درباره سرشماری نفوس مشهد که سال ۱۲۵۷ انجام شد، اما سال ۱۳۸۲ انتشار یافت | فراموشی ۱۲۵‌ ساله! بهره‌برداری از سکو‌های دوم فاز اول خط ۳ متروی مشهد فردا (۱۹ آبان ۱۴۰۴) آب مناطقی از مشهد، ۶ ساعت قطع می‌شود محاسبه کرایه سرویس مدارس در مشهد آنلاین شد کلنگ‌زنی پایگاه اورژانس شماره ۷۳ در بزرگراه پیامبر اعظم (ص) مشهد سازمان مپ مشهد با تحول کیفی، بوروکراسی اداری را ۵۰ درصد کاهش داد تحقق ۵۰ درصدی درآمد‌های شهرداری مشهد در حوزه درآمد‌های عمومی و املاک + فیلم تداوم اجرای پروژه‌های شهری در مشهد با وجود محدودیت‌های اقتصادی قیمت امروز پول افغانی (۱۸ آبان ۱۴۰۴) ضرورت بازتعریف کیفیت در مدیریت شهری مشهد قلندرشریف: شهرداری با روش‌های جدید درآمدی و مدیریت املاک، به‌دنبال حل مشکلات مالی شهری است توسعه ۷۰۰ کیلومتری زیرساخت فیبر نوری در مشهد طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ دبیرکل سابق ناتو: خروج آمریکا از افغانستان بزرگ‌ترین شکست ناتو است افزایش آلودگی هوا در مشهد | شاخص به ۱۲۰ رسید و برخی مناطق در وضعیت هشدار (یکشنبه، ۱۸ آبان ۱۴۰۴) هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) آیا آب در مشهد هم جیره‌بندی خواهد شد؟ قلندرشریف: مرکز تخصصی دندان‌پزشکی شهرداری مشهد در مسیر ارتقای رفاه پرسنل، افتتاح می‌شود + آدرس ۳ ایستگاه شارژ خودروی برقی در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد منصوریان: شورای شهر مشهد در حوزه فرهنگی تحول بنیادین ایجاد کرد | رویکرد‌ میدانی و ارتباط‌محور ویژگی کار شورا بوده است هزینه سالانه ۳ هزار میلیارد تومانی شهرداری مشهد برای رفت و روب، پاکیزگی و مدیریت پسماند
سرخط خبرها

فعالیت بدون تعطیلی خادمان شهر در مشهد مقدس

  • کد خبر: ۱۴۵۵۱۲
  • ۲۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۴
فعالیت بدون تعطیلی خادمان شهر در مشهد مقدس
این روز‌ها که عموم ادارات دولتی و خصوصی در‌ استان خراسان رضوی به‌علت بودت هوا و کاهش فشار گاز تعطیل و دورکار هستند، خادمان شهر در قسمت‌ها و معاونت‌های مختلف شهرداری مشهد مشغول به خدمت‌رسانی هستند.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

به گزارش شهرآرانیوز، این روز‌ها که عموم ادارات دولتی و خصوصی در ‌استان خراسان رضوی به‌علت برودت هوا و کاهش فشار گاز تعطیل و دورکار هستند، خادمان شهر در قسمت‌ها و معاونت‌های مختلف شهرداری مشهد مشغول به خدمت‌رسانی هستند.

از اواسط هفته گذشته که موج برف و سرما و یخبندان در مشهد آغاز شد، خادمان مردم در مشهدالرضا(ع) با وجود سرمای شدید و استخوان‌سوز، به‌منظور خدمت‌رسانی به همشهریان، در مناطق مختلف مشهد دست به کار شدند تا بتوانند مشکلات مردم را در سرما و یخبندان کاهش دهند.

این در شرایطی بود که بسیاری از نهاد‌ها و اداره‌‌های دولتی در این روز‌ها تعطیل شدند، اما خادمان مردم در مدیریت شهری مشهد دست از کار نکشیدند و در ساعت‌های مختلف شبانه‌روز در هر نقطه‌ای که نیاز بود، به خدمت‌رسانی مشغول بودند.

خدمت‌رسانی در شهر روان است

سامانه ۱۳۷ شهرداری مشهد این روز‌ها شبانه‌روز مشغول پاسخ‌دهی به مشکلات شهروندان در مشهد است. از سوی دیگر، کارکنان سازمان پسماند نیز به‌صورت ۲۴ساعته مشغول یخ‌زدایی، شن و نمک‌پاشی در شهر هستند.

شیفت‌های شبانه‌روز در فرماندهی مدیریت سازمان آتش‌نشانی و حضور کارکنان سازمان ترافیک شهرداری مشهد در روز تعطیل نیز باعث شده است که خدمت‌رسانی در شهر روان شود و ارائه خدمات به بهترین شکل ممکن صورت بگیرد.

طی روز‌های گذشته روزانه بیش از دو هزار تماس با سامانه ۱۳۷ شهرداری مشهد برقرار می‌شود. شن‌پاشی و نمک‌پاشی، جمع‌آوری متدکیان و کارتن‌خواب‌ها، وضعیت کاهش فشار گاز و تعطیلی جایگاه‌های سوخت CNG از جمله مسائلی است که مردم در ارتباط با سامانه تلفنی شهرداری مشهد مطرح می‌کنند.


از سوی دیگر، چهل نفر به‌صورت شبانه‌روزی در مرکز ۱۳۷ شهرداری در سه شیفت پاسخگوی نیاز مردم هستند.


فعالیت ۱۵۴ راننده با ۱۰۴ خودرو‌ تخصصی در ‌شهر مشهد

مسعود رضوی، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری مشهد، در گفت‌وگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: با شدت بارش‌ها و نزولات جوی در بعضی معابر امکان ارائه خدمات با نیروی انسانی و پاکبان‌ها تنها میسر نیست و باید ابزارآلات و ماشین‌آلات به کمک بیایند.

وی گفت: در این راستا تعداد ۱۰۴ ماشین تخصصی در حوزه خدمات شهری شامل محلول و نمک‌پاش‌ها، جاروب‌ها و‌... در عملیات زمستانی در روز‌های گذشته با ۱۵۴ ‌راننده و ۲۲۰ کاربر‌ در‌ شهر خدمت‌رسانی کرده‌اند.

رضوی خاطرنشان کرد: پشتیبانی این ماشین‌آلات نیز با ۴ امداد سیار صورت گرفت. سعی شد سوخت‌رسانی با ارسال ۲ دستگاه سوخت‌رسان داشته باشیم. اتاق حوادث غیرمترقبه نیز در سازمان مپ تشکیل شد و مسیر خودرو‌ها به‌صورت مانیتورینگ نیز رصد شد. محل‌های بارگیری نیز در ‌شهر به‌صورت پراکنده در نظر گرفته شده است.

تردد روان خودرو‌ها در معابر شهری مشهد

سمیعی، مدیرعامل سازمان ترافیک و حمل‌ونقل شهرداری مشهد، نیز در گفت‌وگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: از روز سه‌شنبه هفته گذشته که بارش برف در ‌شهر مشهد آغاز شد، متأسفانه قفل‌شدگی از ۴ عصر تا ۸ شب ایجاد شد. همکاران ما به‌صورت ۲۴‌ساعته و در قالب سه شیفت از هفته گذشته در سازمان ترافیک و حمل‌ونقل مستقر شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه نمایندگان دستگاه‌های مختلف خدمت‌رسان نیز در مرکز کنترل مستقر شدند، ادامه داد: همچنین تیم‌های تعمیر و نگهداری در ‌شهر نیز به‌صورت شبانه‌روزی فعال بودند و در چند مورد نیز اختلال ایجاد شد.

سمیعی اضافه کرد: سه‌شنبه هفته گذشته نیز به‌واسطه بارش برف، تردد‌ها در‌ شهر افزایش یافت، اما از روز چهارشنبه حجم تردد و تصادف‌ها کاهش پیدا کرد. همه مسیر‌ها در مشهد باز و تردد روان و ایمن خودرو‌ها جاری است.

وی اضافه کرد: همچنین در شبکه معابر شهر مشهد باتوجه‌به بارش نزولات جوی در تقاطع‌های غیر‌همسطح و همچنین در بلوار نماز به‌علت شیب زیاد، مشکلاتی به وجود آمد که در ۲ ساعت مشکل این معابر نیز حل شد.

افزایش ۲ برابری تماس با سازمان آتش‌نشانی در روز‌های گذشته

احمد عباسی، فرمانده شیفت مرکز فرماندهی آتش‌نشانی شهرداری مشهد، نیز در گفت‌وگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: باتوجه‌به کاهش شدید دما در مشهد، شاهد افزایش تعداد تماس‌ها و عملیات‌ها توسط سازمان آتش‌نشانی و امدادرسانی بودیم.

وی گفت: از روز سه‌شنبه هفته گذشته در مرکز فرماندهی آتش‌نشانی شهرداری مشهد تا امروز ۱۷‌هزار تماس تلفنی دریافت کرد که از این تعداد، ۶۵۰ تماس منجر به ‌عملیات شد. ۲۷۵ ‌عملیات مرتبط به آتش‌سوزی منازل، خودرو و سایر اماکن بود و ۳۳۲ مورد نیز موارد حادثه و نجات جان افراد بوده است. همچنین ۴۴ ‌عملیات مرتبط به تصادف و ۵۰ عملیات مربوط به بازدید نشت گاز CO در منازل بوده است.

عباسی ادامه داد: در مجموع در چند روز گذشته، فعالیت همکاران ما در آتش‌نشانی مشهد ۳ برابر شده است.

فرمانده شیفت مرکز فرماندهی آتش‌نشانی شهرداری مشهد گفت: همچنین طی روز‌های گذشته با افزایش تماس روبه‌رو بودیم که به‌طور میانگین از ۲‌هزار تماس در روز به ۴‌هزار تماس رسیده‌ایم. همچنین مردم نیز در خطوط اتفاقات گاز و آب با سامانه ۱۲۵ تماس گرفته‌اند.

وی اضافه کرد: از مردم خواهش می‌کنیم‌ در شرایط فعلی اگر خدمات امدادی مرتبط با سازمان آتش‌نشانی مشهد ندارند، با سازمان تماس نگیرند تا بتوانیم در صورت بروز حادثه، بهتر خدمت‌‌رسانی کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->