مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر مشهد از فعالیت‌های تشکل‌های مردمی حمایت می‌کنند سلیمی: بدون حمایت تشکل‌های مردمی و مردم، فعالیت‌های مدیریت شهری به ثمر نمی‌رسد شهردار مشهد مقدس: نمایشگاه «به توان مردم» موجب هم‌افزایی تشکل‌هایی مردمی است تاکید شهردار مشهد بر لزوم برنامه‌ریزی جامع برای میزبانی شایسته از زائران در دهه آخر صفر آغاز به کار یازدهمین نمایشگاه تخصصی جهیزیه و ملزومات ازدواج| نمایشگاه مشهد، میزبان نام‌های بزرگ لوازم خانگی و جهیزیه (۷ خرداد ۱۴۰۴) سهم مشهدالرضا (ع) از اعتبارات دولتی منطقی نیست فاز اول بوستان ۷۷ هکتاری کرامت مشهد به زودی افتتاح می‌شود میانگین زمان صدور پروانه مرحله اول ساختمانی به ۲۵ روز کاهش یافته است روز عرفه و عید قربان در عربستان اعلام شد رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: نقش بانوان در توسعه مدیریت شهری، نقشی مؤثر و مادرانه است ناصحی: اولویت اصلی مدیریت شهری مشهد در بهره‌وری، توسعه حمل‌ونقل عمومی است گلزار شهدای گمنام عرصه میدان شهدا، میزبان اختتامیه سومین جشنواره نورالمبین شهرداری مشهد ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۷ خرداد ۱۴۰۴) گلایه رانندگان از بی توجهی به ایمنی مسیرهای عبوری باغون آباد و پیامبراعظم(ص) ۸۷ مشهد | ایمن سازی یا مسدودسازی؛ مسئله این است کسب رتبه اول درآمدی و جذب اعتبارات عمرانی توسط معاونت خدمات شهری مشهد جایگاه اول خدمات شهری مشهد در توسعه زیرساخت، پاکیزگی و درآمدزایی کشور مشهد؛ شهر بدون دست‌فروش سرگردان، با رویکرد نوین مدیریت شهری خدمات شهری، ویترین برتری مشهد در مدیریت شهری کشور حمایت کنگره بین‌المللی امام‌رضا(ع) و علوم روز از دانشجویان نوقلم آلودگی هوا در ۵ منطقه کلانشهر مشهد (۶ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: ناظران قبل از وقوع فساد باید هشدار‌های لازم را بدهند

  • کد خبر: ۱۴۲۳۸۸
  • ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۰
استاندار خراسان رضوی: ناظران قبل از وقوع فساد باید هشدار‌های لازم را بدهند
 استاندار خراسان رضوی گفت: نظارت موجب سلامت در اجرای کار‌ها است و ناظران قبل از وقوع فساد باید هشدار‌های لازم را در کنار ارئه راهکار‌ها ارائه دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، یعقوبعلی نظری در نشست بررسی وضعیت درآمد استان و قدردانی از دستگاه‌های برتر استان در موضوع عملکرد مالی و جذب منابع استان افزود: اهداف در همه دستگاه‌ها روشن است و مدیران با توجه به ماموریت خود در موضوعات زیرساختی، اقتصادی و نظارتی برای تحقق اهداف در حال انجام وظیفه هستند.

وی ادامه داد: تلاش برای تحقق الزاماتی که برای انجام ماموریت، لازم است باید انجام شود و تاکید می‌شود که رویکرد ما بودجه محور و منابع محور نیست، بلکه برنامه ریزی باید برای حل مسایل انجام شود و مدیران دستگاه‌ها با اشراف بر حوزه ماموریتی خود، مسایل را بر اساس فهرست اولویت‌های خود برنامه ریزی کرده و برای دریافت بودجه اقدام کنند.

استاندار خراسان رضوی گفت: منتظر بودجه بودن و سپس برنامه ریزی کردن باعث از دست رفتن زمان می‌شود و باید همراه با حرکت و انجام کارها، الزاماتی همچون هزینه نیز پیگیری شود و این تفاوت اصلی در مدیریت جهادی و اداری است.

نظری با اشاره به نقش و ماموریت ذیحسابان در دستگاه‌های دولتی اظهار کرد: دستگاه‌های نظارتی با برداشت و مفاهمه مشترک به موضوعات ورود کنند، زیرا سلامت کار بسیار اهمیت دارد و هدف، وسیله را توجیه نمی‌کند، بلکه ما مکلف به پیگیری انجام وظایف هستیم.

وی ادامه داد: باید به دنبال ضمانت و سلامت در انجام کار‌ها باشیم، زیرا ممکن است مسوولان در اجرای برنامه‌ها دچار غفلت شوند و نیاز به هشدار‌هایی برای درست و قانونی انجام شدن وظایف دارند، زیرا سلامت در رسیدن به نتیجه، فوق العاده دارای اهمیت است.

وی افزود: نظارت هم پیش‌رونده و هم پیش‌برنده است، زیرا دستگاه ناظر ضمن آینده نگری، قبل از وقوع هر انحراف، اشکال و غفلتی باید هشدار‌های لازم را همراه با ارائه راهکار مطرح کند تا نیازی به ورود دستگاه نظارتی و قانونی نباشد.

استاندار خراسان رضوی گفت:طرح‌های نیمه تمام دستگاه‌ها باید مبتنی بر مولدسازی و از داخل همان دستگاه به اتمام برسد، زیرا زمین دستگاهی که ۲۰ سال رها شده است، منفعتی به حال مردم نخواهد داشت و با واگذاری آن امکان به اتمام رسیدن سایر طرح‌ها را به وجود می‌آورد تا مردم بتوانند از آن استفاده کنند بر همین اساس هزینه‌ها مبتنی بر صرفه جویی و بهره وری در نظر گرفته شود.

۹۴ درصد اعتبار مصوب امسال خراسان رضوی تخصیص یافته است

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت: امسال مبلغ ۱۴۸ هزار میلیارد تومان اعتبار برای نیاز‌های استان مصوب شد که بیش از ۹۴ درصد آن نیز تخصیص یافته است.

رضا خواجه نائینی افزود: همیشه در اسفند ماه خراسان رضوی ۱۰۰ درصد درآمد خود را وصول می‌کرد و امیدواریم این بار تحقق این موضوع زودتر از هر سال دیگر، رخ دهد.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین وظایف مالی ذیحسابان، شفاف سازی و انضباط مالی دستگاه هاست و ذیحسابان به منظور نظارت و تامین هماهنگی لازم در اجرای مقررات قانونی، باید نظارت کامل را انجام دهند و اشراف آن‌ها نیز باعث جلوگیری از تخلفات مالی شود.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان خراسان رضوی گفت: در راستای اجرای طرح خزانه داری الکترونیک و به منظور ایجاد انضباط مالی و شفاف سازی عملکرد دستگاه ها، تعداد ۶۵ حساب جدید نزد بانک مرکزی افتتاح و ۲ هزارو ۷۶۲ حساب غیر بانک مرکزی نیز بسته شده است.

خواجه نائینی افزود: در سال مالی گذشته هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان تهاتر بین دستگاهی انجام شد تا برخی از بدهی پیمانکاران در ارتباط با سایر دستگاه‌ها پرداخت شود.

وی ادامه داد: ۲۹ هزار ملک دولتی در استان خراسان رضوی شناسایی شد و تاکنون ۱۵ هزار سند تک برگ نیز برای این املاک تهیه شده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان خراسان رضوی گفت: در هفت ماه سال جاری ۱۵۲ میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی در استان مصوب شده است که نسبت به ۱۲ ماهه سال گذشته ۲ برابر رشد داشته است و امیدواریم با تصویب چند طرح ارسالی به هیات سرمایه گذاری خارجی، این رقم بیشتر شود.

در انتهای این مراسم از ۱۰ دستگاه برتر در موضوع تحقق منابع مالی و ذیحسابی استان قدردانی شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->