با رفع موانع، زمینه ازسرگیری تحصیلات دانش آموزان و دانشجویان دختر را فراهم آورند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به خبر تعلیق ادامه تحصیل دختران در دانشگاه‌های افغانستان، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران بعنوان همسایه افغانستان و علاقمند به صلح و ثبات و توسعه در این کشور، از شنیدن خبر وجود موانع برای تحصیلات عالی دانشگاهی دختران و بانوان در افغانستان متأسف شده است.

کنعانی افزود: جمهوری اسلامی ایران امیدوار است مسؤلان ذیربط کشور افغانستان سریعا با رفع موانع، زمینه ازسرگیری تحصیلات دانش آموزان و دانشجویان دختر این کشور در تمام مقاطع تحصیلی را فراهم آورند تا آنان بتوانند ضمن بهره مندی از حق تحصیل علم و دانش، نقش مؤثرتری در توسعه و شکوفائی افغانستان داشته باشند.

منبع: ایسنا
 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.