لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد روزنامه سعودی الریاض: اسرائیل نمی‌تواند به اهداف خود در جنگ غزه دست یابد مذاکرات ترامپ-پوتین و طرحی برای برقراری آتش‌بس میان مسکو-کی‌یف بیانیه وزارت خارجه در خصوص تحولات منطقه قفقاز | ابراز نگرانی از هرگونه مداخله خارجی در نزدیکی مرزهای مشترک با ایران جریمه یک میلیارد دلاری دانشگاه کالیفرنیا بابت حمایت از غزه رئیس کمیسیون قضایی مجلس: خلاء قانونی در بکارگیری سلاح توسط محیط بانان به پایان می‌رسد استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: احتمال انتقال آب به مشهد از خارج حوزه برای تامین نیاز شهروندان ردپای سلاح‌های شکارچیان متخلف در اغتشاشات| اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان در دستور کار مجلس است محمد رعد: تحویل سلاح یعنی خودکشی برای لبنان| شرافتمان را نمی‌فروشیم پزشکیان: در دنیا برخی از خود فروخته‌ها اخبار را بر اساس نیت‌های شوم استعمارگران و متجاوزان مدیریت می‌کنند ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

«مهدی محمدی‌فرد» کیست و علت حکم اعدام او چیست؟+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۴۳۲۲۰
  • ۱۳ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۴
  • ۷
«مهدی محمدی‌فرد» کیست و علت حکم اعدام او چیست؟+ جزئیات
در روز‌های اخیر، رسانه‌های معاند ادعا‌هایی در رابطه با پرونده مهدی محمدی فرد، یکی از متهمان اغتشاشات در شهرستان نوشهر استان مازندران مطرح کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، در این ادعا‌ها مطرح شده متهم از حق دسترسی به وکیل انتخابی محروم بوده، این در حالی است که پیگیری‌ها نشان می‌دهد، وی در دادگاه وکیل تعیینی داشته و این ادعا که از حق دسترسی به وکیل انتخابی محروم بوده است، به هیچ عنوان صحت ندارد.

براساس مستندات موجود در پرونده و گزارش مامورین در صحنه جرم، مهدی محمدی فرد در اغتشاشات روز ۳۰ شهریور شهرستان نوشهر حضور داشته و اقدام به ساخت کوکتل مولوتوف کرده و کوکتل مولوتوف را به داخل مقر راهنمایی و رانندگی (میدان آزادی نوشهر) پرتاب کرده که موجب حریق و صدمات جدی به این مکان شده است.

مهدی محمدی‌فرد همچنین صراحتا نسبت به اقدامات خود و نقش‌آفرینی جدی در اغتشاشات اعتراف کرده و حادثه را اینگونه شرح داده است: روز ۳۰ شهریور ماه شهر شلوغ بود. تصمیم گرفتیم بنزین خریداری کنیم. به طرف پمپ بنزین رفتیم، ابتدا به یک مغازه سوپری رفتیم، آب معدنی خریدم، آب را از داخل بطری آب معدنی خالی کردیم، سپس داخل کوله گذاشتم. رفتیم داخل شهر با استفاده از بنزین و پارچه (کوکتل مولوتوف درست کردیم) و مقر راهنمایی و رانندگی را به آتش کشیدیم.

براساس دادنامه صادره، امارات و قرائن موجود در پرونده، اعترافات خود فرد و گزارش ضابطین حاکی از آن است که متهم در حلقه اول به عنوان لیدر در هدایت و رهبری اغتشاشگران نقش اصلی را داشته است.

حجت‌الاسلام والمسلمین اکبری رئیس کل دادگستری مازندران در رابطه با جزئیات پرونده مهدی محمدی‌فرد گفت: مهدی محمدی فرد به اتهام افساد فی الارض و محاربه ازطریق ارتکاب جرم احراق و تخریب اموال به صورت گسترده به گونه‌ای که موجب اخلال شدید در نظم عمومی، ناامنی و ورود خسارت عمده به اموال عمومی شده است، اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت داخلی کشور و اغوا و تحریک برخی از شهروندان به ایجاد ناامنی به اعدام محکوم شده است.

حجت الاسلام والمسلمین اکبری تصریح کرد: در راستای تاکید رئیس قوه قضائیه بر رسیدگی قاطعانه و بر مبنای عدالت و قانون و بدون هیجان‌زدگی به پرونده‌های اغتشاشات، جلسات رسیدگی به پرونده‌های متهمان اغتشاشات اخیر در استان آغاز شده و ادامه خواهد داشت.

وی در ادامه افزود: رای صادره بدوی بوده و قابل اعتراض و فرجام خواهی در دیوان عالی کشور می‌باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
رویا
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۶ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۳
4
14
اعترافات خخخخخخ زیر شکنجه ارزش نداره در ضمن کسی نکشته نباید اعدام بشه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۵ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۳
3
8
دیگه دوبار اعدامش چی بود؟
خودم
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۴۹ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۳
6
3
اگه تو کشورهای باغی بود که همونجا با خاک یکسانش میکردن،بعدش نوجوان۱۸ ساله چه به این کارها آتیش زدن اموال مردم ودولت الان اونایی که اعتراض دارن اون موقع کجا بودن جلوشو بگیرن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۲ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۸
نه بی حجابم نه معاند
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۰ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۶
8
4
دو تا گوشواره که تو گوشش داره یک گوشواره رو گردنش کم بود که اون هم بهش اضافه شد
سمانه
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۵ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۸
روزی گردن خودتون بیاد
دینه
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۴
1
1
ارازل را سریع اعدام کنید
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->