عرضه ملزومات اربعین برای زائران برپایی بزرگترین سفره نذری حضرت رقیه(س) برای دهمین سال اینترنت رایگان برای زائران اربعین از مسیر نجف تا کربلا نام‌گذاری یکی از ایستگاه‌های متروی مشهد با موضوع آزادگان ضرورت بازنگری در آیین‌نامه نشان مشهدالرضا(ع) تشرف ۱۰۰۰ دختر زائر اولی کشور به حرم مطهر امام رضا (ع) ثبت‌نام بیش از ۵۴۰ هزار نفر از خراسان رضوی در سماح برای اربعین ۱۴۰۴ تسهیلات گسترده برای زائران اربعین ۱۴۰۴ | از مرز تا موکب هیئت «بنت‌الشهید سیده‌رقیه‌(س)»؛ از بصیرت‌افزایی سیاسی تا دستگیری از محرومان آیا انتظار منجی، ریشه در دین دارد یا در سرشت بشر است؟ موکب‌های اربعین از چه زمانی در ایران و عراق فعال می‌شوند؟ مراسم چهلمین روز شهادت سپهبد باقری برگزار شد راز‌های ناگفته از حضرت شهربانو، مادر امام سجاد (ع) تاریخچه‌ای از ایوان جنوبی صحن آزادی حرم امام رضا (ع) | حکایت خوش‌طعم «ایوان آشپزخانه» روایتی از شهید خسرو حسنی، جانشین اطلاعات نیروی هوافضای سپاه | سردار پیدا و پنهان آینده از آن مستضعفان است اعمال و آداب توصیه شده برای ماه صفر | ماهی که همچنان عزادار است شهادت سردار نارنجی از فرماندهان لشکر عملیاتی ۳ حمزه (ع) ارومیه مراسم گرامیداشت اربعین شهدای اقتدار نیروی هوا فضای سپاه برگزار شد
سرخط خبرها

حاج قاسم و ابومهدی نتیجه مکتب عاشورا هستند

  • کد خبر: ۱۴۳۰۴۱
  • ۱۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۴
حاج قاسم و ابومهدی نتیجه مکتب عاشورا هستند
سفیر ایران در سوریه گفت: سردار شهید سلیمانی و ابو مهدی المهندس نتیجه یک مکتب، اندیشه و حرکت عاشورایی‌اند و افتخارشان این است که شاگرد مکتب امام و عاشورا هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر حسین اکبری سفیر ایران در سوریه، شامگاه امروز یکشنبه ۱۱ دی، در همایش بین المللی «جان فدا» ویژه سالروز شهادت سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی و ابو مهدی المهندس که با همکاری معاونت امور بین‌الملل سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی و معاونت تبلیغات اسلامی حرم مطهر رضوی برگزار شد، گفت: وقتی می‌خواهیم شأن و جایگاه این دو شهید بزرگوار را توصیف کنیم باید شرایط زمانی زندگی آنان را تبیین کنیم.

ملت امام حسین (ع) از مظلوم دفاع می‌کند

وی به جمله کلیدی و مشهور حاج قاسم اشاره و اظهار کرد: حاج قاسم گفت «ما ملت امام حسینیم» به این معنی اسلام ما را مکلف کرد که باید از مرز‌ها عبور کنیم، ملت امام حسین (ع) آزادی‌خواه هستند و از مظلوم دفاع می‌کنند.

اکبری ادامه داد: هر ملتی اگر امام، دشمن و زمانه خود را بشناسد موفق عمل کرده و پیروز است، در دوران امام حسین (ع) مردم کوتاهی کردند و به امام ملحق نشدند از همین رو پس از به شهادت رسیدن امام به اشتباه خود پی بردند و قیام کردند که در این قیام ۳۵ هزار نفر شهید شدند.

حرکت جهانی ملت امام حسین (ع)

سفیر ایران در سوریه افزود: سردار شهید سلیمانی و ابو مهدی المهندس نتیجه یک مکتب، اندیشه و حرکت عاشورایی‌اند و افتخارشان این است که شاگرد مکتب امام و عاشورا هستند.

وی ادامه داد: در واقع اگر حاج قاسم و ابومهدی و مقاومت و اندیشه مقاومت آنان عمل نمی‌کرد چه اتفاقی رخ می‌داد؟ آمریکا در دنیا سلطه پیدا می‌کرد و کل دنیا را تحت تاثیر قرار می‌داد. این دو شهید بزرگوار از یک اتفاق بزرگ جهانی جلوگیری کردند.

به گفته اکبری، این ملت امام حسین (ع) تبدیل به حرکت جهانی شد و در مقابل زیاده‌خواهی‌های آمریکا ایستاد.

در این مراسم، حجت‌الاسلام و المسلمین حجت گنابادی‌نژاد، معاون فرهنگی اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی نیز سخنرانی و به ویژگی‌های سردار حاج قاسم سلیمانی و ابو مهدی المهندس اشاره کرد.

باورمندی توحید و اسلام ناب محمدی

وی ابراز کرد: مهم‌ترین ویژگی سردار حاج قاسم سلیمانی به تعبیر مقام معظم رهبری مکتب ایشان است، وی سرباز پر افتخار حضرت امام (ره) بود و توانست پرچمدار مکتب امام باشد.

حجت‌الاسلام گنابادی‌نژاد در تبیین ویژگی‌های های مکتب حاج قاسم گفت: اصلی‌ترین ویژگی این شهید بزرگوار، باور به توحید و باورمندی ایشان به اسلام ناب محمدی بود. همچنین عشق بی پایان حاج قاسم به اهل بیت عصمت و طهارت (ع) برخی از ویژگی‌های مکتب ایشان است.

حاج قاسم هیچ‌گاه نترسید و ناامید نشد

وی همچنین با بیان اینکه حاج قاسم سلیمانی دشمن‌شناس و استکبارستیز بود، افزود: سردار دل‌ها شانه به شانه و سنگر به سنگر دشمن را دنبال می‌کرد و هیچ‌گاه نترسید و ناامید نشد.

معاون فرهنگی اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه حاج قاسم همواره حامی مستضعفان، محرومان و بی‌پناهان عالم بود، گفت: حاج قاسم از فلسطین که کمتر از ۵ درصد شیعه دارد به تمام معنا دفاع کرد و روح تازه‌ای به مقاومت بخشید.

منبع: آستان نیوز 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->