رئیس سازمان بهزیستی خبر داد: نیمی از کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ سپرده شدند کشف جسد جوان ۳۰ ساله سبزواری از استخر پرورش ماهی + فیلم(۱۵ اسفند ۱۴۰۳) صرفه‌جویی ۷۵۰ میلیارد تومانی، با اصلاح سیستم روشنایی معابر سطح شهر مشهد اجرای پروژه نوسازی روشنایی شهر مشهد نویدبخش صرفه‌جویی انرژی است امضای قرارداد نوسازی روشنایی شهرستان مشهد با سرمایه‌گذاری ۶۶۰ میلیارد تومانی صرفه‌جویی ۷۵درصدی مصرف برق مشهد با استفاده از تکنولوژی نوین ال‌ای‌دی + ویدئو قبل از جراحی بینی از اصالت دستگاه‌های پزشکی مطمئن شوید! جنایت خونین پسر ۱۸ ساله مست در تهرانسر(۱۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط دلبر، ماده یوز توران پایدار است کشف ۲۹۰ کیلوگرم مواد مخدر در گمرک دوغارون تایباد (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) تنبیه بدنی دانش‌آموزان با شیلنگ | فرد خاطی به تخلفات اداری معرفی شد+ویدئو جسد کشاورز ۷۰ ساله اهل فریدونکنار در رودخانه کشف شد صدور هشدار سطح زرد هواشناسی برای خراسان رضوی (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) چه کسانی از شرکت در آزمون دکتری تخصصی ۱۴۰۴، محروم شدند؟ اجرای مانور مشترک نظارت بر پاکسازی کالا‌های قاچاق در مشهد (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) توصیه‌ای برای بهبود خواب سالمندان پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۱۵ اسفند ۱۴۰۳) | آلودگی هوا در راه مشهد کاهش مراجعات اهداکنندگان خون در روزهای پایانی سال شمار جان‌باختگان گازگرفتگی در خراسان‌رضوی ۱۹ درصد کاهش یافت (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) آمادگی اورژانس ۱۱۵ مشهد جهت خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران امام رضا (ع) افزایش کلاهبرداری با شگرد خدمات مسافرتی در آستانه نوروز | ارجاع ۲۷۰ پرونده در ۴ روز اجرای طرح صدور گواهی ولادت الکترونیک در کشور بازداشت ۳ متهم در پیگیری ۲ پرونده سرقت | «ریش طلایی» دستگیر شد ثبت ۱۶ هزار گزارش تخلف رانندگی در کشور توسط بازرسان نامحسوس طی شش‌ماهه دوم ۱۴۰۳ اختلاف حساب موجر و مستأجر منجر به قتل زن صاحب‌خانه شد مدیرکل بهداشت کمیته امداد: خدمات بستری مددجویان رایگان می‌شود روزانه در کشور، ۴۸ نفر در تصادفات جان خود را از دست می‌دهند کمبود پزشک در تعطیلات نوروز معضل جدی برای کشور است پیش‌بینی بارش باران در نقاط مختلف کشور | دما افزایش می‌یابد (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) تشدید بازرسی‌ها جهت شناسایی مداخله‌های درمانی غیرپزشکان توقیف گواهینامه متخلفان حادثه‌ساز در سفر‌های نوروز ۱۴۰۴
سرخط خبرها

علت دود سیاه از اگزوز خودرو چیست؟

  • کد خبر: ۱۴۲۲۳۴
  • ۰۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۳
علت دود سیاه از اگزوز خودرو چیست؟
طبق گفته یک کارشناس خودرو، دلیل رایج خروج دود سیاه روان‌کاری نامناسب رینگ‌های مونتاژ شده بر پیستون است.

به گزارش شهرآرانیوز، یک کارشناس ارشد خودرو با بیان اینکه خروج دود با رنگ‌های مختلف می‌تواند نشان‌دهنده مشکلی در موتور محسوب شود، اظهار کرد: اگر دود سیاه به صورت متداوم از خودرو خارج شود، می‌تواند وجود یک مشکل اساسی در خودرو را اعلام کند.

وی افزود: دود سیاه هنگامی از اگزوز خارج می‌شود که در ترکیب یا نسبت سوخت و هوای داخل موتور اختلال ایجاد شود و عوامل مختلفی در ایجاد چنین حالتی نقش دارد؛ البته اگر با روشن کردن موتور و تنها برای مدت کوتاهی دود سیاه از اگزوز خارج شد، خودرو مشکل خاصی ندارد.

دلایل مختلف خروج دود سیاه

 این کارشناس‌ارشد مکانیک در رابطه با دلایل خروج دود سیاه گفت: یکی از دلایل خروج دود سیاه آسیب دیدن سوزن یا مجموعه انژکتور است؛ این قطعه از خودرو به مرور زمان ممکن است دچار گرفتگی شود که همین مسئله موجب کند شدن حرکت سوزن انژکتور می‌شود.

وی ادامه داد: هنگامی که در انژکتور خودرو گرفتگی ایجاد شود، سوزن نمی‌تواند به موقع مسیر عبور سوخت را ببندد در نتیجه این کار به صورت لحظه‌ای انجام نمی‌شود و سوخت بیشتری وارد محفظه ورودی خودرو می‌شود؛ زمانی که میزان سوخت از حد استاندارد افزایش یابد در موتور احتراق ناقص رخ‌داده و نتیجه آن خروج دود سیاه می‌شود.

این کارشناس به دلیل دیگر خروج دود سیاه اشاره کرد: یکی از عوامل دیگری که باعث خروج دود سیاه می‌شود، مسدود یا فرسوده شدن فیلتر هوا است؛ هنگامی که فیلتر هوا مسدود می‌شود مقدار هوای کمتری به موتور وارد می‌شود و مقدار سوخت و هوا از تناسب خارج می‌شود که نتیجه آن خروج دود سیاه خواهد شد.

وی تاکید کرد: کسانی که در محیط‌های پر گردوغبار مانند مناطق کویری تردد دارند، باید بدانند که فیلتر‌های هوا در این شرایط به سرعت دچار مشکل می‌شود که اگر این مسئله نادیده گرفته شود، عمر موتور خودرو به شدت کاهش می‌یابد.

تأثیر روغن در خروج دود سیاه

این کارشناس‌ارشد مکانیک در رابطه با تأثیر روغن در خروج دود سیاه گفت: یکی دیگر از دلایل خروج دود سیاه از خودرو نامرغوب بودن روغن روان‌کاری است؛ درواقع هنگامی که روغن نامرغوب است نمی‌تواند از اصطکاک فلز جلوگیری کند در نتیجه این عمل افزایش یافته و ذرات ریز فلز روی بدنه داخلی سیلندر باقی می‌ماند.

وی تصریح کرد: هنگامی که ذرات ریز فلز روی بدنه داخلی سیلندر باقی می‌ماند، هر بار که پیستون و محفظه احتراق عملیات تراکم و انفجار را انجام می‌دهد، ذرات فلز نیز از اگزوز خارج می‌شود. به طور کلی روغن مطلوب علاوه بر انجام روان‌کاری باید بتواند دود و نتایج سایش را از بدنه سیلندر جدا و در خود نگه دارد.

این کارشناس اشاره کرد: دلیل رایج خروج دود سیاه، روان‌کاری نامناسب رینگ‌های مونتاژ شده بر پیستون است. هنگامی که عمل روان‌کاری این قطعه به درستی انجام نشود، مجموعه رینگ‌های روی پیستون که وظیفه هدایت روغن به داخل محفظه احتراق را دارد، دچار اختلال می‌شود.

وی افزود: با گذشت زمان رینگ‌ها دچار ساییدگی شده و روغن به محفظه احتراق وارد می‌شود که این مسئله نیز موجب اختلال در تناسب سوخت و هوا و درنتیجه خروج دود سیاه می‌شود؛ به طور کلی هر دلیلی که نسبت مصرف سوخت و هوا را به هم بریزد منجربه خروج دود سیاه یا خاکستری غلیظ از اگزوز می‌شود.

منبع: ایمنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->