پاسخ به ادعای طالبان علیه زعفران ایرانی| دبیر شورای زعفران: کیفیت زعفران افغانستان مشابه زعفران ایرانی است| خراسان رضوی و جنوبی ۹۰ درصد زعفران کشور را تولید می‌کنند پیش‌بینی بورس برای فردا شنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۴ پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر جهاد کشاورزی: کالا‌های اساسی کمبود ندارد

  • کد خبر: ۱۴۳۵۹۶
  • ۱۴ دی ۱۴۰۱ - ۲۲:۱۹
وزیر جهاد کشاورزی: کالا‌های اساسی کمبود ندارد
وزیر جهاد کشاورزی از آغاز برنامه‌ریزی‌های دولت برای تأمین اقلام مورد نیاز شب عید خبر داد و گفت: در حوزه کالا‌های اساسی کمبودی وجود ندارد و تمام تلاش دولت این است که با همراهی و همکاری تشکل‌ها و اتحادیه‌ها، بازار شب عید خوب و آرامی داشته باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدجواد ساداتی‌نژاد با اشاره به برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برای تأمین نیاز‌های مردم در آستانه سال نو، اظهار داشت: سازمان تعاون روستایی، تأمین میوه شب عید را از طریق تشکل‌ها و اتحادیه‌های باغداران در استان‌ها پیش خواهد برد و ستاد تنظیم بازار هم به کمک اتحادیه‌ها این موضوع را مدیریت می‌کند.

وی با بیان اینکه برای تأمین گوشت، مرغ و تخم‌مرغ و دیگر مایحتاج مردم برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شده است، افزود: در حوزه کالا‌های اساسی کمبودی وجود ندارد و نیاز‌های مردم به وفور تأمین می‌شود.

وزیر جهاد کشاورزی درباره برخی نوسانات در بازار میوه و صیفی‌جات توضیح داد: در حالت کلی هیچ کمبودی در کشور وجود ندارد، اما در حوزه محصولات کشاورزی در همه دنیا فصل برداشت و فصول انبارگردانی وجود دارد که این فرایند، هم هزینه‌بر و هم دارای عوارض و ضایعاتی است.

ساداتی‌نژاد افزود: گاهی در فاصله برداشت، انبارگردانی و انتقال محصولات از یک منطقه به منطقه دیگر، بازار دچار نوسان و مشکل می‌شود که خانواده‌های ایرانی هم به این تقویم برداشت تقریباً آشنا هستند، اما با مشکل کمبود مواجه نیستیم.

وزیر جهاد کشاورزی که امروز در مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری پاسخگوی تماس‌های تعدادی از شهروندان از اقصی نقاط کشور بود، در ارزیابی این نشست گفت: مجموعه‌ای از دامداران، کشاورزان و باغداران در این تماس‌ها مشکلات و دغدغه‌های خود را مطرح کردند و تلاش کردیم در تماس با معاونت‌ها و مسئولان مربوطه، این مشکلات در استان‌ها و شهرستان‌ها را پیگیری و رفع کنیم.

وی با اشاره به این‌که در این تماس‌ها عمدتاً مسائل منطقه‌ای و عمومی مطرح شد، افزود: مردمی‌ترین وزارتخانه دولت، وزارت جهاد کشاورزی و مردمی‌ترین بخش اقتصاد ایران هم کشاورزی بوده و ۹۸ درصد کشاورزی ایران مربوط به مردم است.

ساداتی‌نژاد با بیان این‌که دامداران و مرغ‌داران شرایط سختی در اصلاح اقتصادی و مردمی‌سازی داشته و نیازمند حمایت جدی هستند، خاطر نشان کرد: در همه سفر‌های استانی با گروه‌های فعال در حوزه کشاورزی در ارتباط هستیم و تمام تلاش ما این است که بتوانیم به این اقشار کمک کنیم.

وی در عین حال متذکر شد: نسبت به ایده‌آل‌ها و مطالبات قطعاً فاصله داریم، اما باید بر شرف دامداران و مرغ‌داران کشورمان که امسال برای تأمین پروتئین و غذای مردم کار بزرگی را انجام دادند، درود بفرستم که با وجود شرایط سخت، پای سفره مردم ایستادند.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به این‌که بخشی از مطالبات و خواسته‌ها مربوط به بازاررسانی و فروش است، اظهار داشت: تلاش می‌کنیم در این زمینه اتحادیه‌ها را فعال کرده و کار را به مجموعه‌های مردمی بسپاریم تا با سرعت بیشتری به حوزه‌های مختلف ورود کنند و با فعال کردن اتحادیه‌ها و تشکل‌ها و سپردن کار به آنها، سرعت خدمات‌دهی نیز افزایش می‌یابد.

منبع: صدا و سیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->