قطع عضو ۲۰ نفر با مواد محترقه پیش از فرارسیدن چهارشنبه سوری (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) صالحی‌امیری: جامعه امروز ایران بیش از هر زمان دیگری به نشاط اجتماعی نیاز دارد رهبر انصارالله: سکوت در قبال حوادث سوریه جنایت است دادگاه رستمی صفا؛ تأکید بانک مرکزی بر تسویه عین ارز ترکیب ممنوعه و خطرناک جوهر نمک و وایتکس در خانه‌تکانی بیش از ۹ میلیون ایرانی افراد دارای معلولیت هستند پیگیری وزارت آموزش و پرورش برای حل مشکل خدمت وظیفه معلمان جوان ارتباط مرگ و میر با مصرف کَره و روغن‌های گیاهی اختلاف خانوادگی انگیزه قتل برادر در ایلام وکیل مرحومه جاوید: متهم قصد دارد خود را مجنون جلوه دهد! ۳۷ درصد معلولان آسیب نخاعی به خاطر تصادفات دچار معلولیت شده‌اند کاهش چشمگیر بارندگی در ۱۹ استان کشور طی سال آبی جاری کلاس‌های درس دانشگاه‌ها در هفته پایانی سال ۱۴۰۳ مجازی شد راه‌اندازی قطار بین‌المللی تهران - وان (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) مصطفی اسدی مدیرکل جدید آموزش و پرورش خراسان رضوی شد + سوابق افزایش هزینه سفر به عتبات عالیات، چالش جدید زائران اجرای طرح اهدای نشان به اماکن مناسب‌سازی‌شده برای معلولان در خراسان رضوی کمبود ید در زنان باردار و دانش‌آموزان چند استان کشور آزادی ۱۴ زندانی در پی بازدید معاون رئیس جمهور از ندامتگاه زنان تهران تزریق واکسن «روتاویروس و پنوموکوک» برای کودکان رایگان است توصیه‌های وزارت بهداشت درباره خرید زولبیا و بامیه و خرما دستگیری قاتلی که برادر ۱۵ ساله‌اش را در مسجدسلیمان به قتل رساند روزانه بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تراکنش نسخه الکترونیک ثبت می‌شود افزایش ۱۶ درصدی پرواز‌های فرودگا‌ه‌ بین‌المللی مشهد طی سال ۱۴۰۳ خرید برج تجاری و خانه در دبی و اسپانیا، نتیجه اعتماد به مدیران فاسد در پرونده چای دبش رشد ۴۰ درصدی اعتبارات دانشگا‌ها در بودجه ۱۴۰۴ آزمون استخدامی ۱۴۰۴ آموزش و پرورش چه زمانی برگزار می‌شود؟ وضعیت بحرانی ذخایر آبی سدها | کاهش ۴۱ درصدی بارش‌ها در سال آبی جاری معاون میراث‌فرهنگی کشور: به هیچ وجه افزایش قیمت بلیت نداریم
سرخط خبرها

اجرای پویش سراسری کودکان سایبری در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۴۵۲۲۸
  • ۲۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۱
اجرای پویش سراسری کودکان سایبری در خراسان رضوی
رئیس پلیس فتای استان خراسان رضوی با اشاره به برگزاری پویش سراسری کودکان سایبری در خراسان رضوی گفت: لزوم توجه به تربیت و افزایش دانش استفاده صحیح کودکان از فضای مجازی از اهمیت بسیار‌ی برخوردار است.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

سرهنگ علی‌اکبر قرائی‌پور، رئیس پلیس فتای خراسان رضوی، در گفت‌وگو با شهرآرانیوز، درباره پویش کودکان سایبری گفت: یکی از اقدامات مهم پیشگیرانه سایبری پلیس فتای استان در سال جاری، برگزاری پویش کودکان سایبری است که از ۲۴ تا ۲۹ دی‌ماه با مشارکت نهاد‌ها و سازمان‌های استانی مانند آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی، تبلیغات اسلامی و... برگزار می‌شود.

وی هدف این پویش را ارتقای آگاهی‌های اجتماعی درباره شیوه صحیح استفاده دانش‌آموزان از فضای مجازی، کاهش شکاف دیجیتال بین والدین و کودک، پیشگیری از آسیب‌های ناشی از استفاده ناصحیح از فضای مجازی برای کودکان و همچنین افزایش توجه جامعه و رسانه‌ها به موضوع کودکان سایبری دانست.

او افزود: ارتقای دانش و مهارت مناسب و مؤثر از فضای مجازی و راهکار‌های اثربخش برای ایمن‌سازی فرزندان در فضای مجازی از اهمیتی ویژه برخوردار است که موجب افزایش مسئولیت‌پذیری اجتماع در برابر عصر جدید فناوری اطلاعات و مجهزکردن فرزندانمان به سلاح دانش خواهد شد.

این مقام ارشد انتظامی گفت: به پویش کودکان سایبری در قالب انتشار محتوا‌های آموزشی در رسانه‌های نوین و خبرگزاری‌های کشور به‌صورت سراسری پرداخته خواهد شد.

وی با بیان اینکه کافی‌نبودن آشنایی خانواده‌ها با مخاطرات فضای مجازی و به‌کارنگرفتن راهکار‌های ایمن متأسفانه زمینه‌ساز بروز آسیب‌های جسمی و روحی برای کودکان است، گفت: والدین باید برای بهره‌مندی فرزندانشان از فرصت‌های فضای مجازی، دانش سایبری خود را ارتقا دهند و همراه کودکان خود باشند.

قرائی‌پور با توصیه به والدین گفت: شهروندان برای همراهی با پویش کودکان سایبری می‌توانند به صفحه پویش کودکان سایبری در سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.ir/cyberkids مراجعه کنند یا صفحه این پلیس در شبکه اجتماعی شاد به آدرس shad.ir/policefata را دنبال کنند و ازاین طریق با راهکار‌ها و اقدامات مؤثر حفاظت از کودکان خود در فضای مجازی آشنا شوند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: والدین و شهروندان می‌توانند در صورت نیاز گزارش موارد مشکوک را در سامانه پاسخگویی فوریت‌های سایبری و شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به‌صورت شبانه‌روزی با ما در میان بگذارند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->