شهردار مشهد: آماده‌باش ۶۶۰۰ نیروی شهرداری مشهد در موج جدید سرما| همه زیرساخت‌های شهری در آماده‌باش کامل هستند+ویدئو افتتاح فاز اول کلان پروژه ساماندهی تقاطع غیرهمسطح انقلاب اسلامی مشهد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) دست‌انداز سامان دهی دست‌فروش‌های جاده‌ بهشت‌رضا(ع) مشهد آماده‌باش مناطق سیزده‌گانه شهرداری مشهد درپی صدور هشدار نارنجی هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت‌جام ۹ مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی آماده‌سازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴
سرخط خبرها

مدیرعامل سازمان مپ: شهروندان توقع ترافیک روان نداشته باشند

  • کد خبر: ۱۴۴۳۵۴
  • ۱۹ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۴
مدیرعامل سازمان مپ: شهروندان توقع ترافیک روان نداشته باشند
مدیر‌عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری مشهد گفت: شهروندان توقع ترافیک روان در مقایسه با روز‌های عادی و خشک معابر و فضای شهری و کالبدی نداشته باشند و خودشان را با شرایط وقف دهند و سایر تمهیدات زمستانی را مد‌نظر داشته باشند.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

مسعود رضوی در حاشیه مراسم مانور خدمت معاونت محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد، در گفت‌وگو با شهرآرانیوز‌ اظهار کرد: ماشین‌آلات به‌کار‌گرفته‌شده در طرح زمستانه زیر پوشش سیستم نظارت و کنترل هوشمند هستند و از داخل اتاق مدیریت بحران سازمان پسماند برنامه‌ریزی و کنترل می‌شوند.

وی ادامه داد: در همین راستا امداد‌خودرو‌هایی که تعمیرات خودرو‌های سنگین را در محل انجام می‌دهند، تأمین شدند تا در صورت خرابی احتمالی و ناگهانی خودرو‌های عملیات زمستانی، به محل مراجعه و در کوتاه‌ترین زمان ممکن آن‌ها را راه‌اندازی کنند.

وی ادامه داد: در صورت بارش برف و باران و حالت آماده‌باش، همه ماشین‌آلات سبک و سنگین سازمان پسماند به شهروندان خدمت ارائه خواهند کرد.

رضوی افزود: ماشین‌آلات سازمان مدیریت پسماند با تجهیز به ملزومات زمستانی در همه مناطق سیزده‌گانه شهرداری مشهد آماده انجام عملیات در مواقع بحرانی تا پایان سال است.

مدیر‌عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری مشهد گفت: دستور‌العمل عملیات زمستانی همه مجموعه مدیریت پسماند مشخص شده است تا در صورت بارش احتمالی و یخبندان مشکلات ناشی از آن به حداقل برسد.

وی تصریح کرد: سازمان مدیریت پسماند و پاکبانان تلاشگر در آماده‌باش کامل‌اند و در هر زمان و مکان آماده ارائه خدمات به شهروندان عزیز هستند.

وی از شهروندان خواست: به‌دنبال برف و یخبندان و بارش‌های زمستانی مراعات کنند و بدانند ترافیک و آمدوشد در روز‌های خاص مانند روز‌های عادی نخواهد بود و پیش‌بینی لازم را داشته باشند.

رضوی تأکید کرد: با این حال، شهروندان توقع ترافیک روان در مقایسه با روز‌های عادی و خشک معابر و فضای شهری و کالبدی نداشته باشند و خودشان را با شرایط وقف دهند و سایر تمهیدات زمستانی را مدنظر داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->