رویداد هنری «روضه هنر ۲» در مشهد برگزار شد + فیلم آغاز عضویت رایگان تابستانی در مراکز کانون پرورش فکری + جزئیات جایزه جشنواره ایتالیایی به فیلم کوتاه «رعنا» رسید تخریب خانه مریم معترف، بازیگر پیشکسوت، در حمله رژیم صهیونیستی زمان پخش قسمت اول رئالیتی‌شوی کارناوال زمان برگزاری مراسم تشییع پیکر بامداد بیات، آهنگساز جوان، اعلام شد تعطیلی ۵ روزه تئاتر به دلیل ایام سوگواری تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ اکران مستند‌های «هویت مشهد» در پاتوق فیلم لغو ویزای رپر انگلیسی به دلیل سر دادن شعار مرگ بر اسرائیل همه چیز درباره سریال بامداد خمار + بازیگران، خلاصه داستان و تیزر اکران آنلاین فیلم «سودابه» در پلتفرم فیلم نت دوبله سریال «داستان یک خانواده» برای پخش از شبکه دو «روایت آقا»، خاطرات رهبر معظم انقلاب از پدرشان، منتشر شد نمایندگان وزیر فرهنگ و ارشاد به عیادت محمد کاسبی رفتند صفحه نخست روزنامه‌های کشور - سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴ آغاز فیلمبرداری «شیطان پرادا می‌پوشد ۲» با بازی مریل استریپ
سرخط خبرها

انصراف کارگردان ایرانی از حضور در جشنواره آمریکایی

  • کد خبر: ۱۴۳۰۷
  • ۲۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۵
انصراف کارگردان ایرانی از حضور در جشنواره آمریکایی
جشنواره «ساندنس» مهم‌ترین جشنواره سینمای مستقل در آمریکا درکنار جشنواره‌های کن و برلین، از مهم‌ترین جشنواره‌های سینمایی جهان است که از سوم تا سیزدهم بهمن در شهر‌های ایالت یوتای آمریکا برگزار می‌شود.
گروه هنر| در این دوره از جشنواره قرار بود فیلم سینمایی «یلدا» به‌کارگردانی مسعود بخشی به‌عنوان تنها اثر بلند ایرانی حاضر در این رویداد اکران شود، اما بخشی با ارسال متنی کوتاه، انصراف خود را از حضور در نخستین نمایش جهانی فیلمش اعلام کرد.

به‌گزارش ایسنا، این انصراف درحالی رخ داده است که پیش‌تر مرکز بین‌المللی هنرمندان آمریکا، شخص رابرت ردفورد و مدیران جشنواره ساندنس، با درخواست و ارسال ویزای هنرمند -که شامل قانون ممنوعیت ورود ایرانیان به آمریکا نمی‌شود- از این کارگردان برای حضور در جشنواره و برنامه‌های مختلف آن دعوت کرده بودند. کارگردان فیلم سینمایی «یلدا» علت انصراف خود را از حضور در این جشنواره بین‌المللی این‌گونه توضیح داده است: «در این شرایط به جشنواره شما نمی‌آیم و کنار مردمی می‌مانم که سال‌هاست تحت تحریم، فشار، تبعیض، محرومیت و ممنوعیت تمام جنگ‌افروزان بیمار قرار دارند. لطفا سلام و احترام مرا به آقای رابرت ردفورد برسانید. او رئیس‌جمهورتان را دیکتاتوری خواند که به ارزش‌هایی که آمریکا روزگاری به داشتنشان مغرور بود، می‌تازد. ایرانی‌ها این نکته را درک می‌کنند، امیدوارم آمریکایی‌ها هم آن را بفهمند. در زمانه تاریکی به‌سر می‌بریم و بیش از همیشه نیازمند نور فرهنگ هستیم. امید که جشنواره شما بتواند نوری در آن تاریکی، روشن کند.» در فیلم «یلدا» به تهیه‌کنندگی علی مصفا، بازیگرانی، چون بهناز جعفری، فرشته صدرعرفایی و بابک کریمی نقش بازی می‌کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->