بوژوویچ: باشگاه استقلال باید همه دستمزدم را پرداخت کند رکورد شکنی بی سابقه باشگاه استقلال در تغییر سرمربی| آینده مبهم جباری وزیر ورزش عراق وارد مشهد شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم خرید غندی‌پور برای پرسپولیس ۱۳۰ میلیارد آب می‌خورد! اطمینان موسیمانه از وصول مطالباتش از باشگاه استقلال آبی‌ها تمرین را تحریم کردند پاری سن ژرمن بیرون از خانه نمی‌بازد شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت زاده در چین مرادمند فصل را از دست داد؟ فستیوال ستارگان کشتی در آمریکا بند جدایی قرارداد کارتال با درگذشت پاپ فرانسیس، فوتبال یکی از هواداران باوفایش را از دست داد
سرخط خبرها

منع شدن ورزشکاران حاضر در توکیو از اظهار نظر‌های سیاسی

  • کد خبر: ۱۴۳۳۹
  • ۲۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۴
منع شدن ورزشکاران حاضر در توکیو از اظهار نظر‌های سیاسی
براساس تایید کمیته بین المللی المپیک (IOC) ورزشکاران شرکت کننده در المپیک ۲۰۲۰ توکیو حق استفاده از هیچگونه اظهارنظر مشهود سیاسی یا اعتراض را در جریان مسابقات ندارند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ دستورالعمل منتشر شده توسط کمیته بین المللی المپیک مرتبط با رفتار‌های اعتراضی ورزشکاران حاوی جزئیات اعمال و رفتار‌هایی است که شرکت کنندگان در المپیک از انجام آن‌ها منع هستند.

مطابق قانون شماره ۵۰ دستورالعمل مذکور، ورزشکاران حق ارائه اظهارنظر‌های سیاسی را مشابه آنچه «تامی اسمیت» و «جان کارلوس» در المپیک ۱۹۶۸ مکزیکوسیتی مطرح کردند، ندارند؛ اعتراض موسوم به «قدرت سیاه» که از سوی این ۲ ورزشکار انجام شد، تصویر نمادین المپیک آن سال بود.

«کِرستی کاونتری» رییس کمیته ورزشکاران IOC گفت: ما به شفافیت نیاز داشتیم و آن‌ها (ورزشکاران) نیاز خواستار شفافیت در مورد قوانین بودند. اکثر ورزشکاران نسبت به اهمیت احترام متقابل به یکدیگر، اتفاق نظر دارند.

ورزشکارانی که قوانین مرتبط با اعتراض را نقض کنند، از سوی سه مرجع در معرض تنبیه انضباطی قرار خواهند گرفت؛ کمیته بین المللی المپیک، نهاد بین المللی اداره کننده ورزشی که آنان در آن شاغل هستند و همچنین نهاد یا فدراسیون ملی خود.

با وجود قوانین تصریح شده، ورزشکاران مجازند که عقاید سیاسی خود را در جریان نشست‌های مطبوعایت، جلسات تیمی یا در فضای مجازی ابراز کنند.

«توماس باخ» رییس کمیته بین المللی المپیک نیز گفت: ماموریت بازی‌های المپیک اتحاد است نه تفرقه افکنی. المپیک تنها رویداد جهانی است که مردم سرتاسر دنیا را در رقابتی صلح‌آمیز در کنار یکدیگر جمع می‌کند. از آن‌ها (ورزشکاران و سیاستمداران) می‌خواهم تا به این ماموریت احترام بگذارند. به منظور رسیدن به این هدف باید از لحاظ جهت‌گیری سیاسی بی‌طرف باشیم. در غیر این صورت کار به تفرقه و تحریم می‌رسد. از آن‌ها تقاضا می‌کنم با استفاده نکردن از المپیک به عنوان صحنه تحقق اهداف سیاسی خود، به بی‌طرفی سیاسی این رویداد احترام بگذارند.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->